Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
épp azért mondtam, mert én se szeretnék a GB ellen játszani..Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
shagi0206
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Úgyúgy Spags meg maradjon csakVigyék Patriciat, Ő sokkal jobb HCnek!😉A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...annyira jó, h a végén Spanglit megint elviszi vki
Awesome88
Szesze
nagir
több mint 7 éve
1 jó hosszú passzt Elitól úgy szeretnék!!
több mint 7 éve
Palesz76
501
Idén már megvertünk benneteket. Kaphattok még, ha nem volt elégHa a Patriotsra gondoltál akkor akkor nemhogy idén, de ebben a szezonban sem 😀
Palesz76
Volford
több mint 7 éve
Tartok tőle hogy valaki el is viszi majdVigyék Patriciat, Ő sokkal jobb HCnek!😉A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...annyira jó, h a végén Spanglit megint elviszi vki
Awesome88
Szesze
nagir
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Hát azért ne. Most a Packers O annyira belelendült, hogy bárkit meg tudnak verni, hiába a védelem kicsit gyenge teljesítménye (bár hozzáteszem, sokkal vállalhatóbb, mint év elején).akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
Szesze
több mint 7 éve
Vigyék Patriciat, Ő sokkal jobb HCnek!😉A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...annyira jó, h a végén Spanglit megint elviszi vki
Awesome88
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Na megmutattuk, hogy a D nagyon ott van az O is egészen tűrhető, kérném a cseréketFélidőben leghamarabb.
gyurczi
több mint 7 éve
akkor nyerjen a Lions este 😊A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
shagi0206
több mint 7 éve
Na megmutattuk, hogy a D nagyon ott van az O is egészen tűrhető, kérném a cseréket
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...Hát igen. Már most előre gondolkozom. Ha a GB megnyeri a csoportják, már féltem előre Őket. Mert ha nem Cards, akkor Packers. És mondhatjuk, hogy a Packers mumusa a Giants.
Awesome88
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Odabszós a DAmúgy, ha a Skins ennyire lekvár jöhetne a B csapat lassan, safetyfirst
több mint 7 éve
A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...annyira jó, h a végén Spanglit megint elviszi vki
Awesome88
több mint 7 éve
DRC sack; Dde milyen..😊
balu10
Spags gyönyörűen vezényli a zenekart! 😊
több mint 7 éve
Idén már megvertünk benneteket. Kaphattok még, ha nem volt elégHa a Patriotsra gondoltál akkor akkor nemhogy idén, de ebben a szezonban sem 😀
Palesz76
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
A védelmünk parádés. Nincsenek már rá jelzők...
több mint 7 éve
Kuzin ennyire nem tud olvasni? Full fel töltve a gyenge oldal.
több mint 7 éve
Palesz76
501
Előszezonban 7-16Idén már megvertünk benneteket. Kaphattok még, ha nem volt elégkit?
Palesz76
yooker
több mint 7 éve
DRC sack, bazzeg 😊
több mint 7 éve
ozibozi
17 135
😊
több mint 7 éve
ja bocs..😊Mármint ellenünk, nagyon királyNincs futás egyszerűende legalább 10:0 van 😉
gyurczi
yooker
gyurczi
több mint 7 éve
egyelőre passz se sok 😊Mármint ellenünk, nagyon királyNincs futás egyszerűende legalább 10:0 van 😉
gyurczi
yooker
gyurczi
több mint 7 éve
Mármint ellenünk, nagyon királyNincs futás egyszerűende legalább 10:0 van 😉
gyurczi
yooker
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Nincs futás egyszerűende legalább 10:0 van 😉
gyurczi