Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Gagyi Pickens, képtelen volt bevinni TD-re.O is tudta, hogy nekem kene egy Javonte TD fantasyben
nagylaza, főpohárnok
7 napja
Gagyi Pickens, képtelen volt bevinni TD-re.
7 napja
Ez a csavo 😳😳
7 napja
Aztakurva
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
vidék-pest, vendéglátásreklámszünetekre ajánlom a gyűlölködjünk topikot, ha nagyon unatkoznátok, jó most a kontent 😀milyen téma megy? ha az, amire gondolok - kihagyom
Löfli
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
reklámszünetekre ajánlom a gyűlölködjünk topikot, ha nagyon unatkoznátok, jó most a kontent 😀milyen téma megy? ha az, amire gondolok - kihagyom
Löfli
7 napja
reklámszünetekre ajánlom a gyűlölködjünk topikot, ha nagyon unatkoznátok, jó most a kontent 😀
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
majd idén virítok. Vagy nem 😀 Van hozzá 2 első köröm, két 2. köröm. A rosterem meg nem jó, de legalább szar.Én egyszer igen. Garrettet 1/1-en. Utána azért negyedikre kiegyenesítettem a sorsot Solomon Thomas-szal, pedig bent volt még pl. Majomsz is 😀.én még értelmes edge playát nem draftoltam sehanyadik körben. Mondjuk qb-t se sikerült még 😀az egyikben nekem is 😀Ne is mond… egy pickem ráment gm game-benFelix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
eaglesmcnabb
Janek
eaglesmcnabb
shagi0206
eaglesmcnabb
Kéne qb, edge, wr, rb, te, dline, rt, lb, meg talán 1 safety is elfér. De ezt tudjátok, a podcastben is elhangzott 😀
7 napja
Nekem volt Baker meg Bryce…én még értelmes edge playát nem draftoltam sehanyadik körben. Mondjuk qb-t se sikerült még 😀az egyikben nekem is 😀Ne is mond… egy pickem ráment gm game-benFelix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
eaglesmcnabb
Janek
eaglesmcnabb
shagi0206
Idén A Carter
7 napja
Td kell kulinben buko
7 napja
Tom Grossi nem szarakodott 😀www.youtube.com/watch?v=yN1JFq8taYg
7 napja
Én egyszer igen. Garrettet 1/1-en. Utána azért negyedikre kiegyenesítettem a sorsot Solomon Thomas-szal, pedig bent volt még pl. Majomsz is 😀.én még értelmes edge playát nem draftoltam sehanyadik körben. Mondjuk qb-t se sikerült még 😀az egyikben nekem is 😀Ne is mond… egy pickem ráment gm game-benFelix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
eaglesmcnabb
Janek
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
Waka Flocka ment a stadionban. Szakadok.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
én még értelmes edge playát nem draftoltam sehanyadik körben. Mondjuk qb-t se sikerült még 😀az egyikben nekem is 😀Ne is mond… egy pickem ráment gm game-benFelix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
eaglesmcnabb
Janek
eaglesmcnabb
7 napja
az egyikben nekem is 😀Ne is mond… egy pickem ráment gm game-benFelix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
eaglesmcnabb
Janek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
Ne is mond… egy pickem ráment gm game-benFelix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
eaglesmcnabb
7 napja
Meg kellett volna a fd-t probalni
7 napja
Igen.Felix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
eaglesmcnabb
7 napja
Felix Anudike-Uzomah már smafu?Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
7 napja
Hát nem tegnap volt….Hali/Houston óta nem emlékszem értelmes edge játéksora a kc-nél…jót kérdezel, mert nekem sem rémlik senki
Valaki kimaradt nekem?
Janek
shagi0206
7 napja
Ezek amúgy nálam semminek kellene lennieMIért?
KeyG
A DB semmit nem tett a labda irányába, míg a WR próbált mozdulni az elkapásért.
Szerintem ez no brainer DPI
7 napja
#idénelmaradamélyszegénység
petey
7 napja
Ez sajnos nem TD
7 napja
az előző meccsből kiindulva ezt is megadhatják ...