Washington Redskins - New York Giants
több mint 8 éve
Mondjuk respekt a Giantsnek, korrektül tolják, pedig nekik tök8 volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Minden tiszteletem a Giantsé, simán játszhatnának egy beleszarós meccset isBiztos felrakta az egész csapat a fizuját Vegasban 😀 Elég jól fizetne 😊
Kampman
több mint 8 éve
Én soha nem éreztem rajta. Én bírom őket, hangulatosak a közvetítések, persze nem hibátlanok.Sanyit ne bántsátok 😀Sanyival is az a baj, h (saját bevallása szerint is) utál minket, amivel nincs is gond, csak ez minden közvetítésen érződik is, ahogy Ricsi esetében is. A röhej az, h Gyula a legkorrektebb közülük messze, pedig ő az aki alapból érintett lenne..
Volford
Szesze
több mint 8 éve
Amíg vezetünk, itt a lélektani előny.. amúgy Shepard kezdte, ami jó taktikának tűnik jelenleg, remélem nem fajul el, mert az már nem profi színvonal!Belefogyok, beleersödökLandon.remélem nem baszunk rá a mérettel...)
Már várom a mezt
Palesz76
yooker
Palesz76

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Mondjuk Richárd megint hülye, OBJ odaszólására nyilván nem dobnak, Norman fejét letépik nem dobnak, az ő szabálytalanságát bedobják ő meg paraszt meg mé mosolyog....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
akkor hallottad volna a lions-boys meccs alattŐ legalább a védelmet, meg a franchiset tiszteli, csak Elit utálja.sanyi ott van azért nagy versenybenMondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
balu10
ozibozi
balu10
We just form a fucking wall.
több mint 8 éve
Minden tiszteletem a Giantsé, simán játszhatnának egy beleszarós meccset isBele is szarnak a washingtoniak
Kampman
több mint 8 éve
őszintén !Gyula mondott valaha is valakire csúnyát?? 😊Sanyit ne bántsátok 😀Sanyival is az a baj, h (saját bevallása szerint is) utál minket, amivel nincs is gond, csak ez minden közvetítésen érződik is, ahogy Ricsi esetében is. A röhej az, h Gyula a legkorrektebb közülük messze, pedig ő az aki alapból érintett lenne..
Volford
Szesze
több mint 8 éve
Dallas fanként reálisabb sankónálŐ legalább a védelmet, meg a franchiset tiszteli, csak Elit utálja.sanyi ott van azért nagy versenybenMondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
balu10
ozibozi
balu10
több mint 8 éve
Alakul a Seahawks meccs
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Sanyit ne bántsátok 😀Sanyival is az a baj, h (saját bevallása szerint is) utál minket, amivel nincs is gond, csak ez minden közvetítésen érződik is, ahogy Ricsi esetében is. A röhej az, h Gyula a legkorrektebb közülük messze, pedig ő az aki alapból érintett lenne..
Volford
több mint 8 éve
Ő legalább a védelmet, meg a franchiset tiszteli, csak Elit utálja.sanyi ott van azért nagy versenybenMondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Minden Giants meccset a két legnagyobb hater, a Gyula-Ricsi páros kommentál
Volford
balu10
ozibozi
több mint 8 éve
na jó cserék be !most!!Nana , nyerjétek csak meg , ne keljen éjszaka infarktust kapnom 😊
yooker
több mint 8 éve
6. futott TD idén az elég durva
több mint 8 éve
NyilvanNyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
batyu
több mint 8 éve
Akkor ő a legjobb választás, mégis? 😀Nyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
batyu
több mint 8 éve
na jó cserék be !most!!
több mint 8 éve
Max "papíron"ismeriNyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
batyu
több mint 8 éve
mondjuk ezek az offense drive-ok is elég bíztatóak eddig, a D meg brutál
több mint 8 éve
Sanyit ne bántsátok 😀
több mint 8 éve
Nyilván, mert ismeri a csapatokat.Mondjuk én szeretem Gyulát, de nem biztos hogy egy Cowboys fan a legjobb erre a párosításra 😀Nfc east meccsre sűrűn kerül :s
Volford
Mazzu
több mint 8 éve
OBJ - Norman 1-0 / remélem nem lesz több egyik oldalról sem
több mint 8 éve
rendesen kiprovokálta azért..😊lesz ennek még folytatása
yooker
több mint 8 éve
Belefogyok, beleersödökLandon.remélem nem baszunk rá a mérettel...)
Már várom a mezt
Palesz76
yooker