Washington Commanders - Cleveland Browns
több mint 1 éve
Megerne egy probat Winstonnal, mert ez igy tenyleg nezhetetlen...Tessék 😊
Kájzerszóze

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
juhú garbage time TD, hogy lehessen mivel masszírozni ezt a szerencsétlent
több mint 1 éve
Quan-nak nem esett jól ez a helmet to helmet

több mint 1 éve
Gecc, Mariota... kell még valamit mondanom, Ildikó? 😕

több mint 1 éve
És mi kikaptunk ettől a Brownstól és watsontól. Otthon...Ne is mondd.. azt fullra ti buktátok magatoknak, sajnálhatjátok.
iktriad
több mint 1 éve
Seventh 
több mint 1 éve
És mi kikaptunk ettől a Brownstól és watsontól. Otthon...
több mint 1 éve
Ííííj, hát ez nagyon kicsin múlott Terrynek... hyppo!

több mint 1 éve
A sérülések is kezdenek jönni...

több mint 1 éve
nyomorult watson baszki, fizikai fájdalom nézni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Luvu 😊

több mint 1 éve
Azèrt remèlem majd nem ellenünk tèr magához Watson ha már 😏😊pedig amari az eagles ellen mindig szezonmeccset tol 😀
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Azèrt remèlem majd nem ellenünk tèr magához Watson ha már 😏😊Kétlem. Tavaly még talán azt mondtam volna, mert voltak erre utaló meccsei, de idén minden tekintetben zsákutca. 5 meccse semmi előrelépés a játékában, de Stefa is csak vakargatja a fejét azt veszem észre :/
dande2
több mint 1 éve
Azèrt remèlem majd nem ellenünk tèr magához Watson ha már 😏😊
több mint 1 éve
Csak a futott tédé

több mint 1 éve
Megerne egy probat Winstonnal, mert ez igy tenyleg nezhetetlen...

több mint 1 éve
Borzasztó baszki. A Jeudy droppnál amúgy a route elején csont üres volt, csak akkor is inkább jobbra balra szaladgál a zsebben. Nem érzem azt, hogy folyton a fal lenne ilyen gyenge.
Aztán az is lehet, hogy már annyira elegem van ebből a projektből, hogy mindent Watson nyakába akarok varrni, ebbe az esetbe javítsatok ki nyugodtan...
több mint 1 éve
Hát most itt ezzel az ajándékkal se tudtak mit kezdeni. Mi bénázás ment itt...csoport meg is lesz simán 😛első félidőről lemaradtam, előre gondoltam hogy szar lesz de hogy ennyire, mi a pöcs van?Jó, az elmúlt két meccs jobb volt, de azért ma se játszunk annyira szarul.
eaglesmcnabb
😀
warr_b
Veletek semmi bajom nincs, de hogy ez a cleveland hogy beszopta watsonnal, az hihetetlen. Pedig elvileg minden adott lenne....
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
csoport meg is lesz simán 😛első félidőről lemaradtam, előre gondoltam hogy szar lesz de hogy ennyire, mi a pöcs van?Jó, az elmúlt két meccs jobb volt, de azért ma se játszunk annyira szarul.
eaglesmcnabb
😀
warr_b
Veletek semmi bajom nincs, de hogy ez a cleveland hogy beszopta watsonnal, az hihetetlen. Pedig elvileg minden adott lenne....
több mint 1 éve
Erős kezdés bazz

több mint 1 éve
67 total yard(ennek a fele az utolsó driveban jött, minden mindegy alapon) és 3 first down a félidei teljesítmény. Jöjjön már Winston.
több mint 1 éve
első félidőről lemaradtam, előre gondoltam hogy szar lesz de hogy ennyire, mi a pöcs van?Jó, az elmúlt két meccs jobb volt, de azért ma se játszunk annyira szarul.
eaglesmcnabb
😀