Washington Redskins - New York Giants
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
500000 usd
több mint 7 éve
Na bravó Pierre 😀 talán nem alszunk be a végéig
több mint 7 éve
nah ezért kellett volna az a FG 😊
több mint 7 éve
ő vajon kinek szurkol? 😊szabályok, kicsit olyan ő, mint Mike Pereiraakkor vajon mivel van képben ha a "saját" csoporttal nem? 😊most komoly hogy Gyula szerint hetek óta PO-ban vagyunk??Pont ennyire van képben az NFC Eastel kapcsolatban
yooker
balu10
yooker
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
szabályok, kicsit olyan ő, mint Mike Pereiraakkor vajon mivel van képben ha a "saját" csoporttal nem? 😊most komoly hogy Gyula szerint hetek óta PO-ban vagyunk??Pont ennyire van képben az NFC Eastel kapcsolatban
yooker
balu10
yooker
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
Flowersnek senki nem tudja megtanítani, hogy használja a kezeit?vagy a lábát mert megkerülik, vagy az erejét mert rátolják az irányítóra 😊
Mazzu
több mint 7 éve
akkor vajon mivel van képben ha a "saját" csoporttal nem? 😊most komoly hogy Gyula szerint hetek óta PO-ban vagyunk??Pont ennyire van képben az NFC Eastel kapcsolatban
yooker
balu10
több mint 7 éve
Palesz76
501
most komoly hogy Gyula szerint hetek óta PO-ban vagyunk??Én már októberben megmondtam
yooker
több mint 7 éve
most komoly hogy Gyula szerint hetek óta PO-ban vagyunk??Pont ennyire van képben az NFC Eastel kapcsolatban
yooker
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Szeretnék egy visszahordót, aki nemOBJ és nem Harris 😊sztem OBJ leszNem jó az sem mert akkor Rainey lesz a visszahordó és Ő nekem fakezűnek és lassúnak tűnik de ne így legyen!Harris out baszki...Hát ő legyen ma a legnagyobb veszteség és akkor elégedett vagyok
nagir
balu10
nagir
Szesze
több mint 7 éve
na Harris nem volt...
több mint 7 éve
Egyre inkább túl erősnek tűnik ez a Giants védelem ennek a Redskinsnek. Senkit nem bántva, ritka egy unalmas meccshát semlegesként biztos nem nézném már 😊
Volford
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Szerintem is, eddig is v. ő v. Harris, mióta Rainey-nek volt az a fumble-je...sztem OBJ leszNem jó az sem mert akkor Rainey lesz a visszahordó és Ő nekem fakezűnek és lassúnak tűnik de ne így legyen!Harris out baszki...Hát ő legyen ma a legnagyobb veszteség és akkor elégedett vagyok
nagir
balu10
nagir
Szesze
több mint 7 éve
most komoly hogy Gyula szerint hetek óta PO-ban vagyunk??Statisztikailag nem da amugy igen.
yooker
több mint 7 éve
Lehet, csak ma ne!!!sztem OBJ leszNem jó az sem mert akkor Rainey lesz a visszahordó és Ő nekem fakezűnek és lassúnak tűnik de ne így legyen!Harris out baszki...Hát ő legyen ma a legnagyobb veszteség és akkor elégedett vagyok
nagir
balu10
nagir
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
sztem OBJ leszNem jó az sem mert akkor Rainey lesz a visszahordó és Ő nekem fakezűnek és lassúnak tűnik de ne így legyen!Harris out baszki...Hát ő legyen ma a legnagyobb veszteség és akkor elégedett vagyok
nagir
balu10
nagir
több mint 7 éve
most komoly hogy Gyula szerint hetek óta PO-ban vagyunk??
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Flowersnek senki nem tudja megtanítani, hogy használja a kezeit?
több mint 7 éve
Nem jó az sem mert akkor Rainey lesz a visszahordó és Ő nekem fakezűnek és lassúnak tűnik de ne így legyen!Harris out baszki...Hát ő legyen ma a legnagyobb veszteség és akkor elégedett vagyok
nagir
balu10
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Palesz76
501
Kilencedszer?
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Na ez az idei első holdingja Flowers-nek, amiért még meg is dícsérem. Védd Eli-t, ma még ilyen áron is.
több mint 7 éve
Palesz76
501
74 holding
több mint 7 éve
ball controllt el sem hiszem...