Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
Idén már megvertünk benneteket. Kaphattok még, ha nem volt elégkit?
Palesz76
több mint 7 éve
Nincs futás egyszerűen
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Simán 😀akkor ezt megszavaztuk😊Én már írtam ma este, örülnék ha összejönne még egy SB ellenetek 😉akkor miért szurkol minden Pats szurker ellenünk folyamatosan? 😊Változnak az idők... 😀Megvernétek minket, mi meg a Pats vagyunk az a két csapat, akit mindigÁldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
yooker
Kampman
Volford
Szesze
Volford
Szesze
több mint 7 éve
Crowder nagyon veszélyes.. mondjuk rajta kívül egyelőre semmit nem mutat a Redskins
több mint 7 éve
Palesz76
501
Idén már megvertünk benneteket. Kaphattok még, ha nem volt elég
több mint 7 éve
Nah, pont kellene rézbőrűek 😀
több mint 7 éve
akkor ezt megszavaztuk😊Én már írtam ma este, örülnék ha összejönne még egy SB ellenetek 😉akkor miért szurkol minden Pats szurker ellenünk folyamatosan? 😊Változnak az idők... 😀Megvernétek minket, mi meg a Pats vagyunk az a két csapat, akit mindigÁldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
yooker
Kampman
Volford
Szesze
Volford
több mint 7 éve
Én már írtam ma este, örülnék ha összejönne még egy SB ellenetek 😉akkor miért szurkol minden Pats szurker ellenünk folyamatosan? 😊Változnak az idők... 😀Megvernétek minket, mi meg a Pats vagyunk az a két csapat, akit mindigÁldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
yooker
Kampman
Volford
Szesze
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Újház végre 😀
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Lehet, de a tavalyi lúzer csapatunk is majdnem elvert titeket, csak Collins-nak nem szabadott volna elejteni azt az INT-et. Idén ez a Collins biztosan nem fogja...Változnak az idők... 😀Megvernétek minket, mi meg a Pats vagyunk az a két csapat, akit mindigÁldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
yooker
Kampman
Volford
De tényleg óriási lenne egy harmadik meccs.
több mint 7 éve
Compton sérült térde csak megadja magát...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 7 éve
akkor miért szurkol minden Pats szurker ellenünk folyamatosan? 😊Változnak az idők... 😀Megvernétek minket, mi meg a Pats vagyunk az a két csapat, akit mindigÁldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
yooker
Kampman
Volford
több mint 7 éve
Változnak az idők... 😀Megvernétek minket, mi meg a Pats vagyunk az a két csapat, akit mindigÁldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
yooker
Kampman
több mint 7 éve
Méltó és igazságos, illő és üdvös.Áldás, békesség, atyámJó ezt hallani amúgy, hogy egyre szélesebb köröket megmozgat ez a liga.
Kampman
Volford
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Megvernétek minket, mi meg a Pats vagyunk az a két csapat, akit mindigÁldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
yooker
több mint 7 éve
Nézzétek... Ha az elején elhúztunk volna, akkor esély sincs rá, hoyg az O visszahozza a D pedig 30 mp alatt elveszítse...😀
több mint 7 éve
van nekünk TE-nk 😊
több mint 7 éve
Cruz blokk!!
több mint 7 éve
Áldás, békesség, atyámJó ezt hallani amúgy, hogy egyre szélesebb köröket megmozgat ez a liga.
Kampman
több mint 7 éve
Áldás, békesség, atyámTi amúgy mit szólnátok hozzánk a PO-ban?
Kampman
több mint 7 éve
Volt egy késői csere talán, az zavarta meg
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Áldás, békesség, atyám
több mint 7 éve
Delay Manning.. régi szép idők 😊
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
McAdoo mentette Manning seggét!
több mint 7 éve
újabb ligaelit O-t offolunk eddig azért..😊