NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Jerry Jones szünetben felhívta a bírókat 😉 😛 (ne vegyétek léci komolyan)dande
több mint 10 éve
Curry-é megadható volt sokkal inkábbHöriDehogy is, az elsőnél egyértelműen hozzáértek RG sisakjához, az automatikus flag.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
12 játékot nehéz kivédekezni a RZ ban...
több mint 10 éve
azért a zebrák csak betolták őket a RZ-ba
több mint 10 éve
Jerry Jones szünetben felhívta a bírókat 😉 😛 (ne vegyétek léci komolyan)
több mint 10 éve
Vezetünk, úgyhogy most már jövök.😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
ezt megússzuk kapott TD nélkül maga lesz a csodadandeLétezik olyan, hogy karácsonyi csoda, de nálam ez majd az lehet, ha Scholes nem szarja össze magát megint prime time meccsen az MNFen. 😀😀
több mint 10 éve
ilyen nincs anyátok
több mint 10 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDD
több mint 10 éve
Azért ért oda későn, mert fékezett. Ha lendületből telibeveri, akkor nincs flag 😀😀 Goodell takaroggy!anyád bazd meg eg se ütizsojtilátszik hogy lelassít és nem akkarja földbe baszni... erre flag hülye ítélet hülye felfogászsojti
több mint 10 éve
ezt megússzuk kapott TD nélkül maga lesz a csoda
több mint 10 éve
anyád bazd meg eg se ütizsojtilátszik hogy lelassít és nem akkarja földbe baszni... erre flag hülye ítélet hülye felfogás
több mint 10 éve
Azbeszt....ezt a sok szar büntetést harmadikra. 😕

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ilyen kurvára nincs, ugyanaz mint az első félidőben 😡HulkeinsteinAz jó nektek nem? Mert azt nyertétek 14-10re.
több mint 10 éve
anyád bazd meg eg se üti
több mint 10 éve
de ember a lendületet hogy állítod meg hülye
több mint 10 éve
köszi zebra
több mint 10 éve
Ilyen kurvára nincs, ugyanaz mint az első félidőben 😡
több mint 10 éve
Kevered Sixoval vagy anoval. 😀Miért van az, hogy egészen a múlt hétig idegben néztem a meccseinket, hévvel, tűzzel, most meg úgy lesem ezt a meccset mintha nem is mi játszanánk 😀😀 nagyon rossz. feladtam a PO-t?HighlanderNem vagy részeg?ThundersNFL
több mint 10 éve
Miért van az, hogy egészen a múlt hétig idegben néztem a meccseinket, hévvel, tűzzel, most meg úgy lesem ezt a meccset mintha nem is mi játszanánk 😀😀 nagyon rossz. feladtam a PO-t?HighlanderNem vagy részeg?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
most a run D is elég gyér