Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Harris! Reméljük nem súlyos, bár nem néz ki túl jól... legfontosabb ST ember Wing-ék mellett. (nem a visszahordásaival, azokat idén rossz nézni)
több mint 7 éve
POra mondjuk már berakható visszahordani OBJ is..
több mint 7 éve
Egyre inkább túl erősnek tűnik ez a Giants védelem ennek a Redskinsnek. Senkit nem bántva, ritka egy unalmas meccs
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
a térd az nem gyors dolog
több mint 7 éve
Harris out baszki...Hát ő legyen ma a legnagyobb veszteség és akkor elégedett vagyok
nagir
több mint 7 éve
mégse megy a probowlra szegény
több mint 7 éve
ki az?
több mint 7 éve
Harris out baszki...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
jólvan, én sem törtem össze a laptopot mérgemben a döntés miatt 😊A játék képe fontosabb mint az eredménynemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
gyurczi
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Harris?
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Bízott a védelemben McAdoo, és okkal.
több mint 7 éve
Illetve a D-benennek most fogalmam sincs mi értelme volt, de komolyanPedagógiai célzattal hisz az O-ban.
Szesze
Blevi
több mint 7 éve
A játék képe fontosabb mint az eredménynemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Ez a Skins szerintem tippszmikszűtt
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ez az ifjú alma nekem egyre szimpatikusabb
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Jó volt a 4.re hívott play, de a tanulság, hogy inkább Shepard-re kellene az ilyeneket, mert mindenki OBJ-re figyel ilyenkor.
több mint 7 éve
Nem látom, hogy csinálna ez a Skins 10 pontot manemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Eddigiek alapján tíz is elég, sztem ezen a meccsen ez beleférnemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi
Szesze
több mint 7 éve
Csori Raiders McGloin is out.
több mint 7 éve
És ha a fiúk a döntetlenre fogadtak?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
nemtom, 13-0 után kb egy FG kellett volna még a meccsen, h meglegyenSzerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
Blevi