Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛
több mint 10 éve
Maclinnek passzoljon már hát nem igaz 😀
több mint 10 éve
Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksamint múlt héten 😀
több mint 10 éve
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksahát mivel alig marad ember a negyvenhatos keretből a második oldalon, ez elég valószínűnek tűnik
több mint 10 éve
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksaMelyik sorozatot fogod majd megnézni?
több mint 10 éve
Na most jöhetne az a Jenkins Intdandefair catchelni fog? 😀
több mint 10 éve
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊
több mint 10 éve
Na most jöhetne az a Jenkins Int
több mint 10 éve
Megint vezet az Eagles, nő a nyomás a Coltson. 😀😀 FriscoAkkor sima NE picknek kellett volna lennieThundersNFL3x szakadt a térde, de lehet többszörHöriomg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 10 éve
végreeeeeeeeeeeeeeeee COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPEEEEEEEEER
több mint 10 éve
nesze coop
több mint 10 éve
ez Szancsóé...
több mint 10 éve
cccc
több mint 10 éve
Akkor sima NE picknek kellett volna lennie3x szakadt a térde, de lehet többszörHöriomg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hurnst még ez az apróság sem tudta megzavarni. 😀😀mert nem vitte el senki a drafton 😛Shilkoromg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 10 éve
mert nem vitte el senki a drafton 😛omg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 10 éve
3x szakadt a térde, de lehet többszöromg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 10 éve
igen ma már 2szer mutattam meg a reggelim, pedig csak még 5 óta óta iszom.most kérek elnézést mindenkitő, ano-ra ittam magam,Sixo67kétszer?gaben
több mint 10 éve
és futunk el sem hiszem plusz 3-ra egyszer 26y-ról egyszer 15y-ról...
több mint 10 éve
omg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Skinsnek nem jó rush Dje van ?