NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Miért van az, hogy egészen a múlt hétig idegben néztem a meccseinket, hévvel, tűzzel, most meg úgy lesem ezt a meccset mintha nem is mi játszanánk 😀😀 nagyon rossz. feladtam a PO-t?HighlanderNem, a csapat adta fel, ás átragad.
több mint 10 éve
Miért van az, hogy egészen a múlt hétig idegben néztem a meccseinket, hévvel, tűzzel, most meg úgy lesem ezt a meccset mintha nem is mi játszanánk 😀😀 nagyon rossz. feladtam a PO-t?
több mint 10 éve
akérmi megy fletcher irányába az cath .....áááá
több mint 10 éve
A változatosság kedvéért Fletcherre.
több mint 10 éve
kéne még egy fumb vagy int
több mint 10 éve
Lol Griffin nem hülye, hanem vak 😀egyenesen belefutott a védőbe. egyenesen fut nincs védő, oldalra fut 2 blokkoló, srégen bele a védőbe 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Gyönyörű játék, nem akarom elkiabálni, de Griffin jól játszik
akkorisredskins
több mint 10 éve
Edzésen.Parkey ! Ne most !Greengoakkor inkább a PO-ban?ThundersNFL
több mint 10 éve
sőt az öltözőben is így volt ott voltam 😀nyilván így van 😉dandete jó ég na ezért nem rúgattukdandeNa azért ne keverjük össze a dolgokat. Ezt még nagyon sérülten is kötelező 10/10-szer berúgni, egyszerűen teljesen indiszponált a csapat, látszik az arcokon, meg a reakciókon is.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Az a poén h Parkey idén amit elrontott rúgásokat, viszonylag közelről tette, az 50+ yardosokat meg kíméletlenül bebaxta
több mint 10 éve
offseasonban. 😊Parkey ! Ne most !Greengoakkor inkább a PO-ban?ThundersNFL

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Mekkora hold volt Cox-on...
több mint 10 éve
nyilván így van 😉te jó ég na ezért nem rúgattukdandeNa azért ne keverjük össze a dolgokat. Ezt még nagyon sérülten is kötelező 10/10-szer berúgni, egyszerűen teljesen indiszponált a csapat, látszik az arcokon, meg a reakciókon is.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Parkey ! Ne most !Greengoakkor inkább a PO-ban?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
te jó ég na ezért nem rúgattukdandeNa azért ne keverjük össze a dolgokat. Ezt még nagyon sérülten is kötelező 10/10-szer berúgni, egyszerűen teljesen indiszponált a csapat, látszik az arcokon, meg a reakciókon is.
több mint 10 éve
Jenkins csak azért is lehúzza és beviszi, ha már a többiek elszúrják neki a szerzett labdát 😀
több mint 10 éve
Parkey baz+, nem ezt szoktam meg 😊
több mint 10 éve
Az igen...
több mint 10 éve
te jó ég na ezért nem rúgattuk
több mint 10 éve
ilyet ...
több mint 10 éve
Remélem nem kulcsjáték volt
több mint 10 éve
áááá ez mi a faszom volt