Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
Hiányzik egy OT gondolom mindenkinek...ne is mondd..
Blevi
több mint 7 éve
Hiányzik egy OT gondolom mindenkinek...
több mint 7 éve
OBJ nincs a pályán. Ennyit jelent sajnos. Eli is gyenge szezont fut, a D bevitte a PPO-ba a csapatot.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Az OL szar, e miatt Eli egész évben kapkod. Eli akkor tud jól játszani, ha van előtte egy stabil, legalább közepes, de inkább jó fal.Amugy nekem ez rejtély. Tamadofal ennyire gatya? Mert playmakerek vannak Eli azert csak jo irányító.A védelem azért kissé demotiváltaz offense meg szar 😊
balu10
Szesze
Blevi
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Akkor nézd tovább a meccsetNyilvánvaló,hogy a giants meg fogja ajándékozni a skinst egy PO-val. Az utolsó 3 drive 3x1yardos futás volt...Ja a 10-10 sima ajándék
MrMiksa
gyurczi
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
2 kezdő szint van benne, a többi max rota, de még az is kérdésesAmugy nekem ez rejtély. Tamadofal ennyire gatya? Mert playmakerek vannak Eli azert csak jo irányító.A védelem azért kissé demotiváltaz offense meg szar 😊
balu10
Szesze
Blevi
több mint 7 éve
fasza kis leolvadás basszus... csak akkor minek erőlködtünk eddig?
több mint 7 éve
ennyire gatya sajnos és Eli se az igazi idén (eddig 😊 )Amugy nekem ez rejtély. Tamadofal ennyire gatya? Mert playmakerek vannak Eli azert csak jo irányító.A védelem azért kissé demotiváltaz offense meg szar 😊
balu10
Szesze
Blevi
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Szépen bealtatta magát a Giants,főleg a támadók.
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Eli dobott egy passzt a pályán kívül futó elkapójának, majd lefeküdt -10yardon.
több mint 7 éve
Amugy nekem ez rejtély. Tamadofal ennyire gatya? Mert playmakerek vannak Eli azert csak jo irányító.A védelem azért kissé demotiváltaz offense meg szar 😊
balu10
Szesze
több mint 7 éve
Nagyobbat ordított, mintha a KC SB nyert volna...Nem megbántva senkit, de ezt már egy picit beképzelitek
Awesome88
több mint 7 éve
Hát
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
vanek úr
1 891
Nah akkor most egy szép hosszú drive a végén TDvel 😊Mennyivel egyszerűbb lett volna berúgni a FG-t.
balu10
több mint 7 éve
ValóbanA védelem azért kissé demotiváltaz offense meg szar 😊
balu10
Szesze
több mint 7 éve
Nyilvánvaló,hogy a giants meg fogja ajándékozni a skinst egy PO-val. Az utolsó 3 drive 3x1yardos futás volt...Ja a 10-10 sima ajándék
MrMiksa
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
A védelem azért kissé demotiváltaz offense meg szar 😊
balu10
több mint 7 éve
Nyilvánvaló,hogy a giants meg fogja ajándékozni a skinst egy PO-val. Az utolsó 3 drive 3x1yardos futás volt...hát nem sok logika van ebben a meccsben az biztos
MrMiksa
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Nyilvánvaló,hogy a giants meg fogja ajándékozni a skinst egy PO-val. Az utolsó 3 drive 3x1yardos futás volt...
több mint 7 éve
így azért kár lenne érte...
több mint 7 éve
megkönnyebbülhetsz Ricsi, bement
több mint 7 éve
Appleről elkaptak vagy négyet ebben a driveban.