NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
10 hónapja
Senki sem az. De probalkozni kell.Bellichick sem garanca az SB-reJerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
egyáltalán nem vagyk biztos benne
rva
tenorx
ez egy gagyi, nyugdíjasotthonban játszódó vígjátéknak lenne jó kb
zacknorb
Blevi
rva
10 hónapja
észrevetted, hogy a Kovbojokat MINDENKIVEL hírbe hozzák? legjobb FA edzők, legjobb FA játékosok, legtrendibb draftolandó újoncok. Sean Payton, Belichick, meg mindenki, aki él és mozog. meg Manziel.Nagyon nehezen tudom elképzelni, ahogy Jerry és ő tolerálni tudják egymást, mindkettő eléggé control freaknek tűnik.Belichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
Kampman
10 hónapja
tegnap a Houston meccsén rendszeresen előbb visszaugrott 40-re a támadóidő, mintsem elindították volna a játékot 😊én a közvetítésen két órát láttam, az egyiken lejárt az idő, a másikon még pont elindította. : )Nem volt ez Delay of Game?ahogy kimagyarázzák, 0 + 0,5 mp delay a treshold
tamas424
petey
balintbaba
10 hónapja
neki előtte se voltSkip Bayless szerint az 1996-osért már eladta.Jerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
zacknorb
Blevi
Kampman
mondjuk eladni Marino-nak se sikerült 😀
www.youtube.com/watch?v=r5ZHq8xYKI8
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Bellichick sem garanca az SB-reJerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
zacknorb
Blevi
10 hónapja
1. hőmérséklet negatívumok Mo-n: hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_h%C5%91m%C3%A9rs%C3%A9kleti_rekordjainak_list%C3%A1javannak hegyek, csak hosszában és nincs keresztben
2. gondolom az USA-ban az van, hogy északról jön a hideg levegő és mivel nincsenek hegyek nincs ami megállítsa és szépen lekúszik Texasig
ígérem abbahagyom 😊
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Kampman
28 304
Skip Bayless szerint az 1996-osért már eladta.Jerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
zacknorb
Blevi
10 hónapja
én a közvetítésen két órát láttam, az egyiken lejárt az idő, a másikon még pont elindította. : )Nem volt ez Delay of Game?ahogy kimagyarázzák, 0 + 0,5 mp delay a treshold
tamas424
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Jerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
zacknorb
10 hónapja
valaki megállapította egyébként, hogy Love gyenge a zóna ellen? mert kurvára nem azha van hat-nyolc másodperce eldobni, akkor nem az. annyi ideig nem lehet szabályosan levédekezni a receivereket.
rva
10 hónapja
Jó estét mindenkinek, hajrá jó meccsek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Kampman
28 304
Nagyon nehezen tudom elképzelni, ahogy Jerry és ő tolerálni tudják egymást, mindkettő eléggé control freaknek tűnik.Belichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
10 hónapja
majd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
10 hónapja
valaki megállapította egyébként, hogy Love gyenge a zóna ellen? mert kurvára nem az
10 hónapja
hány meccse is ez az első? tizenkettő? EZ ellen az ember ellen?!
10 hónapja
tamas424
1 758
Holding Parsonson!!!!!!!!
10 hónapja
1. hőmérséklet negatívumok Mo-n: hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_h%C5%91m%C3%A9rs%C3%A9kleti_rekordjainak_list%C3%A1ja2. gondolom az USA-ban az van, hogy északról jön a hideg levegő és mivel nincsenek hegyek nincs ami megállítsa és szépen lekúszik Texasig
ígérem abbahagyom 😊
10 hónapja
Nem volt ez Delay of Game?ahogy kimagyarázzák, 0 + 0,5 mp delay a treshold
tamas424
10 hónapja
Belichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
10 hónapja
holding! holding! el sem hiszem
10 hónapja
akdestroyer
4 750
Arra mást kell csinálni.Hallo, kinek kell most szurkolni?Erinnek
akdestroyer
menni fog?
petey
10 hónapja
Mahomi nem ilyenért kapott egy RTP-t éjjel? 😀még nem elég nagy a reputáció az ilyen félfura flagekre
petey
10 hónapja
Kurva nagy baj vanlegutóbbi hasonló felállásban is ez volt. Rodzsi ellen gyors 0-14, aztán onnan jött a kapaszkodás.
Blevi