Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
le vagyok maradva, de nemárHa most latunk 3 futást kozepre kapok egy agyfaszt .Kezdodik .
nando89
nando89
a végét nem bírom idegekkel, azaz huggyantás sör és cigi nélkül
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
Azèrt jól halad a hsz mennyisèg a tavalyi 3 meccs már most majdnem megvan 🤪És még hol lesz ez, amikor a Cowboys veri a KC-t?
dande2
Poloska vagyok.
7 napja
Oriasi😂😂😂Ha most latunk 3 futást kozepre kapok egy agyfaszt .Kezdodik .
nando89
nando89
7 napja
Ha most latunk 3 futást kozepre kapok egy agyfaszt .2 középső futás, meg 1 harmadik, amiről nem tudod megmondani, mert már akkor jön a tackle, mikor a labdát megkapja a futó 😊
nando89
7 napja
Azèrt jól halad a hsz mennyisèg a tavalyi 3 meccs már most majdnem megvan 🤪jó hát nem egy Texans Bucs van
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
vanessza felgyógyulhatna már baszameg kezdünk elfogyni a frontonVanessza (26)?
Indubitably
Poloska vagyok.
7 napja
Ha most latunk 3 futást kozepre kapok egy agyfaszt .
7 napja
Még rohadtul nincs vége. Három időkérése van a DET-nek.
7 napja
Azèrt jól halad a hsz mennyisèg a tavalyi 3 meccs már most majdnem megvan 🤪
7 napja
vanessza felgyógyulhatna már baszameg kezdünk elfogyni a fronton
I... don't care... John.
7 napja
Wyatt neeeHát kurva sokat dobott a védelmen hogy visszatért.
Gergőbácsi
Képeket nézve ez komplyabb
7 napja
Teljes felépülést minden sérült harcosnak!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
hát nem úgy néz ki, hogy ezen a meccsen visszajön.wyatt faszomSeason ending
Tactful Cactus
SGBP
7 napja
Van Ness és Morgan plusz egy kiöregedő Clark ezért.2.5Ha most azt mondanak 3 első kor azt is adnám , főleg amillyenek az első köreink altalaban .
zacknorb
nando89
Plusz odaadni neki a kurva sok fizut.
Poloska vagyok.
7 napja
Sajna deLassan ki lehet jelenteni, hogy a Lionst oda-vissza?még nagyon nem
shagi0206
Gergőbácsi
7 napja
mint a mieink. SZAROK2.5Ha most azt mondanak 3 első kor azt is adnám , főleg amillyenek az első köreink altalaban .
zacknorb
nando89
7 napja
2.5Ha most azt mondanak 3 első kor azt is adnám , főleg amillyenek az első köreink altalaban .
zacknorb
7 napja
Wyatt neee