NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 654
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Ne adja még fel, kedves Miami Dolphins!A kolléganőm pont ennyire segghülye
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
meme
2 102
Fújjad, gyorsabban szárad! 😁Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek!De én betonozok
meme
ThundersNFL a Jobbágy
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Hali, lesz még valami, vagy boobs? 😊Adáshibás csöcs már volt, ismétlést kérhetsz!
csi77
több mint 1 éve
Ne adja még fel, kedves Miami Dolphins!"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Na ez is a tegnapi Chargershez hasonló mészárlással indul… Lesz itt is hatalmas fordítás???Ha igen akkor az új állat neve Delflény
Tomcsik
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Fel kéne pörögnöm
több mint 1 éve
Hali, lesz még valami, vagy boobs? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Romo hogy a pics@ba lát ki azon a két csíkon, ami a szemei helyett vannak?
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Na ez is a tegnapi Chargershez hasonló mészárlással indul… Lesz itt is hatalmas fordítás???
több mint 1 éve
meme
2 102
Leszarom, csak udvarias próbáltam lenni 😉😁😝Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek!De én betonozok
meme
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Erre repül a zászlóSziasztok! Jó szurkolást mindenkinek!De én betonozok
meme
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
27-0-ig nem kell aggódniMert Tua addigra felépül?
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek!Mi jó van abban, ha vasárnap este utat kell burkolni?
meme
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Én tegnap óta
Ott is van. Thy Cook TD nel inni kell?Én iszok mindennél kb
Bazsinho
ThySoul
több mint 1 éve
Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek!De én betonozok
meme
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ott is van. Thy Cook TD nel inni kell?Miért pont akkor ne kellene?
Bazsinho
több mint 1 éve
27-0-ig nem kell aggódniAz új 28-3?
shawnka
több mint 1 éve
legalább legyen említésre méltó történelmi statisztika, amit lehet twitterezni.Ebben a meccsben semmi comeback-potenciál nincsDe a 62-7 még összejöhet megint egy Phins PO meccsen.
Kampman
iktriad
több mint 1 éve
meme
2 102
Sziasztok! Jó szurkolást mindenkinek!
több mint 1 éve
Ebben a meccsben semmi comeback-potenciál nincsDe a 62-7 még összejöhet megint egy Phins PO meccsen.
Kampman
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Ebben a meccsben semmi comeback-potenciál nincsDe van, kimegyek WC-re és visszajövök.
Kampman
több mint 1 éve
Izgalmasan alakul.