Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Volt faszunk ! Így kell nyerni , bravó !!!
7 napja
baszki
7 napja
Csak fake lessz
7 napja
megpróbálják beugrasztani őket, a delay is jó nekik
7 napja
Mlf hozza a kötelezőt
7 napja
Ezt meg kellet volna fognia Watsonnak , ha neki megyunk az tetszik .
7 napja
Hány futást hívnak be? 😊
7 napja
megadták az esélyt a Lionsnek
7 napja
Buday ne jynxelj
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
Ezt elfogadom , én csak mint tényt írtam le h sztm van Garret kis szakadék Micah és utána Hutch fele vonulat .Egy valami ,Hutch és Micah majdnem egy pénzen vannak , es a mi falunk is egy hatar szar a szezonban . Megis csak egyik került ma képernyőre . Nem bantani akarom csak sztm nem egy kosar Micahval.Nem.
nando89
De csak az egyiknek volt egy kurva komoly lábtörése, és csak az egyiknek van segítsége.
MacPhisto
7 napja
holnap. A csoportot, az meglepi lenne, még innen is.Bears ha nyerne, meglepetés lenne?Holnap, vagy a csoportot?
shagi0206
Mind2 az lenne am.
zacknorb
7 napja
Bears ha nyerne, meglepetés lenne?Holnap, vagy a csoportot?
shagi0206
Mind2 az lenne am.
Poloska vagyok.
7 napja
a TOP "szépen" megfordult a Lions javára
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
Egy valami ,Hutch és Micah majdnem egy pénzen vannak , es a mi falunk is egy hatar szar a szezonban . Megis csak egyik került ma képernyőre . Nem bantani akarom csak sztm nem egy kosar Micahval.Nem.
nando89
De csak az egyiknek volt egy kurva komoly lábtörése, és csak az egyiknek van segítsége.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
7 napja
Bears ha nyerne, meglepetés lenne?
7 napja
Egy valami ,Hutch és Micah majdnem egy pénzen vannak , es a mi falunk is egy hatar szar a szezonban . Megis csak egyik került ma képernyőre . Nem bantani akarom csak sztm nem egy kosar Micahval.
7 napja
SGBP
339
Valami homokszem kerult a gepezetbe
7 napja
ennyi, olvass minket MlFna majd 3-ikra, én ezt hívnámugye majd passzolunk is?Nem
Tactful Cactus
SGBP
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Pláne ha "elcsalják" a Chiefsnek 😃Azèrt jól halad a hsz mennyisèg a tavalyi 3 meccs már most majdnem megvan 🤪És még hol lesz ez, amikor a Cowboys veri a KC-t?
dande2
zacknorb
7 napja
na majd 3-ikra, én ezt hívnámugye majd passzolunk is?Nem
Tactful Cactus
SGBP
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
csak a buzik passzolgatnak. NFL-es mondás az 50-es évekből.ugye majd passzolunk is?Nem
Tactful Cactus
SGBP