Wild Card szombat
2 hónapja
Még1 Rams TD esetén lehet mégiscsak megpróbálok visszaaludni.
2 hónapja
Segítsetek.... Mi legyen holnap az ebéd?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Na ez a Panthers drive is elDurant.C(h)okeré volt ez az INT
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
Meg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Tepper takarodj!
2 hónapja
Meg még néhány játékos 🤣Túl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Ha csak ennyi kellene, nagyon boldogok lennénk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
még szerencse, hogy a drafton lesz pár lehetőség az 1. körben, amit nem szabad kihagyni.Túl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
2 hónapja
legyen már félidő, szar zenéket akarok tallózni. szarul vagyok, egész nap nem tudtam aludni és már kb csak ez tart ébrenTessek egy kis előleg.
fake.id
Ezzel holnap hajnalig kihúzod:
youtu.be/FX4WOthTDQU?si=ZXMCZAeoGYtaVgfG
2 hónapja
Parkinson keze ma sem remeg
2 hónapja
Na ez a Panthers drive is elDurant.
iktriad
Poloska vagyok.
2 hónapja
Parkinson keze nem remegett meg.
2 hónapja
Túl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
2 hónapja
Faszom felállunk 10en a playhez...
2 hónapja
Túl jól haladtunk.Ez jó kérdés
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
2 hónapja
Túl jól haladtunk.Coker a faszé állt meg.
2 hónapja
Na ez a Panthers drive is elDurant.
2 hónapja
Oops
2 hónapja
na én megyek aludni a hajnali meccsig. Nem hiszem, hogy itt nagy izgalmak lennének
2 hónapja
hát ez nem volt szépmegyek is retyóra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
unnecessary ruggnessjövőre jön Henry Ruggs is, majd ő viszi a prímet. mégpedig azért, mert | speed kills |Jövőre? Jön Jeremiah Smith.Jövőre jön a Skowronek-Legette-Adonai Mitchell hármas ideje.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
iktriad
shagi0206
deyell
2 hónapja
Akkor már inkább Bijan. Nálam idén ő volt a top futó. Ha futni kell, szerintem sokkal jobb, mint CMC, ha meg elkapni, ott meg talán minimális a különbség.nagyon kiengedett az év végére. 😕Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonEz a JSN OPOY díjnál lesz vicces
Toto21
zacknorb
Nálam CMC lenne
Toto21
2 hónapja
jövőre jön Henry Ruggs is, majd ő viszi a prímet. mégpedig azért, mert | speed kills |Jövőre? Jön Jeremiah Smith.Jövőre jön a Skowronek-Legette-Adonai Mitchell hármas ideje.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
iktriad
shagi0206
internal primates forever
2 hónapja
Idén játszik az új szezonban, meg januárban a PO-ban (gondolom olyan nincs, hogy az OSU nem jut be). A 27-es draft jövőre lesz, meg a 27es szezon is (nyilván ha jön a draftra, amire szerintem simán nagyobb az esély, mint arra hogy nem).Ergo jövőre még más ligában fog játszaniJövőre? Jön Jeremiah Smith.Jövőre jön a Skowronek-Legette-Adonai Mitchell hármas ideje.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
iktriad
shagi0206
zacknorb
2 hónapja
plodder cmc túlértékeltnagyon kiengedett az év végére. 😕Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonEz a JSN OPOY díjnál lesz vicces
Toto21
zacknorb
Nálam CMC lenne
Toto21