Wild Card hétfő
10 hónapja
félig bölény félig zergeHöri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
Sixo
10 hónapja
G.P.
420
BölgeHöri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
Sixo
10 hónapja
Tdog
653
Na szep wild car kor ez. Volt egy meccs ahol erdemes volt meg 2.felidore maradni..
10 hónapja
Bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
Sixo
10 hónapja
A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kelletta fehér Vick
Morfil
10 hónapja
Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
Negritis, a vajda
10 hónapja
Bazsinho
1 003
Mvp
10 hónapja
A meccs legjobb RB-je a Billsnél van. 😀
10 hónapja
Morfil
585
A feher Lamar Jackson, csak emlegetni kellett
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
casaubon
2 391
Ez egy kicsit megalazo volt azert
10 hónapja
és akkor Allen mi? 😀Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Morfil
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Jujj 😁
10 hónapja
shagi0206
10 921
Ez az Allen extra volt. Meg némi Steelers balfaszkodás...
10 hónapja
Édes istenem legyen már vége
10 hónapja
Morfil
585
Lamar egy rb ne sertsuk meg RudolphotÉn még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
10 hónapja
Nem neked, mint mindig. 😀Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
10 hónapja
casaubon
2 391
Az amugy egy egesz jo allasElkezdte következő évtizedes NFL pályaívét, mint karrier NFL csere QB.Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
iktriad
10 hónapja
Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
10 hónapja
Elkezdte következő évtizedes NFL pályaívét, mint karrier NFL csere QB.Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
10 hónapja
Rudolph jobb volt. Igen, ez a jobb.Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
10 hónapja
Morfil
585
Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
10 hónapja
Lehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
casaubon
2 391
Goodellt nem akarják fejbe kúrni vagy három hógolyóval? 😀
Szokol
Van elotte egy uvegfal, kulonben kabatban lenne 😁