Wild Card szombat
több mint 1 éve
A megoldás Doug Pederson. Sztem ezt hozzátok és a Chiefs ellen is van esély.Ok, de valaki eljinxelhetné helyettem is a Chargers W-jét. Szép szezon ez már most is nekünk, de jó lenne, ha 1 PO W-vel mennénk pihenni az offseasonba. (Azt tényleg nem látom jönni sehogysem, hogy tudnánk nyerni a Chiefs ellen a jövő héten,)ne jinxeld elIk gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 1 éve
Figyelj, ha nyerünk kirúghatják Staleyt és jöhet Sean Payton. Win-win. 😀Sima hazai, jó estéket 😀Nyer a ChargersOk, de valaki eljinxelhetné helyettem is a Chargers W-jét.ne jinxeld elIk gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
iktriad
mustaine
iktriad
Kampman
Petila
több mint 1 éve
Petila
686
Sima hazai, jó estéket 😀Nyer a ChargersOk, de valaki eljinxelhetné helyettem is a Chargers W-jét.ne jinxeld elIk gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
iktriad
mustaine
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
A Jags fog nyerni hosszabbításban.Nyer a ChargersOk, de valaki eljinxelhetné helyettem is a Chargers W-jét.ne jinxeld elIk gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
iktriad
mustaine
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Nyer a ChargersOk, de valaki eljinxelhetné helyettem is a Chargers W-jét.ne jinxeld elIk gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 1 éve
Ok, de valaki eljinxelhetné helyettem is a Chargers W-jét. Szép szezon ez már most is nekünk, de jó lenne, ha 1 PO W-vel mennénk pihenni az offseasonba. (Azt tényleg nem látom jönni sehogysem, hogy tudnánk nyerni a Chiefs ellen a jövő héten,)ne jinxeld elIk gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
iktriad
mustaine
több mint 1 éve
ne jinxeld elIk gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Ik gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆Miért mindjárt játszunk? 😀
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ik gondolom nem maradsz fent a Jags meccsre 😆
több mint 1 éve
Nah további jó éjszakázást 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
nem mertek térdelni rögtön az elején? 😊ezt inkább hagyjuk
NB2
th.bing.com/th/id/R.0b11fa48eddd4dad4399b95fee405432?rik=NMil6gVKyrIpTg&riu=http%3a%2f%2fwww.trbimg.com%2fimg-59bc2651%2fturbine%2fla-sp-kaepernick-nflpa-award-20170915&ehk=hcE%2bpeu%2fDJljS%2bZpmsrLuAM%2bsqMT6xwlOkIM6i8j%2fH0%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
csak itt most a womack volt a lényeg 😊www.youtube.com/watch?v=R8AOAap6_k4Ha Teardrops, akkor csakis ez jöhet szóba nálam.
NB2
www.youtube.com/watch?v=u7K72X4eo_s
iktriad
több mint 1 éve
nem mertek térdelni rögtön az elején? 😊
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=R8AOAap6_k4Ha Teardrops, akkor csakis ez jöhet szóba nálam.
NB2
www.youtube.com/watch?v=u7K72X4eo_s
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Jobb lett volna, ha a Lions jut be...Ugyanez lett volna szerintem, őket is szétfutották volna.
warr_b
több mint 1 éve
Jobb lett volna, ha a Lions jut be...
több mint 1 éve
Tarsi
1 245
Kik ezek az emberek? Young, JohnsonRendesek vagytok és ha mi felküldtük a b csapatot már akkor ti is
Hanni
több mint 1 éve
Zsák
több mint 1 éve
Kik ezek az emberek? Young, Johnson
több mint 1 éve
3 perc, 3 td és 3 sikeres kétpontos és ki is egyenlítenek a madarak.
több mint 1 éve
pro bowl hangulatmár a kispad játszikPreseason meccs hangulat van.
petey
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
már a kispad játszikPreseason meccs hangulat van.
petey