Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
Mondjuk respekt a Giantsnek, korrektül tolják, pedig nekik tök8 volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Minden tiszteletem a Giantsé, simán játszhatnának egy beleszarós meccset isBiztos felrakta az egész csapat a fizuját Vegasban 😀 Elég jól fizetne 😊
Kampman
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Én soha nem éreztem rajta. Én bírom őket, hangulatosak a közvetítések, persze nem hibátlanok.Sanyit ne bántsátok 😀Sanyival is az a baj, h (saját bevallása szerint is) utál minket, amivel nincs is gond, csak ez minden közvetítésen érződik is, ahogy Ricsi esetében is. A röhej az, h Gyula a legkorrektebb közülük messze, pedig ő az aki alapból érintett lenne..
Volford
Szesze
több mint 7 éve
Amíg vezetünk, itt a lélektani előny.. amúgy Shepard kezdte, ami jó taktikának tűnik jelenleg, remélem nem fajul el, mert az már nem profi színvonal!Belefogyok, beleersödökLandon.remélem nem baszunk rá a mérettel...)
Már várom a mezt
Palesz76
yooker
Palesz76
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Mondjuk Richárd megint hülye, OBJ odaszólására nyilván nem dobnak, Norman fejét letépik nem dobnak, az ő szabálytalanságát bedobják ő meg paraszt meg mé mosolyog....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
akkor hallottad volna a lions-boys meccs alattŐ legalább a védelmet, meg a franchiset tiszteli, csak Elit utálja.sanyi ott van azért nagy versenybenMondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
balu10
ozibozi
balu10
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Palesz76
501
Minden tiszteletem a Giantsé, simán játszhatnának egy beleszarós meccset isBele is szarnak a washingtoniak
Kampman
több mint 7 éve
őszintén !Gyula mondott valaha is valakire csúnyát?? 😊Sanyit ne bántsátok 😀Sanyival is az a baj, h (saját bevallása szerint is) utál minket, amivel nincs is gond, csak ez minden közvetítésen érződik is, ahogy Ricsi esetében is. A röhej az, h Gyula a legkorrektebb közülük messze, pedig ő az aki alapból érintett lenne..
Volford
Szesze
több mint 7 éve
ozibozi
17 135
Dallas fanként reálisabb sankónálŐ legalább a védelmet, meg a franchiset tiszteli, csak Elit utálja.sanyi ott van azért nagy versenybenMondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
balu10
ozibozi
balu10
több mint 7 éve
Alakul a Seahawks meccs
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Sanyit ne bántsátok 😀Sanyival is az a baj, h (saját bevallása szerint is) utál minket, amivel nincs is gond, csak ez minden közvetítésen érződik is, ahogy Ricsi esetében is. A röhej az, h Gyula a legkorrektebb közülük messze, pedig ő az aki alapból érintett lenne..
Volford
több mint 7 éve
Ő legalább a védelmet, meg a franchiset tiszteli, csak Elit utálja.sanyi ott van azért nagy versenybenMondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
balu10
ozibozi
több mint 7 éve
nando89
3 894
na jó cserék be !most!!Nana , nyerjétek csak meg , ne keljen éjszaka infarktust kapnom 😊
yooker
több mint 7 éve
6. futott TD idén az elég durva
több mint 7 éve
NyilvanNyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
batyu
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Akkor ő a legjobb választás, mégis? 😀Nyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
batyu
több mint 7 éve
na jó cserék be !most!!
több mint 7 éve
Max "papíron"ismeriNyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
batyu
több mint 7 éve
mondjuk ezek az offense drive-ok is elég bíztatóak eddig, a D meg brutál
több mint 7 éve
Sanyit ne bántsátok 😀
több mint 7 éve
batyu
630
Nyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
OBJ - Norman 1-0 / remélem nem lesz több egyik oldalról sem
több mint 7 éve
rendesen kiprovokálta azért..😊lesz ennek még folytatása
yooker
több mint 7 éve
Palesz76
501
Belefogyok, beleersödökLandon.remélem nem baszunk rá a mérettel...)
Már várom a mezt
Palesz76
yooker