Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
ennek most fogalmam sincs mi értelme volt, de komolyanPedagógiai célzattal hisz az O-ban.
Szesze
több mint 7 éve
Ez a logikus. A meccs nem számít és az a 3 pont nem lényeg most, ugyan úgy 2 labdabirtoklás.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
több mint 7 éve
meg lehetett próbálni...POra gyakorolunk vagy nem!?
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Szerintem ez mar a PO-nak szól. Jo hívás attól függetlenül hogy nem jött be.Én lehet nekimennekMcAdoo is
balu10
Szesze
több mint 7 éve
ennek most fogalmam sincs mi értelme volt, de komolyan
több mint 7 éve
meg lehetett próbálni...
több mint 7 éve
ezzel lehet, h adtunk egy momentumot nekik..
több mint 7 éve
Nálam max. Karbi lenne, mert magas és létra nélkül is tud égőtcserélni...Jééé Donnall is él még?a cserék első jelei 😀
nagir
Awesome88
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Jééé Donnall is él még?
több mint 7 éve
rossz nézni ezt a Redskinst.. már elnézést
több mint 7 éve
Larry fasza ma is..
több mint 7 éve
OBJ-t leszedném, rekord ide vagy oda
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
én is bizakodó vagyok, de akkor is van egy kívánság-sorrendAtlanta, meg labdaszerzés nélkül 31-35 pont és kb 320 yard egy félidő alatt.. azért ez elég ijesztő 😊De ki állítsa meg őket, ha nem az NFC legjobb védelme?
Szesze
Én jelenleg emiatt vagyok a leginkább bizakodó a PO menetelést illetően, mert jelenleg miénk az NFC legjobb védelme. A többi csapat mind a támadósorával nyeri a meccseket, (Dallas, Atlanta, Packers, Lions) míg a védelmük ehhez képest jóval harmatosabb. A Dallas lóg ki kicsit, de mi tudjuk a legjobban, hogyha limitálni tudjuk az O-t, akkor a D is visszaesik. A Hawks-é erősebb lenne, de a forma és a sérültek miatt most nagyon szét vannak esve (persze a PO más kávéház).
Awesome88
több mint 7 éve
Perkins tényleg jó
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Atlanta, meg labdaszerzés nélkül 31-35 pont és kb 320 yard egy félidő alatt.. azért ez elég ijesztő 😊De ki állítsa meg őket, ha nem az NFC legjobb védelme?
Szesze
Én jelenleg emiatt vagyok a leginkább bizakodó a PO menetelést illetően, mert jelenleg miénk az NFC legjobb védelme. A többi csapat mind a támadósorával nyeri a meccseket, (Dallas, Atlanta, Packers, Lions) míg a védelmük ehhez képest jóval harmatosabb. A Dallas lóg ki kicsit, de mi tudjuk a legjobban, hogyha limitálni tudjuk az O-t, akkor a D is visszaesik. A Hawks-é erősebb lenne, de a forma és a sérültek miatt most nagyon szét vannak esve (persze a PO más kávéház).
több mint 7 éve
Mondjuk ha választanom kell egy meccs a Giants ellen a Ford fielden vagy menni Seattle-be.... akkor irány a Century.pár hete ez még hülyeségnek tűnt volna, de most én is így lennék a helyedben 😊
Blevi
több mint 7 éve
Amikor látom a D-t pörögni, néha optimistán azt gondolom jöhet bármelyik O
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Mondjuk ha választanom kell egy meccs a Giants ellen a Ford fielden vagy menni Seattle-be.... akkor irány a Century.
több mint 7 éve
sztem jóval kevesebb pont leszSztem feltesznek a Lionsnak cca 30 pottyot Staffordon múlik ahogy kb az egesz Lions O...ha kikapnak ma akkor azért ez megoldható nem?jah, de én most őket meg minket tartom a legveszélyesebb csapatnak.. jobb lenne elkerülni őket amíg lehet2007: NFC döntő,épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
2011: NFC elődöntő
2016: WC round
szerintem pont beillenek a sormintába
vanek úr
Szesze
yooker
Blevi
több mint 7 éve
persze, fogok is szurkolni a Lionsnak rendesenha kikapnak ma akkor azért ez megoldható nem?jah, de én most őket meg minket tartom a legveszélyesebb csapatnak.. jobb lenne elkerülni őket amíg lehet2007: NFC döntő,épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
2011: NFC elődöntő
2016: WC round
szerintem pont beillenek a sormintába
vanek úr
Szesze
yooker