Wild Card vasárnap
10 hónapja
Diggs rengeteget fejlodott idenreSajnos Love is kibaszott pontos.Bland lesz majd a következő Diggs. Eleinte sok labdát szerez, mert rendre megdobálják miután sokszor megverte az elkapó, majd pár év múlva meg már nem is nagyon fognak dobálni rá.
Hianyzik Diggs
Blevi
shagi0206
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
istenem csak barryt ne mutassák, akkor jó lesz ez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Rubens
830
Én is felugrottam a GB bandwagonra, Bostick miatt ez jár.Rohadjon meg... bárhol is van most...
akdestroyer
10 hónapja
Indubitably
454
Én is felugrottam a GB bandwagonra, Bostick miatt ez jár.We dont speak his name!!!
akdestroyer
I... don't care... John.
10 hónapja
shagi0206
10 920
Sajnos Love is kibaszott pontos.Bland lesz majd a következő Diggs. Eleinte sok labdát szerez, mert rendre megdobálják miután sokszor megverte az elkapó, majd pár év múlva meg már nem is nagyon fognak dobálni rá.
Hianyzik Diggs
Blevi
10 hónapja
Sok meccset akkor iden nem lattal tolunk.Sajnos Love is kibaszott pontos.Minek, őt burnolnék ugyanugy mint mindenki más
Hianyzik Diggs
Blevi
Rodaron
10 hónapja
De legalább Greg Olsen többször is elélvezhet 😊Erinre minden héten
tamas424
10 hónapja
Én is felugrottam a GB bandwagonra, Bostick miatt ez jár.Hat erre nem megy lájk xD
akdestroyer
10 hónapja
csak így tovább
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
tamas424
1 758
De legalább Greg Olsen többször is elélvezhet 😊
10 hónapja
Rodaron
2 069
Sajnos Love is kibaszott pontos.Minek, őt burnolnék ugyanugy mint mindenki más
Hianyzik Diggs
Blevi
10 hónapja
most jön megint egy jogos zászló, és mindenki elkezdi mondani, hogy tolják a BojztHa van meccs az NFL-ben, ahol szerintem senkinek nincs képe bírózni, az ez
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
most jön megint egy jogos zászló, és mindenki elkezdi mondani, hogy tolják a Bojztmondott vki ilyet? csak kérdem.
slowmotion
10 hónapja
elindult a lefelé vezető spirálIgen es kinek lenne a feladata ebbol kirantani a szekeret? HC urnak esetleg?
rva
10 hónapja
jogos sajnos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
most jön megint egy jogos zászló, és mindenki elkezdi mondani, hogy tolják a BojztEzt eddig csak te írtad itt le.
slowmotion
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
doktorminiszterelnö kúr esetleg tud screenshotolni?Na jó tetszik ez a GB bandwagon, felugrok rá.Miniszterlenök Úr, tegye fel a kezében levő 2000 eurót a bajnoki címünkre
Hanni
zacknorb
10 hónapja
JéBé
7 031
most jön megint egy jogos zászló, és mindenki elkezdi mondani, hogy tolják a BojztEbben nagy a verseny a ket csapat kozott.
slowmotion
10 hónapja
elindult a lefelé vezető spirál
10 hónapja
most jön megint egy jogos zászló, és mindenki elkezdi mondani, hogy tolják a Bojzt
10 hónapja
Na jó tetszik ez a GB bandwagon, felugrok rá.Miniszterlenök Úr, tegye fel a kezében levő 2000 eurót a bajnoki címünkre
Hanni