Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
Hosszú este lesz...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
Mindegy mit csinál az O, egyszerűen a D élvezhetővé teszi a meccset
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
de imádom ezt a védelmet 😊
több mint 7 éve
Collins...)
több mint 7 éve
Mi a faszt lát Ricsi? Nem lehetne, hogy ne ő legyen a kommentátor a Giants meccseken?
több mint 7 éve
ha Ricsin múlna minden megmozdulásunk szabálytalan lenne..
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ricsi?
több mint 7 éve
nem volt vészes..
több mint 7 éve
Alapvetően a világból kezd sajnos kikopni a fórumozás és nagyon kevés a minőséges fórum és a jó közösség. Írtam már máshol, hogy azt bánom csak hogy nem jöttem előbbAz egész fórumra jellemző, hogy kevesebben vagyunk, mint mondjuk 6-7 éve, néhány csapat szurkolóit leszámítvaNem igazán értem..Pedig Apeszos szokta frissíteni a kiemelt hozzászólást, de ennyi... Pedig 1-2 éve tök jó, hosszas elemzések mentek...Idén meg semmi...😕tényleg rendesen elfogytatok idénre a topicban valahogy sajnos...Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek! Látom nagyon egyoldalú ez az eredménykövető úgyhogy hajrá Redskins 😀 Gondolom ez nem meglepőszintén nem tudom hová lettek idén a kollégák...
Volford
nexion218
yooker
nexion218
Kampman
több mint 7 éve
Igen, csak azt hinné az ember, hogy a "bandwagon" fórumozók fogynak ilyenkor el, de Apesz meg Sapka is oszlopos tagjai nem csak a csapatfórumnak, hanem sztem az egész oldalnak... Meg Agent T is szűkszavúan ugyan, de rendszeresen járt...Az egész fórumra jellemző, hogy kevesebben vagyunk, mint mondjuk 6-7 éve, néhány csapat szurkolóit leszámítvaNem igazán értem..Pedig Apeszos szokta frissíteni a kiemelt hozzászólást, de ennyi... Pedig 1-2 éve tök jó, hosszas elemzések mentek...Idén meg semmi...😕tényleg rendesen elfogytatok idénre a topicban valahogy sajnos...Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek! Látom nagyon egyoldalú ez az eredménykövető úgyhogy hajrá Redskins 😀 Gondolom ez nem meglepőszintén nem tudom hová lettek idén a kollégák...
Volford
nexion218
yooker
nexion218
Kampman
több mint 7 éve
Én már hetek óta ezzel nyugtatom magam...😂Manning ma sem múlja felül alapszakaszbéli önmagát!De mindjárt csörög nála a PO óra 😀 talán arra felébred végre
nagir
Awesome88
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Az egész fórumra jellemző, hogy kevesebben vagyunk, mint mondjuk 6-7 éve, néhány csapat szurkolóit leszámítvaNem igazán értem..Pedig Apeszos szokta frissíteni a kiemelt hozzászólást, de ennyi... Pedig 1-2 éve tök jó, hosszas elemzések mentek...Idén meg semmi...😕tényleg rendesen elfogytatok idénre a topicban valahogy sajnos...Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek! Látom nagyon egyoldalú ez az eredménykövető úgyhogy hajrá Redskins 😀 Gondolom ez nem meglepőszintén nem tudom hová lettek idén a kollégák...
Volford
nexion218
yooker
nexion218
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Na a támadósor megtette amit kellett, vezetünk, innentől minden a védelmen múlik 😀 😀
több mint 7 éve
erre nem vennék idén mérget sajnos.. 2011-ben komoly GW drivokat nyomott már az alapszakaszban is azért...idén kb semmiManning ma sem múlja felül alapszakaszbéli önmagát!De mindjárt csörög nála a PO óra 😀
nagir
Awesome88
több mint 7 éve
ozibozi
17 135
ez a Foster srác mindig kicsinált idén fantasy-ban minden ligában, bármikor ha szembe jött
több mint 7 éve
azért ez a hívás nem kecsegtetett túl nagy TD eséllyel 😊
több mint 7 éve
remélem nekimegyünk
több mint 7 éve
Nem igazán értem..Pedig Apeszos szokta frissíteni a kiemelt hozzászólást, de ennyi... Pedig 1-2 éve tök jó, hosszas elemzések mentek...Idén meg semmi...😕tényleg rendesen elfogytatok idénre a topicban valahogy sajnos...Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek! Látom nagyon egyoldalú ez az eredménykövető úgyhogy hajrá Redskins 😀 Gondolom ez nem meglepőszintén nem tudom hová lettek idén a kollégák...
Volford
nexion218
yooker
több mint 7 éve
Manning ma sem múlja felül alapszakaszbéli önmagát!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Fasza, Eli ma is gyenge, nem jó jel ez a PO-ra
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
tényleg rendesen elfogytatok idénre a topicban valahogy sajnos...Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek! Látom nagyon egyoldalú ez az eredménykövető úgyhogy hajrá Redskins 😀 Gondolom ez nem meglepőszintén nem tudom hová lettek idén a kollégák...
Volford
nexion218
több mint 7 éve
Én bírnám ha összejönneSziasztok! Jó szurkolást mindenkinek! Látom nagyon egyoldalú ez az eredménykövető úgyhogy hajrá Redskins 😀 Gondolom ez nem meglepőNem mintha osztana - szorozna. Már ott vagyunk, és jövünk értetek 😀
Volford
Awesome88