Wild Card szombat
2 hónapja
Miért "nyilván utazik"?4-5. seedről beszélünk, ha kiesik a 2. meg a 3. is akkor a 6. seed ellen mindkettő otthon lenne.
2 hónapja
részleteket láttam még gyerekként TV-beja, hogy nem láttad 😀 Azt hittem régen, és újranéznéd. Hát ha nem láttad, akkor kötelező.részleteket láttam, de most már pszt!!!! 😀Nekem az egész film erős. De igen, az a jelenet az kiváltképp. Meg mikor torkon ragadja WilltNekem az erős film főleg a nem a te hibád jelenetmondjuk még egy vietnamot meg good will huntingot pótolnom kell williamstől ismondjuk hogy szubjektív. Nyilván ott mind2 odarakott egy kurva erőset.A kedvencem tőle az talán a Szemtől szemben, vagy az Ébredések. Utóbbiért én adtam volna oscart is nekiébredésekben sztem Williams erősebb
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Janek
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
de azokat a nézéseket nem tekintem "hivatalosnak" ezért nézek újra mindent szinte 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Top jinx.Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Éhesebbek voltak, jobban akarták.
Pizsama
iktriad
Pizsama
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Szülők biztos kimentek Afrikába rabszolgát venni, és ott ragadtak 😀Ilyen névvel nem csodálom.Mert ő konkrétan zimbabwei.Landman?zimbabwei zászló is van egy sisakon, ráadásul egy fehérén.Ki az a gyarmatos telepes?
Kampman
Dzsokijuing
casaubon
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
2 hónapja
Gondolom sokan fogadtak arra hogy by többet és jobban passzol mint stafford
2 hónapja
Elég egy agyeldobós Puca play.Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Pizsama
iktriad
Pizsama
2 hónapja
Simán benne van.Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Pizsama
iktriad
Pizsama
Sztem inkább végigmegy, mint nem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Ilyen névvel nem csodálom.Mert ő konkrétan zimbabwei.Landman?zimbabwei zászló is van egy sisakon, ráadásul egy fehérén.Ki az a gyarmatos telepes?
Kampman
Dzsokijuing
casaubon
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Pizsama
iktriad
2 hónapja
Nekem az is jo, ha az egy gyenge, egyoldalu meccs lesz...Bears gyozelemmel. 😀Ez hihetetlen, pedig azt hittem a Bears jobb, izgalmasabb meccs lesz.Még lehet...
Fefe77
Jan
2 hónapja
ja, hogy nem láttad 😀 Azt hittem régen, és újranéznéd. Hát ha nem láttad, akkor kötelező.részleteket láttam, de most már pszt!!!! 😀Nekem az egész film erős. De igen, az a jelenet az kiváltképp. Meg mikor torkon ragadja WilltNekem az erős film főleg a nem a te hibád jelenetmondjuk még egy vietnamot meg good will huntingot pótolnom kell williamstől ismondjuk hogy szubjektív. Nyilván ott mind2 odarakott egy kurva erőset.A kedvencem tőle az talán a Szemtől szemben, vagy az Ébredések. Utóbbiért én adtam volna oscart is nekiébredésekben sztem Williams erősebb
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Janek
shagi0206
Negritis, a vajda
2 hónapja
Mert ő konkrétan zimbabwei.Landman?zimbabwei zászló is van egy sisakon, ráadásul egy fehérén.Ki az a gyarmatos telepes?
Kampman
Dzsokijuing
casaubon
2 hónapja
Ez hihetetlen, pedig azt hittem a Bears jobb, izgalmasabb meccs lesz.Iszapbirkózás lehet ott
Fefe77
2 hónapja
Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Pizsama
2 hónapja
A 2 minute warning alatt Evero keresse meg a tökeit.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
részleteket láttam, de most már pszt!!!! 😀Nekem az egész film erős. De igen, az a jelenet az kiváltképp. Meg mikor torkon ragadja WilltNekem az erős film főleg a nem a te hibád jelenetmondjuk még egy vietnamot meg good will huntingot pótolnom kell williamstől ismondjuk hogy szubjektív. Nyilván ott mind2 odarakott egy kurva erőset.A kedvencem tőle az talán a Szemtől szemben, vagy az Ébredések. Utóbbiért én adtam volna oscart is nekiébredésekben sztem Williams erősebb
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Janek
shagi0206
2 hónapja
peteyMost 31-27 a Panthersnek.
2 hónapja
Grat a Panthers-nek.Szép Jinx
Pizsama
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nekem az egész film erős. De igen, az a jelenet az kiváltképp. Meg mikor torkon ragadja WilltNekem az erős film főleg a nem a te hibád jelenetmondjuk még egy vietnamot meg good will huntingot pótolnom kell williamstől ismondjuk hogy szubjektív. Nyilván ott mind2 odarakott egy kurva erőset.A kedvencem tőle az talán a Szemtől szemben, vagy az Ébredések. Utóbbiért én adtam volna oscart is nekiébredésekben sztem Williams erősebb
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Janek
2 hónapja
Meleg a 🥧reméljük nem almás
steelwolf
2 hónapja
Bryce Young mindenki más VS Coker
Poloska vagyok.
2 hónapja
Meleg a 🥧
2 hónapja
Bármi lesz is a vége, hatalmas grat a Panthersnek!