Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
red5
521
azért van még időMesz a Po-ert es az ellen 40eserol puntsz 4&2re... nem Po mentalitás igazánÉn sem értem mit akarnak ma este, de tényleg...
Blevi
nagir
őlég vót
több mint 7 éve
Lehet a Skins-nél már tudják, hogy az esti meccs X lesz? 😊Ők meg arra fogadtak!!!😁
Awesome88
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Már azért annyira nem... A felkészüléssel voltak bajai. Meg elég punci is volt. Majdnem Oscart kapott, hogy a vállsérülés után befejezte a meccset...:Segy ilyen Reed féle TE-et el tudnék nézni jövőre nálunk.. 😊jah, csak rohadt sérülékeny ő is
yooker
Szesze
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
nem hinném, h ez így fog menni végig, előbb-utóbb lesz fordulatMesz a Po-ert es az ellen 40eserol puntsz 4&2re... nem Po mentalitás igazánÉn sem értem mit akarnak ma este, de tényleg...
Blevi
nagir
több mint 7 éve
Ellen 40esén csak neki kéne menni a 4&2nek...ha po ba akarok menniÁmen
gordon
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Lehet a Skins-nél már tudják, hogy az esti meccs X lesz? 😊
több mint 7 éve
Mesz a Po-ert es az ellen 40eserol puntsz 4&2re... nem Po mentalitás igazánÉn sem értem mit akarnak ma este, de tényleg...
Blevi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Mesz a Po-ert es az ellen 40eserol puntsz 4&2re... nem Po mentalitás igazánazért ebben a periódusban sztem ez még belefér
Blevi
több mint 7 éve
Ellen 40esén csak neki kéne menni a 4&2nek...ha po ba akarok menni
több mint 7 éve
Mesz a Po-ert es az ellen 40eserol puntsz 4&2re... nem Po mentalitás igazán
több mint 7 éve
egy ilyen Reed féle TE-et el tudnék nézni jövőre nálunk.. 😊Ne fájdítsd a szívemet, annyit tudna segíteni egy facca TE!!
yooker
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Kirk indította JJ-t 😀
több mint 7 éve
egy ilyen Reed féle TE-et el tudnék nézni jövőre nálunk.. 😊jah, csak rohadt sérülékeny ő is
yooker
több mint 7 éve
Imádom SDzöszi fastballjait...
több mint 7 éve
egy ilyen Reed féle TE-et el tudnék nézni jövőre nálunk.. 😊
több mint 7 éve
meg Márk is 😊Gyula teljesen korrekt, nem kell őt elővenni. És két rivális csapat meccsét kell közvetítenie, nem fogja egyik oldalt sem védeni/feleslegesen kritizálni. De kicsit úgy érzem nekünk senki sem lenne jó, jelentkezzetek szakkommentátornak hátha felfedeznek valakit és akkor visszaadhatjátok az ellenünk elkövetett sérelmeket... 😀Höri jöhet bármikor.
Asbee
balu10
több mint 7 éve
Gyula teljesen korrekt, nem kell őt elővenni. És két rivális csapat meccsét kell közvetítenie, nem fogja egyik oldalt sem védeni/feleslegesen kritizálni. De kicsit úgy érzem nekünk senki sem lenne jó, jelentkezzetek szakkommentátornak hátha felfedeznek valakit és akkor visszaadhatjátok az ellenünk elkövetett sérelmeket... 😀Höri jöhet bármikor.
Asbee
több mint 7 éve
JJ remek!
több mint 7 éve
Mondjuk respekt a Giantsnek, korrektül tolják, pedig nekik tök8 volna.mondjuk ez váratlan pozitív meglepetés számomra is. Remélem nem lesz nagy ára
gabokocka
több mint 7 éve
Gyula teljesen korrekt, nem kell őt elővenni. És két rivális csapat meccsét kell közvetítenie, nem fogja egyik oldalt sem védeni/feleslegesen kritizálni. De kicsit úgy érzem nekünk senki sem lenne jó, jelentkezzetek szakkommentátornak hátha felfedeznek valakit és akkor visszaadhatjátok az ellenünk elkövetett sérelmeket... 😀
több mint 7 éve
Amúgy ha bejutunk, mókás látvány lesz, hogy az NFC rájátszás fele NFC East lesz.....😊
több mint 7 éve
Mondjuk respekt a Giantsnek, korrektül tolják, pedig nekik tök8 volna.ja! tök fordított eddig a meccs mint én vártam..de részünkről ez elég jó jel eddig a PO-ra
gabokocka
több mint 7 éve
Palesz76
501
Kár,hogy Elinek nem szóltakMinden tiszteletem a Giantsé, simán játszhatnának egy beleszarós meccset isBiztos felrakta az egész csapat a fizuját Vegasban 😀 Elég jól fizetne 😊
Kampman
balu10
több mint 7 éve
majd most, h beültettem a bogarat a füledbe már fogod érezni 😊Én soha nem éreztem rajta. Én bírom őket, hangulatosak a közvetítések, persze nem hibátlanok.Sanyit ne bántsátok 😀Sanyival is az a baj, h (saját bevallása szerint is) utál minket, amivel nincs is gond, csak ez minden közvetítésen érződik is, ahogy Ricsi esetében is. A röhej az, h Gyula a legkorrektebb közülük messze, pedig ő az aki alapból érintett lenne..
Volford
Szesze
Awesome88