Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Ja, de nem tudom, honnan tudta meg mit játszottam...direkt kibaszott veled a szemétláda!gabenMint Rodgers a bills ellen 😊 Soha nem bocsáktom meg neki h elvitte az 50 ezres szelomat 😊MrMiksatipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 10 éve
volt vele, komoly? 😊kössz de sancho elég álmoson nyomjazsojtiPedig már nem jár Longoriával.iktriad
több mint 10 éve
na ebből többet
több mint 10 éve
kössz de sancho elég álmoson nyomjazsojtiPedig már nem jár Longoriával.
több mint 10 éve
Ne súlyosbítsd a helyzetét. 😀😀Azért ez a Sanchez stat....................dandeviszont 70 meccsen van legalább 200 futott yardja, ezzel ellensúlyozzaStez
több mint 10 éve
kössz de sancho elég álmoson nyomja
több mint 10 éve
kösz most visszakaptuk CW hülyeségét némileg
több mint 10 éve
Azért ez a Sanchez stat....................dandeviszont 70 meccsen van legalább 200 futott yardja, ezzel ellensúlyozza
több mint 10 éve
ez mi a tököm... 😊
több mint 10 éve
direkt kibaszott veled a szemétláda!Mint Rodgers a bills ellen 😊 Soha nem bocsáktom meg neki h elvitte az 50 ezres szelomat 😊MrMiksatipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Azért ez a Sanchez stat....................
több mint 10 éve
Jaja. Cutoljuk a picsába ! 😀Nehogy már egy playoffba vágyakozó csapatnál ezt nem lehet megfogni. Ugyanilyet fogott év elején...Hulkeinstein😀 Ezeket honnan szeded...csak tudnám .GreengodeHulkeinsteinÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo
Nem tudom mi van a fejekben, de a koncentráltság a dallasi meccs után valahova nagyon messzire szállt...Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nehogy már egy playoffba vágyakozó csapatnál ezt nem lehet megfogni. Ugyanilyet fogott év elején...😀 Ezeket honnan szeded...csak tudnám .GreengodeHulkeinsteinÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo
Nem tudom mi van a fejekben, de a koncentráltság a dallasi meccs után valahova nagyon messzire szállt...Hulkeinstein
több mint 10 éve
FIFA 15-ös reklám azért erős 😀

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Mint Rodgers a bills ellen 😊 Soha nem bocsáktom meg neki h elvitte az 50 ezres szelomat 😊tipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 10 éve
kb ugyanilyet nem fogott meg Jenkins a Hawks ellen
több mint 10 éve
A barlangrajzok kifejezetten bonyolultak voltak, ha azt vesszük mivel kellett dolgozniuk az ősembereknek. Mondjuk Cary lehet megragadt azon a fejlődési szinten.tipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 10 éve
😀 Ezeket honnan szeded...csak tudnám .deHulkeinsteinÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
most nem akartam jinxelni tényleg úgy gondoltam, de sajnos ez nem kizáró ok, hogy most nem jött össze 😛sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeHa jinxelni akartál, akkor egyelőre bejött.iktriad
több mint 10 éve
deÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo
több mint 10 éve
Év elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeHa jinxelni akartál, akkor egyelőre bejött.
több mint 10 éve
tipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 10 éve
Év elején ezt simán megfogja Jenkins... Nem tudom mi van a fejekben, de a koncentráltság a dallasi meccs után valahova nagyon messzire szállt...
több mint 10 éve
CW ezt azért csinálta, hogy ne FG legyen hanem turnover. 😀GreengoMajdnem . 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !