Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá philyRemélem korrektek leszünk az NFC Northal 😄
nando89
7 napja
Nem megmondtam, hogy elég lesz 27 pont?🙂
7 napja
Packers-Bears még nem volt idén? az durva lesz a véghajráraJövő vasárnap lesz az első
shagi0206
Poloska vagyok.
7 napja
Ez bazzeg kicsit szerintem Campbellnek odamutatás, hogy MLF is tud hyperagresszív lenniNem azzal van baj egyèbkènt hogy Cambell vagy bárki agresszív hanem hogy hülye hívásokkal teszi. Akkor legalább legyen èrtelme....
zacknorb
7 napja
MLF a tokeitol nem fog tudni lemenni a palyarolInsert: Randy Marsh a saját tökein ugrál GIF
jossbeaumont
Poloska vagyok.
7 napja
Love mióta kezdo 3/3 pulyka napon , 2x Detroitban 😉
7 napja
Packers-Bears még nem volt idén? az durva lesz a véghajrára
7 napja
Wicks elete meccse
7 napja
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá philyUtolsó mondatot töröld pls 😅
nando89
Poloska vagyok.
7 napja
MLF a tokeitol nem fog tudni lemenni a palyarolpedig el akartam küldeni valahová
jossbeaumont
nagyszerű elkapás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
3 db sikeres 4. Kiserlet, mind kulcshelyzetben.
7 napja
baszdmeg a 4. kísérletekkel verjük a Lionst, akik ebben a legnagyobbak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Ez tetszett kirakta a tökeit végre MLF
7 napja
Nagyon tetszett ez az agresszív playcall a végén, nem csak negyedikre, hanem az egész drive-ban.
7 napja
Ez bazzeg kicsit szerintem Campbellnek odamutatás, hogy MLF is tud hyperagresszív lenni
Poloska vagyok.
7 napja
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá phily
7 napja
Ez a győztes mentalitás! (Töredelmesen bevallom, én nem mentem volna neki.)
7 napja
Delay nem jobb mint az időkérés?Így van értelme.
Janek
Grat GB
7 napja
SGBP
339
Cipo nelkul 😬
7 napja
ott van !
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
MLF a tokeitol nem fog tudni lemenni a palyarol
7 napja
Volt faszunk ! Így kell nyerni , bravó !!!majd lesz olyan is, mikor nem jön be. A PO-ban, amivel kiestek 😊
nando89