Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Azért néha látható hogy mire menne a csapat egy vérbeli PA irányítóval
több mint 10 éve
Ez nagy játék volt 3&14-re. Ahogy Johnson elindult előre látszott, hogy vmi ilyesmi jön.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Jó akkor csak 2 + suRG3ry 😀1/6-ról 1/1-re olcsó ha bedobják RG3-tHöriMariotát a Skinsbe! Sírnék 😀😀Höri3 első körért megboltolják a Tampával 😀😀Shilkor
több mint 10 éve
most kérek elnézést mindenkitő, ano-ra ittam magam,Sixo67TE HIÁNYOZTÁL! Innen easy W 😀
több mint 10 éve
hú azt hittem eladtuk
több mint 10 éve
szép
több mint 10 éve
most kérek elnézést mindenkitő, ano-ra ittam magam,Sixo67kétszer?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
szép... kicsi előre bünti ugyanonnan kicsi előre bünti
több mint 10 éve
Jacksonvillenél ? 😀TocaAzon én is felröhögtem. Víziló lebukott, nem nézte a mostani TNFet. Boooooo. 😀😀
több mint 10 éve
faszom a rengeteg O line büntetésbe
több mint 10 éve
1/6-ról 1/1-re olcsó ha bedobják RG3-tMariotát a Skinsbe! Sírnék 😀😀Höri3 első körért megboltolják a Tampával 😀😀Shilkor
több mint 10 éve
Jacksonvillenél ? 😀
több mint 10 éve
na végre
több mint 10 éve
grat
több mint 10 éve
Mariotát a Skinsbe! Sírnék 😀😀Höri3 első körért megboltolják a Tampával 😀😀
több mint 10 éve
Nem! Koplárovics FG 😀TREVARDO WILLIAMSMi jöhet még ma? Prosinski picksix?iktriad
aztakurva, Jeffocat után milyen bustok vannak itt 😀Höri
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
rosszabbik keze, plusz be lesz injekciózva, plusz komoly milliókat kap év végén, eltűnik gyorsan a fájdalom, amikor ilyen motiváció van 😀De nem igaz, hogy az nem fáj bakker 😊 Egy RB-ről beszélünk... 😊MrMiksaTörött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksaa bal gyűrűs ujja alsó perceében tőrt el valami.
lófaszHöri
több mint 10 éve
TREVARDO WILLIAMSMi jöhet még ma? Prosinski picksix?
aztakurva, Jeffocat után milyen bustok vannak itt 😀Höri
több mint 10 éve
Nem arra írtam, hanem Toca kommentjére.a búúú a sérülésnél volt amcsik mondták is, hogy sok eagles szurker lehet kintzsoeoÚgy bírom, hogy az Eagles fanok azok akik a csapatuk ellen vannak. Nyugodtan nézd meg bármelyik eredménykövetőt, ha egy csapat ilyen szarul játszik a tudásához képest, akkor minden szurkoló így reagál. Vagy örüljünk ennek a szenvedésnek? Komolyan nem értem.Hulkeinsteinmegy a búúúúúúúúúúú washingtonban is eagles fanok vannak 😀zsoeoAz ottaniak a Skinst búzzák, az itteniek meg a saját csapatukat 😀Toca
több mint 10 éve
Fáj? Agyon vannak gyógyszerezve...De nem igaz, hogy az nem fáj bakker 😊 Egy RB-ről beszélünk... 😊MrMiksaTörött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksaa bal gyűrűs ujja alsó perceében tőrt el valami.
lófaszHöri