Wild Card hétfő
több mint 1 éve
Es beleserul a punter…
több mint 1 éve
MOMENTUM!
több mint 1 éve
Már csak rúgni mernek, gyávák!Gyalog galoppos fekete lovag, te vagy az? 😀 😀 😀
Szokol
több mint 1 éve
Nocsak
több mint 1 éve
Már csak rúgni mernek, gyávák!
több mint 1 éve
Nálunk Allen is besult volnaÉn is. Akkor épp Denverben azert nem kellett, mert nagy benga és erős karja, Elway azt gondolta ez a jó megoldás, és miután befürödtek Osweilerrel és Paxton Lynchhel, ekkor már Alennel nem kockáztattak. Okos.Én még emlékszem a draftolására. Mondtam Löflinek, hogy jobb lesz, mint Lamar. Hülyének is néztek Anyóval. És lásd kinek lett igaza.Jelenleg Rudi a frencsajz qbLehet, hogy a Steelersnél be kellene küldeni a nyugdíjas takarító dédnagypapáját QB-nak.Pickett sérült vagy mi van?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Morfil
Sixo
Zalán
Túl erős a qb temető
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egy meccsen? Nem. Egy playben? igen.4db missed tackle?Az sok?
Sixo
Szokol
több mint 1 éve
1 playben 1 emberen? Háááááááát átlagosnak mondanám.4db missed tackle?Az sok?
Sixo
Szokol
több mint 1 éve
Egy meccsen? Nem jo, de nem is tragikus.4db missed tackle?Az sok?
Sixo
Szokol
Egy playben? Hmmm…
több mint 1 éve
Az elmult hetekbol kiindulva a Buccaneerst lehet, le kell cserelni
mustaine
több mint 1 éve
nem bírtam addig várniMajd a Bills - Vasas mesélésnél dobd be neki az ötletet!Jobban hangzik. Miért nem ezt használja inkább? Írni kell neki petíciót.Vagy zelény.És ebből jön a bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.félig bölény félig zerge
Sixo
zacknorb
iktriad
LanceVance
Sixo
iktriad
Szerkesztette: Sixo
több mint 1 éve
Nem hiszem el, hogy mindkét oldalon ekkora trágyadomb a PIT. Valamit csak villantanak még egy PO-meccsen...oh honey
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem hiszem el, hogy mindkét oldalon ekkora trágyadomb a PIT. Valamit csak villantanak még egy PO-meccsen...Csak ne valamelyik falember cickóit. 😀
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Meg amikor szarul volt megvarrva a huzat, a Pista meg "was ist das???"Imádtam mikor becsípte a kilincs a srác kezét 😃De felkapta a szakma Tom Wambsgangst vagy ki a faszt. Mi ez a Merci reklám 😃Ez az a merci amit múltkor a pistáék lehúztak, mert gagyi nyikorgós műanyag belül minden.
Hanni
LanceVance
Hanni
több mint 1 éve
Imádtam mikor becsípte a kilincs a srác kezét 😃De felkapta a szakma Tom Wambsgangst vagy ki a faszt. Mi ez a Merci reklám 😃Ez az a merci amit múltkor a pistáék lehúztak, mert gagyi nyikorgós műanyag belül minden.
Hanni
LanceVance
több mint 1 éve
Majd a Bills - Vasas mesélésnél dobd be neki az ötletet!Jobban hangzik. Miért nem ezt használja inkább? Írni kell neki petíciót.Vagy zelény.És ebből jön a bölge.Höri szerint valami állat. Muflon vagy, hogy hívja.félig bölény félig zerge
Sixo
zacknorb
iktriad
LanceVance
Sixo
több mint 1 éve
Na viszlat, nem varom tovabb a Steelers td-t
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year