Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
nando89
3 894
Garbege td benne van esetleg macikban ? Egész jó oddsa van
több mint 3 éve
"volt egy drop, meg a sérülések, és úgy készültünk, hogy 50000 néző lesz a stadionban, plusz Trubisky rádiójában a nickelodeon ment"- Nagy Máté, Blasz2-es tréner3 pontot tudnak? Na jo, senki nem vart SB runt. De 3 pont. Erted, harom. 3!!!!!!!!!Nah jó , inkább alszom kövi meccsig , az h valaki nem is akar nyerni toleralhatatlan .ne bántsd őket, csak ennyit tudnak
nando89
Löfli
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
amikor sorozatban hatot buktak, akkor se voltak sokkal jobbak3 pontot tudnak? Na jo, senki nem vart SB runt. De 3 pont. Erted, harom. 3!!!!!!!!!Nah jó , inkább alszom kövi meccsig , az h valaki nem is akar nyerni toleralhatatlan .ne bántsd őket, csak ennyit tudnak
nando89
Löfli
ulpianus
több mint 3 éve
SBL
2 213
Még egy ilyen provokatív beszólás és igen.😊Eddig a lehető legjobban alakul. Talán így kirúgnak végre mindenkit.Engem is??
mortirolo
jamaicababa
több mint 3 éve
Gratulalok Szentek! 😊Maradtok egyenlore otthon es a Macik repulojaratat toroltetek.
Helyettuk a Kosok repulhetnek egy het mulva a jeghideg Hoth rendszerbe. 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Eddig a lehető legjobban alakul. Talán így kirúgnak végre mindenkit.Nyugdijba kuldest kertel. Remelem megkapod. Mondjuk nem Brees meg, de Chicagoban el kell kezdeni...
mortirolo
több mint 3 éve
Eddig a lehető legjobban alakul. Talán így kirúgnak végre mindenkit.Engem is??
mortirolo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Eddig a lehető legjobban alakul. Talán így kirúgnak végre mindenkit.
több mint 3 éve
3 pontot tudnak? Na jo, senki nem vart SB runt. De 3 pont. Erted, harom. 3!!!!!!!!!Nah jó , inkább alszom kövi meccsig , az h valaki nem is akar nyerni toleralhatatlan .ne bántsd őket, csak ennyit tudnak
nando89
Löfli
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Maci Laci csapata nem banthat senkit. Gyerekbarat műsorNagyon kéne egy Bubu nekik.
FLZOLI
több mint 3 éve
Nagy csocsoket nézni már csak velünk. Nem véletlen van magyar neve.Lana Rhoades-ért is milyen kár..
Heisman
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Maci Laci csapata nem banthat senkit. Gyerekbarat műsor
több mint 3 éve
Amúgy azt hozta a meccs amit vártam, max 1 tdt vártam Chicago támadó sortól amit elejtettek, és védelmi tdt... Szóval nincs meglepetés, kérdés NO mit fog csinálni Greenbaybe - 20 fokbaKonkrétan mi a kérdés? Szívesen válaszolok.
Sifur
több mint 3 éve
Na hol vannak a cicik meg a smároló csajok?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Nagy csocsoket nézni már csak velünk. Nem véletlen van magyar neve.NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Brigád megmondta a tutit már csak ezért is el kéne takaródnia mindenkinek...twitter.com/lancebriggs/status/1348418232852611074?s=21
több mint 3 éve
Nah jó , inkább alszom kövi meccsig , az h valaki nem is akar nyerni toleralhatatlan .ne bántsd őket, csak ennyit tudnak
nando89
több mint 3 éve
Punt? Ezek mit akarnak??? Miert nem mennek be az oltozobe?
több mint 3 éve
Ez remek!minden évben van kötelezően az alsóbb osztályokból beválasztott tagRomo college football HoF lettAz FCS-ből? Wow.
Heisman
iktriad
r.baggio
több mint 3 éve
Amúgy nem tudom miből tartott volna már rég behozni Folest
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nando89
3 894
Nah jó , inkább alszom kövi meccsig , az h valaki nem is akar nyerni toleralhatatlan .
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
A meccs utolsó nagy kérdése, innen letudja e pörgetni az órát a Saints, vagy még láthatjuk a nagyreményű Bears O-t?
több mint 3 éve
minden évben van kötelezően az alsóbb osztályokból beválasztott tagRomo college football HoF lettAz FCS-ből? Wow.
Heisman
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal