Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
ozibozi
17 135
sanyi ott van azért nagy versenybenMondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
balu10
több mint 7 éve
nah csak kierőszakolta Normannen a PF-et 😊
több mint 7 éve
rendesen kiprovokálta azért..😊
több mint 7 éve
Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
több mint 7 éve
Félelmetes szerencséje OBJ-nek a sebessége, picit lassabb lenne nagy baja lenne ezekből az egykezes labdalóbálásokból futás közben....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Jó most a ritmus
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Landon.remélem nem baszunk rá a mérettel...)
Már várom a mezt
Palesz76
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ez a redskins nem úgy játszik,hogy po akar
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Mind2 utálja, akkor mi a gond? 😀 (vicc)
Volford
több mint 7 éve
a Pats ellen 😛Mondjuk a SBban? 😊egyébként sztem lesz még idén egy nagy momentuma a PObanCruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?Szerintem nem tuti, ha módosítanak a szerződésén / újraigazolják olcsóbban. Jelenleg sokat keresne 3. számú meccsneként 1-2 szer használt, WR hez képest.
safc4
Awesome88
Szesze
balu10
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
több mint 7 éve
iszonyat csúszkálunk..
több mint 7 éve
Mondjuk a SBban? 😊egyébként sztem lesz még idén egy nagy momentuma a PObanCruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?Szerintem nem tuti, ha módosítanak a szerződésén / újraigazolják olcsóbban. Jelenleg sokat keresne 3. számú meccsneként 1-2 szer használt, WR hez képest.
safc4
Awesome88
Szesze
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Én is, nehéz lenne elengedniCruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?Nem, de elég esélyes. Bár én még egy utolsó esélyt adnék neki
safc4
balu10
több mint 7 éve
Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀
több mint 7 éve
batyu
630
Semmi baj nincs vele, csak néha másképp lát egyes szituációkat. Teljesen korrektül nyomja.Mi bajod vele, ha nem Pats meccset közvetít, egész pártatlan. 😀Esküszöm megnézem már egy közvetítését... Sztem vagy 3 éve nem hallottam a hangját, nemhogy az aranyköpéseit...😀
batyu
nexion218
több mint 7 éve
egyébként sztem lesz még idén egy nagy momentuma a PObanCruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?Szerintem nem tuti, ha módosítanak a szerződésén / újraigazolják olcsóbban. Jelenleg sokat keresne 3. számú meccsneként 1-2 szer használt, WR hez képest.
safc4
Awesome88
több mint 7 éve
ozibozi
17 135
Cruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?weterán minimumért 😊
safc4
kell a pénze másnak
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Cruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?Szerintem nem tuti, ha módosítanak a szerződésén / újraigazolják olcsóbban. Jelenleg sokat keresne 3. számú meccsneként 1-2 szer használt, WR hez képest.
safc4
több mint 7 éve
Mi bajod vele, ha nem Pats meccset közvetít, egész pártatlan. 😀Esküszöm megnézem már egy közvetítését... Sztem vagy 3 éve nem hallottam a hangját, nemhogy az aranyköpéseit...😀
batyu
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
max vetmin körüli összegért..Cruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?Nem, de elég esélyes. Bár én még egy utolsó esélyt adnék neki
safc4
balu10
több mint 7 éve
Cruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?Nem, de elég esélyes. Bár én még egy utolsó esélyt adnék neki
safc4
több mint 7 éve
safc4
338
Cruz tuti hogy jövőre már nem játszik nálunk ?