NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Wild Card szombat
több mint 4 éve
voo.memesyndicate.com/m3u8?callsign=test3Jelszó | blizzak |
Szerkesztette: r.baggio
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
És elkapcsolnak 😊 El se hiszem. Azt hittem 2 noname dartsos fontosabb, mint az NFL rájátszása...
több mint 4 éve
Szerencsére a Harry Potternek mindjá vége 😛a török bajnokságról nem voltak képesek, ez is neccesAz ustawka a szurkolói berkeken belül lebeszélt fair boxot jelent.Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök?
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
nah vajon elkapcsolnak a dartsról???
NB2
Tactful Cactusnálunk minnyá jön az asszony, hogy nézzünk sorozatota török bajnokságról nem voltak képesek, ez is neccesAz ustawka a szurkolói berkeken belül lebeszélt fair boxot jelent.Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök?
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
NB2
Tactful Cactus
gedam
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 846
basszus ezek direkt dobnak 5-öst meg tripla 1-est?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
pedig ezek még szarok is. Nem sokkal jobbak, mint én "fénykoromban".a török bajnokságról nem voltak képesek, ez is neccesAz ustawka a szurkolói berkeken belül lebeszélt fair boxot jelent.Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök?
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
NB2
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Kampman
28 290
2012, 2013, 2016, 2017 és 2019 után ismét Texans hazai meccsel indul a playoff, a színvonal garantált
több mint 4 éve
kiváncsi vagyok a bills meccs alatt képesek lesznek e a kintiek arról a meccsről beszélni pats titans helyett, pregame alapján nem
több mint 4 éve
gedam
5 901
a török bajnokságról nem voltak képesek, ez is neccesAz ustawka a szurkolói berkeken belül lebeszélt fair boxot jelent.Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök?
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
NB2
Tactful Cactus
nálunk minnyá jön az asszony, hogy nézzünk sorozatota török bajnokságról nem voltak képesek, ez is neccesAz ustawka a szurkolói berkeken belül lebeszélt fair boxot jelent.Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök?
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
NB2
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 846
a török bajnokságról nem voltak képesek, ez is neccesAz ustawka a szurkolói berkeken belül lebeszélt fair boxot jelent.Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök?
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Az ustawka a szurkolói berkeken belül lebeszélt fair boxot jelent.Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök?
Muffalo_Bafia
ThundersNFL
több mint 4 éve
Jó estét, csapjunk a lecsóba! 😀
több mint 4 éve
Jöttem ustawkázni.Az meg mi a tök? Tömegbunyó....
Muffalo_Bafia
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
gedam
5 901
úgy is mondhatnám, hogy a bills védelem meg tudja oldani watson doktort, a texans védelem nem tudja megoldani a bills futójátékát. szingli 150+yard, allen 2 futott tdAz a múltkori playoff meccsükön is nagyon "bejött" nekik ellenünk - (10-3 a Jagsnek)... 😉nekem a bills sokkal komplettebb csapat. szerintem bele tudják kényszeríteni a texanst egy kevés pontos meccsbe:most nézem az oddsokat, a texans a favorit? ez egy kicsit meglep.Otthon játszanak és a jobb QB náluk van.
gedam
iktriad
23-17 a billsnek.
gedam
iktriad
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Hali!Jobb csapatnak tartom a Billst összességében. Nekem igazából mind1 ki nyer, csak legyen egy jó meccs. Ha jól emlékszem az elmúlt 2 év 1. PO meccsei szarok voltak (és ott voltak dögivel csöcsök, meg alekoszok).
több mint 4 éve
Az a múltkori playoff meccsükön is nagyon "bejött" nekik ellenünk - (10-3 a Jagsnek)... 😉nekem a bills sokkal komplettebb csapat. szerintem bele tudják kényszeríteni a texanst egy kevés pontos meccsbe:most nézem az oddsokat, a texans a favorit? ez egy kicsit meglep.Otthon játszanak és a jobb QB náluk van.
gedam
iktriad
23-17 a billsnek.
gedam
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
"Bills Fans Have Bought Every Single Foldable Table Available For Sale In Houston"nem lehet nem imádni a BillMafiát <3
több mint 4 éve
gedam
5 901
nekem a bills sokkal komplettebb csapat. szerintem bele tudják kényszeríteni a texanst egy kevés pontos meccsbe:most nézem az oddsokat, a texans a favorit? ez egy kicsit meglep.Otthon játszanak és a jobb QB náluk van.
gedam
iktriad
23-17 a billsnek.
több mint 4 éve
És semmi csöcsök 😉😂És mellek jöhetnek? 😊
Klaci79
több mint 4 éve
most nézem az oddsokat, a texans a favorit? ez egy kicsit meglep.Otthon játszanak és a jobb QB náluk van.
gedam
több mint 4 éve
gedam
5 901
most nézem az oddsokat, a texans a favorit? ez egy kicsit meglep.
több mint 4 éve
voo.memesyndicate.com/m3u8?callsign=test3Jelszó | blizzak |
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal