Wild Card szombat
2 hónapja
packersbe van a jobb QB sztem ők nyernekNem tudom kinek szurkoljak, meglátjuk hogy alakul a meccs.Az NFC North a Packers otthona, a többiek meg a kis testvérek, legalábbis mióta itthon adják a sportot, többnyire ez állja meg a helyét. Hiába ha jobb is a Bears kerete, szerintem nagyobb nyomás rajtuk van. Szóval a maciknak kell drukkolni ma.
gabokocka
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ez meg ki? 😀túl jó volt az első meccs, gondolom csöcsök meg Alekosz még nem is volt?
Heisman nádor
Negritis, a vajda
2 hónapja
Nem tudom kinek szurkoljak, meglátjuk hogy alakul a meccs.Az NFC North a Packers otthona, a többiek meg a kis testvérek, legalábbis mióta itthon adják a sportot, többnyire ez állja meg a helyét. Hiába ha jobb is a Bears kerete, szerintem nagyobb nyomás rajtuk van. Szóval a maciknak kell drukkolni ma.
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Annyira izgulok, mint amikor eloszor fogtam csöcsöket...remelem ma a csapat jobban birja, mint en akkor... 😀Sokat segít, ha neked is van, és azon gyakorolsz. Ehhez jó tanács, ha szemét kajákon élsz, akkor garantáltan nő neked is 😀
Fefe77
2 hónapja
túl jó volt az első meccs, gondolom csöcsök meg Alekosz még nem is volt?
Heisman nádor
2 hónapja
Chicago Bears!Nem tudom kinek szurkoljak, meglátjuk hogy alakul a meccs.Pedig ez egyértelmű.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Nem tudom kinek szurkoljak, meglátjuk hogy alakul a meccs.Pedig ez egyértelmű.
gabokocka
2 hónapja
telibevert gambling reklámok takarodjanak már a gecibe
2 hónapja
Nem tudom kinek szurkoljak, meglátjuk hogy alakul a meccs.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
túl jó volt az első meccs, gondolom csöcsök meg Alekosz még nem is volt?mérsékelten
Heisman nádor
2 hónapja
Abban gyenge vagyok, marmint a szakmai reszben...Annyira izgulok, mint amikor eloszor fogtam csöcsöket...remelem ma a csapat jobban birja, mint en akkor... 😀Végre valaki szakmázgat.
Fefe77
Tactful Cactus
2 hónapja
túl jó volt az első meccs, gondolom csöcsök meg Alekosz még nem is volt?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Annyira izgulok, mint amikor eloszor fogtam csöcsöket...remelem ma a csapat jobban birja, mint en akkor... 😀Végre valaki szakmázgat.
Fefe77
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Annyira izgulok, mint amikor eloszor fogtam csöcsöket...remelem ma a csapat jobban birja, mint en akkor... 😀
2 hónapja
Mondjuk én csak ki szoktam másolni a linket fentről 😀 de van, mikor az is működik/működöttamúgy mi a követelménye annak, hogy ha belinkelek egy yt videót, akkor itt ne csak a link jelenjen meg, hanem a "kezdőképernyő" is?Beágyazással kell csinálni, amikor a YT felületen rámész a megosztásra, akkor ezt ki lehet választani.
shagi0206
Kampman
2 hónapja
ÍgyVagy csak simán bebaszod a linket két youtube tag közé.amúgy mi a követelménye annak, hogy ha belinkelek egy yt videót, akkor itt ne csak a link jelenjen meg, hanem a "kezdőképernyő" is?Beágyazással kell csinálni, amikor a YT felületen rámész a megosztásra, akkor ezt ki lehet választani.
shagi0206
Kampman
tenorx
2 hónapja
Go Bears!
2 hónapja
jó estét, hajrá bocsok
2 hónapja
Vagy csak simán bebaszod a linket két youtube tag közé.amúgy mi a követelménye annak, hogy ha belinkelek egy yt videót, akkor itt ne csak a link jelenjen meg, hanem a "kezdőképernyő" is?Beágyazással kell csinálni, amikor a YT felületen rámész a megosztásra, akkor ezt ki lehet választani.
shagi0206
Kampman
2 hónapja
Na itt az ido... Kemeny meccs lesz, remelem BJ varazsol picit.Mondanám, hogy becsukja az ablakot de nem rá gondolsz azt hiszem.
Fefe77
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Na itt az ido... Kemeny meccs lesz, remelem BJ varazsol picit.Az legutóbb is jó volt
Fefe77
2 hónapja
amúgy mi a követelménye annak, hogy ha belinkelek egy yt videót, akkor itt ne csak a link jelenjen meg, hanem a "kezdőképernyő" is?Beágyazással kell csinálni, amikor a YT felületen rámész a megosztásra, akkor ezt ki lehet választani.
shagi0206
2 hónapja
Na itt az ido... Kemeny meccs lesz, remelem BJ varazsol picit.
2 hónapja
amúgy mi a követelménye annak, hogy ha belinkelek egy yt videót, akkor itt ne csak a link jelenjen meg, hanem a "kezdőképernyő" is?