Wild Card vasárnap
10 hónapja
Kampman
28 289
Igen, és ott nagyon kellett neki, hogy Jimmy Johnson nélkül is nyerjenek egyet, miután kiutálta őt 94-ben,de az egyetlen '96-ban rendezett SB-t a Kovbojz.Akkor azt jól elbaszta, mert a 96os szezont a Packers nyerte.Skip Bayless szerint az 1996-osért már eladta.Jerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
egyáltalán nem vagyk biztos benne
rva
tenorx
ez egy gagyi, nyugdíjasotthonban játszódó vígjátéknak lenne jó kb
zacknorb
Blevi
Kampman
Sixo
slowmotion
10 hónapja
Nice tackle, CooksJa úgy ,hogy Alexander rúgott bele
Jakehomer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Na jó tetszik ez a GB bandwagon, felugrok rá.
10 hónapja
de az egyetlen '96-ban rendezett SB-t a Kovbojz.Akkor azt jól elbaszta, mert a 96os szezont a Packers nyerte.Skip Bayless szerint az 1996-osért már eladta.Jerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
zacknorb
Blevi
Kampman
Sixo
10 hónapja
Prescott PO formában
10 hónapja
GO CARDS!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
na ez kérdéses
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
A kurva bírók bedobták Jaire kezébe a labdát
10 hónapja
Elbaszta Dak. Van baj.
10 hónapja
Akkor azt jól elbaszta, mert a 96os szezont a Packers nyerte.Skip Bayless szerint az 1996-osért már eladta.Jerry sokat valtozott az evek alatt lassan szerintem lelket eladna egy sb-ertmajd ő meg Jerry pont elviselik egymástBelichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
zacknorb
Blevi
Kampman
10 hónapja
down by contact
10 hónapja
Szokásos PO Dak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
shagi0206
10 920
Baszki, már majdnem végig is írtam, mire rákattintottam a küldésre, már meg is volt 😀
10 hónapja
Dak Flacco Prescott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
AZTAKURVA
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
shagi0206
10 920
És most szépen eladjátok a labdát
10 hónapja
Biztos forrásból tudom, hogy ha McCarthyt kirúgják, Sirianni megy a Cowboyshoz
10 hónapja
Epsteinnel még nem láttam egy hírben, de izgatottan várom!észrevetted, hogy a Kovbojokat MINDENKIVEL hírbe hozzák? legjobb FA edzők, legjobb FA játékosok, legtrendibb draftolandó újoncok. Sean Payton, Belichick, meg mindenki, aki él és mozog. meg Manziel.Nagyon nehezen tudom elképzelni, ahogy Jerry és ő tolerálni tudják egymást, mindkettő eléggé control freaknek tűnik.Belichicket mondogatják a CowboyshozAmugy ha itt buko akkor Big Mike holnap mar nem kell jojjon munkaba.és lesz majd jobb helyette?
Blevi
rva
tenorx
Kampman
slowmotion
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
És akkor van egy harmadik, ami az egyedül fontos, a játékvezetőéén a közvetítésen két órát láttam, az egyiken lejárt az idő, a másikon még pont elindította. : )Nem volt ez Delay of Game?ahogy kimagyarázzák, 0 + 0,5 mp delay a treshold
tamas424
petey
balintbaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal