NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
B+ Parkey
több mint 10 éve
na akkor most büntetni
több mint 10 éve
Végre nem mi kezdünk így egy félidőt, az előző 3 után ránk fért 😀
több mint 10 éve
jobban szeretem az ST-t, mint amennyire a sec-et utálom.
több mint 10 éve
ott is van?
több mint 10 éve
Kurva sokat kell írnom még hogy tényleg nyerjünkmustaineírnom? talán már nem olyan sokat 😉
több mint 10 éve
Kurva sokat kell írnom még hogy tényleg nyerjünkmustaineInnom*
több mint 10 éve
Nehogy azt hidd, hogy az NCAA-re volt kíváncsi 😉Off: Playoff meccsek időpontjait megmondaná vagy belinkelné valaki! Köszönöm!sorozatjunkiejanuár 1.!baggio
több mint 10 éve
Off: Playoff meccsek időpontjait megmondaná vagy belinkelné valaki! Köszönöm!sorozatjunkiejanuár 1.!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egyébként általában WC-körben szombat 22.15, 2.30 vasárnap 19.00 22.15 vagy valami hasonló szokott lenni az elosztás de ha nem haragszol azt még én sem tudom megmondani most ki mikor játszik 😉 😛
több mint 10 éve
THX!Off: Playoff meccsek időpontjait megmondaná vagy belinkelné valaki! Köszönöm!sorozatjunkienfl.com/schedule 😉 a barátoddande
több mint 10 éve
Off: Playoff meccsek időpontjait megmondaná vagy belinkelné valaki! Köszönöm!sorozatjunkienfl.com/schedule 😉 a barátod
több mint 10 éve
Ez mondjuk jogos, én is azt hittem, hogy nekimegyünk.Nem biztos, hogy Parkey lába olyan állapotban van, hogy 60 yardról megkockáztatják.Highlander16 másodperc volt hátra, a 40-esen voltunk. Ilyenkor bármi jobb döntés mint a punt. De nyilván nem rúgni kellett volna, hanem nekimenni, ha nem is jön össze, a Redskins már semmit nem tud csinálni.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Off: Playoff meccsek időpontjait megmondaná vagy belinkelné valaki! Köszönöm!
több mint 10 éve
Nem biztos, hogy Parkey lába olyan állapotban van, hogy 60 yardról megkockáztatják.Highlander16 másodperc volt hátra, a 40-esen voltunk. Ilyenkor bármi jobb döntés mint a punt. De nyilván nem rúgni kellett volna, hanem nekimenni, ha nem is jön össze, a Redskins már semmit nem tud csinálni.
több mint 10 éve
Így van, nem tudjuk, hogy áll a sérülése amivel lényegében játszik, ha nem muszáj ne erőltessük
több mint 10 éve
PUNT?????????????????????Hulkeinstein16 másodperccel a szünet előtt simán neki lehetett volna menni vagy akár egy FG-t megpróbálni, csak gondolom félnek Fletcheréktől, hogy ennyi idő alatt is beszopnak pár nagy playt, ha nem sikerül.
több mint 10 éve
Nem biztos, hogy Parkey lába olyan állapotban van, hogy 60 yardról megkockáztatják.
több mint 10 éve
Még nem volt ma labdaszerzésünk, kéne
több mint 10 éve
Megint csalódtam Chip-ben, legalább a harmadik egyértelműen rossz döntése az utóbbi hetekben. Teljesen érthetetlen.HulkeinsteinAltat. Vagy spórol Mariotára.
több mint 10 éve
Megint csalódtam Chip-ben, legalább a harmadik egyértelműen rossz döntése az utóbbi hetekben. Teljesen érthetetlen.