Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
+még le is fizették 😊Ez az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 10 éve
nem baj, az sem idegesített volna úgy, mint cwcary williams helyett akár már roc carmichaelt is nézném inkább. azt hittem, ilyet sose fogok mondani.jorgeakkor Dez-nek kb. 6 TD-je lett volna 😀Hulkeinstein
több mint 10 éve
ááá 4-ből 1 DB legalább már van...
több mint 10 éve
Kösz Jenkins
több mint 10 éve
Kutyáknak moslékért...Még jó, hogy vérprofik játszanak a ligában... kár, hogy a tehetség mellől az ész gyakran hiányzik...bobi0092De mindannyian jártak egyetemre! 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀iktriad
több mint 10 éve
cary williams helyett akár már roc carmichaelt is nézném inkább. azt hittem, ilyet sose fogok mondani.jorgeakkor Dez-nek kb. 6 TD-je lett volna 😀
több mint 10 éve
Még jó, hogy vérprofik játszanak a ligában... kár, hogy a tehetség mellől az ész gyakran hiányzik...bobi0092De mindannyian jártak egyetemre! 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
D-Jax-t elküldtük ez a majom még nem tudom mit keres itt
több mint 10 éve
cary williams helyett akár már roc carmichaelt is nézném inkább. azt hittem, ilyet sose fogok mondani.
több mint 10 éve
CW ezt azért csinálta, hogy ne FG legyen hanem turnover. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ez az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?
több mint 10 éve
most takarodj a kurva anyádba kibaszott hülye fasz....zsojtihányadik ilyen volt az elmúlt három hétben ennek a gyökér fasznak
több mint 10 éve
Még jó, hogy vérprofik játszanak a ligában... kár, hogy a tehetség mellől az ész gyakran hiányzik...
több mint 10 éve
Ez az ember ellenünk van esküszöm
több mint 10 éve
nem hiszem el h megint ez a szerencsétlen fasz, remélem eltakarodik jövőre
több mint 10 éve
CW-t taslarítsuk már el va csapatból fsz
több mint 10 éve
Williams mekkora egy szégyen
több mint 10 éve
Nem okos...
több mint 10 éve
most takarodj a kurva anyádba kibaszott hülye fasz....
több mint 10 éve
Bazd meg Cary, komolyan nem hiszem el 😡
több mint 10 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeMár megint azok a negatív hullámok. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeCsak aztán nehogy ne legyen TD a meccsen. 😀😀
több mint 10 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandefogadjunk, hogy nem 😀
több mint 10 éve
Stream plíz