Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Az egész liga lételeme és értelme, egyúttal küldetése, hogy csaljon a GB-nek.Persze! A zebrák a meccsek után az öltözőben.😉ezek szerint akkor központilag hamisítják a statokatStatot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
shagi0206
Gergőbácsi
SBL
7 napja
Pont hogy nem 😃 mindenkit egyformán verünk 😉És kikaptok? 😲Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá philyRemélem korrektek leszünk az NFC Northal 😄
nando89
dande2
zacknorb
7 napja
Végre egy jó himnusz 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
Szepen huztak vissza a dl jatekost, de zaszlo az nem ment persze.Facemask volt de hát ki figyeli ezt a national fanduel leagueben, lényeg hogy a részvényesek elégedettek
Imitheking
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
7 napja
Nap sütni fog? 😅

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
Mahomes cowboys szurkoló volt? mondom hogy buzi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
Juhú, Boldog pulykázást kívánt Zsombi😍
Poloska vagyok.
7 napja
na gyerünk hadd menjen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
Love kurvajó volt, a tények magukért beszélnek, ehhez orvosi papír nem kell
I... don't care... John.
7 napja
Persze! A zebrák a meccsek után az öltözőben.😉ezek szerint akkor központilag hamisítják a statokatStatot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
shagi0206
Gergőbácsi
7 napja
ezek szerint akkor központilag hamisítják a statokatStatot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
shagi0206
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
Szepen huztak vissza a dl jatekost, de zaszlo az nem ment persze.
7 napja
Statot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
7 napja
ez szép, csak kár hogy szarul játszik 😀ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleIgen, ez nem a felrajzolt játékon múlott, mert az kb félholt volt mikor eldobta a labdát.
Gergőbácsi
7 napja
Ennyi sérülttel csodálkoztam, hogy meccsben voltunk. Még mindig sok a hiba Campbell playhivasaban, de alakulhatott volna másképp ez a meccs. Sokat mondó, hogy ebben a szezonban a jó csapatoktól szinte mindtol kikaptunk. Teljes kerettel ez még mindig egy SB csapat, de most örülhetünk ha Amon-ra csak ezt a meccset hagyja ki. A fal és a secondary romokban. PO is nagyon necces, főleg a menetrendet elnézve.
7 napja
Nem emlékszem olyanra, hogy ennyire későre hagyták volna mindkettőt.Packers-Bears még nem volt idén? az durva lesz a véghajráraJövő vasárnap lesz az első
shagi0206
zacknorb
7 napja
ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
7 napja
És kikaptok? 😲Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá philyRemélem korrektek leszünk az NFC Northal 😄
nando89
dande2
Poloska vagyok.
7 napja
ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön vele
7 napja
pulykázást nem is mutatják?hát azt ne is mutassák, az 18+-os történet
gamerkr
7 napja
pulykázást nem is mutatják?