NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
+még le is fizették 😊Ez az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 9 éve
nem baj, az sem idegesített volna úgy, mint cwcary williams helyett akár már roc carmichaelt is nézném inkább. azt hittem, ilyet sose fogok mondani.jorgeakkor Dez-nek kb. 6 TD-je lett volna 😀Hulkeinstein
több mint 9 éve
zsojti
4 063
ááá 4-ből 1 DB legalább már van...
több mint 9 éve
Kösz Jenkins
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Kutyáknak moslékért...Még jó, hogy vérprofik játszanak a ligában... kár, hogy a tehetség mellől az ész gyakran hiányzik...bobi0092De mindannyian jártak egyetemre! 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
cary williams helyett akár már roc carmichaelt is nézném inkább. azt hittem, ilyet sose fogok mondani.jorgeakkor Dez-nek kb. 6 TD-je lett volna 😀
több mint 9 éve
Még jó, hogy vérprofik játszanak a ligában... kár, hogy a tehetség mellől az ész gyakran hiányzik...bobi0092De mindannyian jártak egyetemre! 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 9 éve
D-Jax-t elküldtük ez a majom még nem tudom mit keres itt
több mint 9 éve
cary williams helyett akár már roc carmichaelt is nézném inkább. azt hittem, ilyet sose fogok mondani.
több mint 9 éve
CW ezt azért csinálta, hogy ne FG legyen hanem turnover. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Ez az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?
több mint 9 éve
zsojti
4 063
most takarodj a kurva anyádba kibaszott hülye fasz....zsojtihányadik ilyen volt az elmúlt három hétben ennek a gyökér fasznak
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Még jó, hogy vérprofik játszanak a ligában... kár, hogy a tehetség mellől az ész gyakran hiányzik...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Ez az ember ellenünk van esküszöm
több mint 9 éve
nem hiszem el h megint ez a szerencsétlen fasz, remélem eltakarodik jövőre
több mint 9 éve
CW-t taslarítsuk már el va csapatból fsz
több mint 9 éve
Nem okos...
több mint 9 éve
zsojti
4 063
most takarodj a kurva anyádba kibaszott hülye fasz....
több mint 9 éve
Bazd meg Cary, komolyan nem hiszem el 😡
több mint 9 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeMár megint azok a negatív hullámok. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeCsak aztán nehogy ne legyen TD a meccsen. 😀😀
több mint 9 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandefogadjunk, hogy nem 😀
több mint 9 éve
Stream plíz