NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Washington Football Team - New York Giants
több mint 3 éve
KeyG
9 496
-9 y futasbol. 😳Nem vagy hozzászokva ehhez még. 😀
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Faszomat már tényleg
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
-9 y futasbol. 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Azért ezek a hívások….
több mint 3 éve
Remek drive volt...
több mint 3 éve
De legalább lesz megint mit szinkronizálni. 😉a publicitás mindig jó. más kérdés, hogy mi értelme van ennek úgy, hogy 2 hónap lemaradásban leszünk végig. az All or Nothing ugye szezon után jött ki, azt úgy tökre bírtam.Hard Knocks: Colts november 17-tőlMiért éri ez meg egy csapatnak szezon közben?
Kevés csapat kapcsán tudok ennyire nem lelkes lenni ezzel 😀
shawnka
KeyG
de amúgy csodálatos lesz hétről-hétre azt nézni, ahogy a Colts egészségügyi stábja 1 órán keresztül kergetik Wentzet a csapat épületeiben a pfizer szurikkal
shawnka
több mint 3 éve
Sok a bünti, faszom
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Hard Knocks: Colts november 17-tőlAz NFL San Antoniója, esetleg a részeges Irsay tud majd színt vinni a dologba.
shawnka
több mint 3 éve
a publicitás mindig jó. más kérdés, hogy mi értelme van ennek úgy, hogy 2 hónap lemaradásban leszünk végig. az All or Nothing ugye szezon után jött ki, azt úgy tökre bírtam.Hard Knocks: Colts november 17-tőlMiért éri ez meg egy csapatnak szezon közben?
shawnka
KeyG
de amúgy csodálatos lesz hétről-hétre azt nézni, ahogy a Colts egészségügyi stábja 1 órán keresztül kergetik Wentzet a csapat épületeiben a pfizer szurikkal
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Hard Knocks: Colts november 17-tőlMiért éri ez meg egy csapatnak szezon közben?
shawnka
több mint 3 éve
Jóregg
több mint 3 éve
Hard Knocks: Colts november 17-tőlKevés csapat kapcsán tudok ennyire nem lelkes lenni ezzel 😀
több mint 3 éve
Haba
641
Az igazi csalódás eddig, hogy amiben reménykedtem, azaz a fejlődő D is úgy tűnik csődöt mond. Nem lett jobb a PR, de legalább már Pass def sincs
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Ezért kell az alkalmat kihasználni ha már ott vannak és megpróbálni 7-et felrakni a táblára. De teljesen értem amit írsz és azzal is egyet tudok érteni.Hiba ilyenkor nem neki menni, hisz lélektanban tudják , hogy ott volt az a 7.Várhatóan kevés pontos meccs, nem valami jó offense egy elég jó defense ellen, a biztos pontokat kell inkább hozni
KeyG
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Hiba ilyenkor nem neki menni, hisz lélektanban tudják , hogy ott volt az a 7.Várhatóan kevés pontos meccs, nem valami jó offense egy elég jó defense ellen, a biztos pontokat kell inkább hozni
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Hiba ilyenkor nem neki menni, hisz lélektanban tudják , hogy ott volt az a 7.
több mint 3 éve
Judge nem hallgatja Hörit, neki kell menni
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
KeyG
9 496
A 8-asok tudnak futni az NFL-ben manapság, és sokat is fumbleznak. 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Az amerikai kommentelők nagy része is utálja Buckot, miközben szerintem pl. nagyon jó.Magyarok vagyunk. 😀Full érthető, persze. Ricsi nyilván sokat tett ezért, de azért rendesen elkezdett fáradni az utolsó években. Azért érdemes visszaolvasgatni akár ezen a fórumon, akár másik fórumokon, hogy miket írogattak róla (meg a szakértőkről) azokban az időkben.Én mindenhol bírom őt, igaz gyerekkoromban is őt hallgattam már és ez lehetett meghatározó élmény. Faragó Ricsi is elég előkelő van nálam.amúgy hands down, én is bírtam, tök jól elsztorizgatott, elemzés sok nem volt a repertoárjában. mlb alatt is tök jó, sőt, szerintem jobban is áll neki.Lehet , de én szerettem őt hallgatni és az MLB alatt is szeretem.hát én is 😀Nem csak erre a csatornára értettem , hanem a múltra is. 😊Kovács Sanyit még én seBencsicsen Budayn és Kovács Sanyin kívül én senkit nem láttam még elemezni itthonMagyarországon isHétfő este Humphrey=Humphries voltHeinicke hogy tesztelhetné a Washington DB sort, kezdem elengedni ezt az Aréna4 et a Game Pass javárane gondold, hogy Aikmanék nem beszélnek nettó faszságokat véletlenül néha
KeyG
shawnka
Az nekem nagyon baszta a fülem
Én örülök hogy van itthon NFL a Game Pass a Ravens miatt van , Amerikában a szakkommentátorok többsége volt focista vagy elemző én Bencsicset vagy Budayt szeretem itthon hallgatni.
KeyG
Kampman
KeyG
shawnka
KeyG
hidd el, az idő nagyon megszépíti Sanyi teljesítményét.
shawnka
KeyG
shawnka
KeyG
de ez ilyen, általában az embereknek mindig az nem jó, ami éppen van 😀
shawnka
Szerintem ezzel jár. 😀
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Magyarok vagyunk. 😀Full érthető, persze. Ricsi nyilván sokat tett ezért, de azért rendesen elkezdett fáradni az utolsó években. Azért érdemes visszaolvasgatni akár ezen a fórumon, akár másik fórumokon, hogy miket írogattak róla (meg a szakértőkről) azokban az időkben.Én mindenhol bírom őt, igaz gyerekkoromban is őt hallgattam már és ez lehetett meghatározó élmény. Faragó Ricsi is elég előkelő van nálam.amúgy hands down, én is bírtam, tök jól elsztorizgatott, elemzés sok nem volt a repertoárjában. mlb alatt is tök jó, sőt, szerintem jobban is áll neki.Lehet , de én szerettem őt hallgatni és az MLB alatt is szeretem.hát én is 😀Nem csak erre a csatornára értettem , hanem a múltra is. 😊Kovács Sanyit még én seBencsicsen Budayn és Kovács Sanyin kívül én senkit nem láttam még elemezni itthonMagyarországon isHétfő este Humphrey=Humphries voltHeinicke hogy tesztelhetné a Washington DB sort, kezdem elengedni ezt az Aréna4 et a Game Pass javárane gondold, hogy Aikmanék nem beszélnek nettó faszságokat véletlenül néha
KeyG
shawnka
Az nekem nagyon baszta a fülem
Én örülök hogy van itthon NFL a Game Pass a Ravens miatt van , Amerikában a szakkommentátorok többsége volt focista vagy elemző én Bencsicset vagy Budayt szeretem itthon hallgatni.
KeyG
Kampman
KeyG
shawnka
KeyG
hidd el, az idő nagyon megszépíti Sanyi teljesítményét.
shawnka
KeyG
shawnka
KeyG
de ez ilyen, általában az embereknek mindig az nem jó, ami éppen van 😀
shawnka
Szerintem ezzel jár. 😀
több mint 3 éve
Neeee 😕 Mekkora play volt pedig.