Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Ez esetben üdv a padawanjaim közt! 😀nem, jinxeltemHulkeinsteinFelháborító ami a pályán folyik 😡HulkeinsteinMár az Eagles sackek sem tesznek boldoggá?iktriad
több mint 10 éve
azért lenne jó ha kikapna az Eagles, mert akkor holnap nem minket szidnának ha kikapunk Dallasban :p
több mint 10 éve
ez se CW-n múlottdandedehogynem, csúnyán nézett, Robert el is ejtette
több mint 10 éve
nem, jinxeltemFelháborító ami a pályán folyik 😡HulkeinsteinMár az Eagles sackek sem tesznek boldoggá?iktriad
több mint 10 éve
gyökér WIlliams hogy veri magát, hogy mekkora védekezés volt, közben semmi köze nem volt hozzá XD
több mint 10 éve
ez se CW-n múlott
több mint 10 éve
Felháborító ami a pályán folyik 😡HulkeinsteinMár az Eagles sackek sem tesznek boldoggá?
több mint 10 éve
!!
több mint 10 éve
Felháborító ami a pályán folyik 😡
több mint 10 éve
Cox is.......................dandeMég a play előtt látszott, hogy nagyon fel van pörögve...sajnos túlságosan.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Cox is.......................dandecut
több mint 10 éve
akkor oda állítom a nagyanyámat vagy vkit az is jobban megoldjaDe mit kúrjon neki az edzői gárda ha nincs minőségi csereember? 😀 Ezt nem értem meg, fel nem fogom.Highlandermilyen túlzásokba ember, amelyik edző gárda az ilyen dolgokat még mindig eltűri.......................dandea hülyeség netovábbja amit újra és újra ebben a dologban bemutatunk, ezt 9 győzelmet se érdemeljük meg ha ilyenek csinálunk nemhogy 11-t................dandeNe essünk túlzásokba. Megye 2-es az egész csapat nem? Basszunk ki mindenkit sztem.Highlander
több mint 10 éve
ja faja kis punt volt...
több mint 10 éve
Cox is.......................
több mint 10 éve
De mit kúrjon neki az edzői gárda ha nincs minőségi csereember? 😀 Ezt nem értem meg, fel nem fogom.milyen túlzásokba ember, amelyik edző gárda az ilyen dolgokat még mindig eltűri.......................dandea hülyeség netovábbja amit újra és újra ebben a dologban bemutatunk, ezt 9 győzelmet se érdemeljük meg ha ilyenek csinálunk nemhogy 11-t................dandeNe essünk túlzásokba. Megye 2-es az egész csapat nem? Basszunk ki mindenkit sztem.Highlander
több mint 10 éve
a Dallast is megcsapta a Skins egyszer, így fairAzt szar nézni, hogy nem az ellenfelek vernek meg minket, hanem mi magunkat, teljesen motiválatlan a csapat, nem érezni a tüzet vagy az akarást, nem tudom megint milyen volt a coaching a héten...Hulkeinsteina hülyeség netovábbja amit újra és újra ebben a dologban bemutatunk, ezt 9 győzelmet se érdemeljük meg ha ilyenek csinálunk nemhogy 11-t................dandeNe essünk túlzásokba. Megye 2-es az egész csapat nem? Basszunk ki mindenkit sztem.Highlander
több mint 10 éve
milyen túlzásokba ember, amelyik edző gárda az ilyen dolgokat még mindig eltűri.......................a hülyeség netovábbja amit újra és újra ebben a dologban bemutatunk, ezt 9 győzelmet se érdemeljük meg ha ilyenek csinálunk nemhogy 11-t................dandeNe essünk túlzásokba. Megye 2-es az egész csapat nem? Basszunk ki mindenkit sztem.Highlander
több mint 10 éve
Azt szar nézni, hogy nem az ellenfelek vernek meg minket, hanem mi magunkat, teljesen motiválatlan a csapat, nem érezni a tüzet vagy az akarást, nem tudom megint milyen volt a coaching a héten...a hülyeség netovábbja amit újra és újra ebben a dologban bemutatunk, ezt 9 győzelmet se érdemeljük meg ha ilyenek csinálunk nemhogy 11-t................dandeNe essünk túlzásokba. Megye 2-es az egész csapat nem? Basszunk ki mindenkit sztem.Highlander
több mint 10 éve
omg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriő a mi beépített ügynökünk. komolyan.
több mint 10 éve
bazd meg nagyon nincs motiáció
több mint 10 éve
omg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriúgy is van!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
a hülyeség netovábbja amit újra és újra ebben a dologban bemutatunk, ezt 9 győzelmet se érdemeljük meg ha ilyenek csinálunk nemhogy 11-t................dandeNe essünk túlzásokba. Megye 2-es az egész csapat nem? Basszunk ki mindenkit sztem.