Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
Sztem feltesznek a Lionsnak cca 30 pottyot Staffordon múlik ahogy kb az egesz Lions O...ha kikapnak ma akkor azért ez megoldható nem?jah, de én most őket meg minket tartom a legveszélyesebb csapatnak.. jobb lenne elkerülni őket amíg lehet2007: NFC döntő,épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
2011: NFC elődöntő
2016: WC round
szerintem pont beillenek a sormintába
vanek úr
Szesze
yooker
több mint 7 éve
ha kikapnak ma akkor azért ez megoldható nem?jah, de én most őket meg minket tartom a legveszélyesebb csapatnak.. jobb lenne elkerülni őket amíg lehet2007: NFC döntő,épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
vanek úr
Szesze
több mint 7 éve
Palesz76
501
Még harmincpár yard kell Odelnek
több mint 7 éve
jah, de én most őket meg minket tartom a legveszélyesebb csapatnak.. jobb lenne elkerülni őket amíg lehet2007: NFC döntő,épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
vanek úr
több mint 7 éve
vanek úr
1 891
2007: NFC döntő,épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
több mint 7 éve
Coaching meg motivációs kérdéseket is felvet a produkció. Nem rossz a Redskins de volt idény jónéhány wtf meccsük (Bengals x meg a Panthers L).mondjuk ez a megmozdulás jellemezte az eddigi teljesítményüket.. ez még az ellenfél oldaláról nézve is nagyon gázul néz ki, arra esetleg lehetett számítani, h esetleg elgörcsölik a meccset, de ez egyelőre teljesen kilátástalanéppen hogy mellé csúszott az FG 😊Ennél egy hail mary is jobb lett volna.
Szesze
Blevi
persze 10 pont az lófasz, simán megfordulhat a második félidőre, de most már nem fogadnék rájuk az biztos
Szesze
több mint 7 éve
mondjuk ez a megmozdulás jellemezte az eddigi teljesítményüket.. ez még az ellenfél oldaláról nézve is nagyon gázul néz ki, arra esetleg lehetett számítani, h esetleg elgörcsölik a meccset, de ez egyelőre teljesen kilátástalanéppen hogy mellé csúszott az FG 😊Ennél egy hail mary is jobb lett volna.
Szesze
Blevi
persze 10 pont az lófasz, simán megfordulhat a második félidőre, de most már nem fogadnék rájuk az biztos
több mint 7 éve
éppen hogy mellé csúszott az FG 😊Ennél egy hail mary is jobb lett volna.
Szesze
több mint 7 éve
szegény Raiderst kicsit megviselte ez a Carr sérülés..Van egészen 50 támadó yardjuk 1 félidő alatt..
Szesze
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Nyilván 😀az előzőket is megakarta vélhetőenszegény Raiderst kicsit megviselte ez a Carr sérülés..Hát vagy a Denver megakarja nyerni Kubes utolsó meccsét.
Szesze
Mr.Breaker
Szesze
De lehet azért nagyobb motivációval állnak oda,hogy vélhetőleg ez lesz Kubiak utolsó meccse.
több mint 7 éve
Ricsífsz?szegény Raiderst kicsit megviselte ez a Carr sérülés..teljes tét nélkül játszanak mondjuk, de nem kérdés hogy így van
Szesze
hátha a Chiefs tud meglepetést okozni majd a PO-ban
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
éppen hogy mellé csúszott az FG 😊
több mint 7 éve
az előzőket is megakarta vélhetőenszegény Raiderst kicsit megviselte ez a Carr sérülés..Hát vagy a Denver megakarja nyerni Kubes utolsó meccsét.
Szesze
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Na ez combos lesz
több mint 7 éve
szegény Raiderst kicsit megviselte ez a Carr sérülés..teljes tét nélkül játszanak mondjuk, de nem kérdés hogy így van
Szesze
hátha a Chiefs tud meglepetést okozni majd a PO-ban
több mint 7 éve
Mondjuk azé mer kumva jó a kaveridzs
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Falcons meg Dallas kiemelt lesz, második körben már bárki jöhet 😊Én se. Meg jó lenne a Falconst is elkerülni. Ezerszer inkább Dallas.épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
De első meccsnek talán a Hawks lenne a legjobb
balu10
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
szegény Raiderst kicsit megviselte ez a Carr sérülés..Hát vagy a Denver megakarja nyerni Kubes utolsó meccsét.
Szesze
több mint 7 éve
Én se. Meg jó lenne a Falconst is elkerülni. Ezerszer inkább Dallas.épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
Szesze
De első meccsnek talán a Hawks lenne a legjobb
több mint 7 éve
Ja, nemtudtam hogy az előszezon is "ér" 😀 Maddenben én is párszor megvertem a Giantset amúgy...www.espn.com/nfl/game?gameId=400874756Idén már megvertünk benneteket. Kaphattok még, ha nem volt elégHa a Patriotsra gondoltál akkor akkor nemhogy idén, de ebben a szezonban sem 😀
Palesz76
Volford
Palesz76
több mint 7 éve
1 jó hosszú passzt Elitól úgy szeretnék!!Ma mindenki fogadott!?😅
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
szegény Raiderst kicsit megviselte ez a Carr sérülés..
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Kár amúgy Cousins-ért jó kis irányító lehetne csak hát vlmi elkattan a fontosabb meccseken nála szinte mindig. 😕