NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
uramatyám punt....
több mint 10 éve
punt? miért nem megyünk neki? vagy egy FG attempt ezt nem értettem
több mint 10 éve
PUNT?????????????????????
több mint 10 éve
aszondja chips kelly 😀 😀 nem csak itthon vannak jó kommentátorok
több mint 10 éve
A kamerás hogy elment a dobócselre 😀
több mint 10 éve
Kezdhetne, és akkor kapnánk érte még egy picket a 49erstől. Az év biznisze lenne. 😀😀Mi ebben a meglepő? Gabbert az utóbbi időben jobb, mint Kap. Komolyan. 😀peterk2005Mondjuk hozzá fűződik idén a 49ers egyetlen 4. negyedes TD passza az egész szezonban. Komolyan.iktriadna jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊baggioki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad
több mint 10 éve
na Szancsó mi a pöcsöm van 😛
több mint 10 éve
Hogy mondod meg neki... Ricsi bazzeg mióta nézel NFL-t 😀Tocaő nem nézi, csak közvetít

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hogy mondod meg neki... Ricsi bazzeg mióta nézel NFL-t 😀
több mint 10 éve
Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Ez kb olyan volt, mint, hogy a mennyiség és a minőség nem fontos, csak sok legyen és jó...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Mi ebben a meglepő? Gabbert az utóbbi időben jobb, mint Kap. Komolyan. 😀Mondjuk hozzá fűződik idén a 49ers egyetlen 4. negyedes TD passza az egész szezonban. Komolyan.iktriadna jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊baggioki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mondjuk hozzá fűződik idén a 49ers egyetlen 4. negyedes TD passza az egész szezonban. Komolyan.na jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊baggioki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad
több mint 10 éve
Na erre írhatnék egy hosszú listát, de karácsony van, a béke kedvéért kihagyom. 😀ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioAz "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
na jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bármelyiket ha meztelen 😛ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioAz "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 10 éve
Gabbert.ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioAz "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 10 éve
ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?Az "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande

---
több mint 10 éve
olyanok vannak? 😛Pláne ha Jets fanokat kérdezel 😊ThundersNFLSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 10 éve
Az "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀ők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 10 éve
Oké. ez tényleg hülyén néz ki leírva. 😀 De arra gondoltam, hogy van sok olyan játékos aki ha jó ha nem, unalmas, elalszom rajta.Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande

több mint 10 éve
Fleccstől megint elment volna
több mint 10 éve
Mesteri Fletcher-szerelés.
több mint 10 éve
ők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande

---
több mint 10 éve
Pláne ha Jets fanokat kérdezel 😊Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
gyártja a holnapi ebédhez a tésztát2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksaMelyik sorozatot fogod majd megnézni?iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "