Wild Card szombat
2 hónapja
Young leírása:Ennél igényesebb formában is megfogalmazták ezt már
Negritis, a vajda
2 hónapja
Young leírása:The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Akkor jöhet a lényeg: Go Pack Go!
2 hónapja
Kétfajta vereséget tudok most elképzelni, az egyik a teljesen reménytelen kiütés. A másik egy igazán elbaszott és brainfart hibákkal tarkított utolsó másodperces / hosszabbításos kudarc.
De szálljunk harca BJ Raji szellemiségével, aztán hátha máshogy lesz.
2 hónapja
Jelen 😊Nagyon jó meccs volt. Egyetlen szempontból van csak hiányérzetem: volt a meccsen egy Parkinson nevű játékos, és iktriad nem használta ki az ebben rejlő nyelvi poénlehetőségeket.de, 1x ő, 1x én, meg 1x még valaki
Assurbanapli
shagi0206
2 hónapja
Jo kis meccs volt, nem hittem volna, hogy a Panthers ilyen jol teljesit. Talan, ha a vegen nem csak a nagy jatekokat eröltetik...talan.
2 hónapja
hajnalok hajnalán képes vagy a fáradt embereknek ironizálni írásban? miféle szörnyetegek élnek...Ahol az irónok élnek.Nagyon jó meccs volt. Egyetlen szempontból van csak hiányérzetem: volt a meccsen egy Parkinson nevű játékos, és iktriad nem használta ki az ebben rejlő nyelvi poénlehetőségeket.de, 1x ő, 1x én, meg 1x még valaki
Assurbanapli
shagi0206
Assurbanapli
2 hónapja
Csak szimplán mákja volt....Iktriad-mester, ügyes voltam?!Szép volt padawan. Ha komolyan gondolod, jönni fog a jinx.
Pizsama
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nem Youngon múlt ez a meccs, legalábbis a hosszabbítás biztos nem,Rengeteg hiba itt ütött vissza.... Illetve az Panthers D olyan kiscica volt az utolsó driveban..... Aki ezért felelős az már most instant basznám ki....
ozibozi
Draft

2 hónapja
Ahol az irónok élnek.Nagyon jó meccs volt. Egyetlen szempontból van csak hiányérzetem: volt a meccsen egy Parkinson nevű játékos, és iktriad nem használta ki az ebben rejlő nyelvi poénlehetőségeket.de, 1x ő, 1x én, meg 1x még valaki
Assurbanapli
shagi0206
2 hónapja
Nagyon jó meccs volt. Egyetlen szempontból van csak hiányérzetem: volt a meccsen egy Parkinson nevű játékos, és iktriad nem használta ki az ebben rejlő nyelvi poénlehetőségeket.de, 1x ő, 1x én, meg 1x még valaki
Assurbanapli
2 hónapja
Iktriad-mester, ügyes voltam?!Szép volt padawan. Ha komolyan gondolod, jönni fog a jinx.
Pizsama
2 hónapja
Nagyon jó vad kártya mérkőzés volt. Sajnalom a panthers-t. ☹️
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Nagyon jó meccs volt. Egyetlen szempontból van csak hiányérzetem: volt a meccsen egy Parkinson nevű játékos, és iktriad nem használta ki az ebben rejlő nyelvi poénlehetőségeket.
2 hónapja
Akkor in Caleb, we trust.ahaaa - szóval Pacskers szurkoló 😀
im believing in my packers #GoPackGo
— Caleb Williams (@CALEBcsw) January 8, 2017
zacknorb
2 hónapja
Baromi jó meccs volt.Szép volt Rams és Panthers.
2 hónapja
Nem Youngon múlt ez a meccs, legalábbis a hosszabbítás biztos nem,
2 hónapja
Kár érte, grat Rams, jó meccs volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Iktriad-mester, ügyes voltam?!
2 hónapja
Ha nincs ennyi hiba..... Sajnálom Panthers.... Ebben több volt....
Draft

2 hónapja
Akkor in Caleb, we trust.im believing in my packers #GoPackGo
— Caleb Williams (@CALEBcsw) January 8, 2017
Poloska vagyok.