Wild Card vasárnap
21 napja
shiwnouk
71
Makával mi van, büntiben van? vagy már nem kommentál NFL-t?
21 napja
Akcidens
137
A redskinst már belelőtték a fehérek a völgybeA Redskins maga a hegy. Vagy a mélység.🙂en igy hallottam ezt a viccet. nekem fel sem tunt, hogy a washington hianyozna belole 😀Ők már nevet is cseréltek csak ne keljen felmenni velük sehovaés mi van a Washingtonnal?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.dehat epeszu ember nem szurkol az eaglesnek.
Ha nem nyer a 49-ers akkor a Rams jön hozzánk és azt kurvára nem akarom.
akdestroyer
ugye van is ez a vicc, hogy felmegy a hegytetore az eagels, cowboys meg giants drukker bebizonyitani, hogy mennyire szeretik a csapatukat.
az eagles drukker leugrik a melybe ezzel a felkialtassal: Ezt a Philadelphia Eaglesert!
A Giants drukker meg leloki a cowboys drukkert ezzel a felkialtassal: Ezt a New York Giantsert!
csebi
shagi0206
KeyG
csebi
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
Poloska vagyok.
21 napja
A Redskins maga a hegy. Vagy a mélység.🙂en igy hallottam ezt a viccet. nekem fel sem tunt, hogy a washington hianyozna belole 😀Ők már nevet is cseréltek csak ne keljen felmenni velük sehovaés mi van a Washingtonnal?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.dehat epeszu ember nem szurkol az eaglesnek.
akdestroyer
ugye van is ez a vicc, hogy felmegy a hegytetore az eagels, cowboys meg giants drukker bebizonyitani, hogy mennyire szeretik a csapatukat.
az eagles drukker leugrik a melybe ezzel a felkialtassal: Ezt a Philadelphia Eaglesert!
A Giants drukker meg leloki a cowboys drukkert ezzel a felkialtassal: Ezt a New York Giantsert!
csebi
shagi0206
KeyG
csebi
21 napja
hogy a viharba ne 😀Az ARI-GB OT-s PO-meccs megvan?Bátyám miatt nem bánnám, ha a Broncos lenne ott a SB-ban. De valahol meg nem is örülnék neki, mert 1 vagy 2 évvel korábban kezdte az nfl-t nálam - azóta neki volt már több sikerélménye is (nem csak a sb wint tartom annak), nekem meg hát - nem sok.Igazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Pats.
shagi0206
iktriad
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Szóval. Akkor nem a Texans jön a Mile HighraSem a Pittsburgh
Assurbanapli
Poloska vagyok.
21 napja
Az ARI-GB OT-s PO-meccs megvan?Bátyám miatt nem bánnám, ha a Broncos lenne ott a SB-ban. De valahol meg nem is örülnék neki, mert 1 vagy 2 évvel korábban kezdte az nfl-t nálam - azóta neki volt már több sikerélménye is (nem csak a sb wint tartom annak), nekem meg hát - nem sok.Igazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Pats.
shagi0206
iktriad
shagi0206
21 napja
en igy hallottam ezt a viccet. nekem fel sem tunt, hogy a washington hianyozna belole 😀Ők már nevet is cseréltek csak ne keljen felmenni velük sehovaés mi van a Washingtonnal?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.dehat epeszu ember nem szurkol az eaglesnek.
akdestroyer
csebi
shagi0206
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
Hú Kamp ez túl erős kezdès 🤪
21 napja
Ők már nevet is cseréltek csak ne keljen felmenni velük sehovaés mi van a Washingtonnal?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.dehat epeszu ember nem szurkol az eaglesnek.
akdestroyer
csebi
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
o meg alulvarta, hogy a masik 2 drukker raessen ...és mi van a Washingtonnal?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.dehat epeszu ember nem szurkol az eaglesnek.
akdestroyer
csebi
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
és mi van a Washingtonnal?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.dehat epeszu ember nem szurkol az eaglesnek.
akdestroyer
csebi
21 napja
Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.dehat epeszu ember nem szurkol az eaglesnek.
akdestroyer
21 napja
qb szempontból a legszarabb matchup az a Texans.sztem ti vagytok a legszarabb amugy beleertve edzoi stabot is, es a foldrajzi korulmenyeket is.ő a legjobb QB és ez volt kb a legszarabb matchup nekikIgazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Josh Allen
shagi0206
gabokocka
Negritis, a vajda
csebi
21 napja
A tavalyi első körhöz képest kurva sok pont is volt eddig, kíváncsi vagyok tartja e a trendet, bár sztem ez a 2 meccs ma/holnap nem lesz pontgazdag.

Just Win Baby!
21 napja
Eddig háromból három jó meccs, nem is emlékszem ilyenre.Nem bánom ha kicsit belerondítunk ès ott folytatjuk a POt ahol tavaly abba hagytuk 😏
gabokocka
21 napja
futás ellen sebezhetőek vagyunk sztemsztem ti vagytok a legszarabb amugy beleertve edzoi stabot is, es a foldrajzi korulmenyeket is.ő a legjobb QB és ez volt kb a legszarabb matchup nekikIgazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Josh Allen
shagi0206
gabokocka
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Bátyám miatt nem bánnám, ha a Broncos lenne ott a SB-ban. De valahol meg nem is örülnék neki, mert 1 vagy 2 évvel korábban kezdte az nfl-t nálam - azóta neki volt már több sikerélménye is (nem csak a sb wint tartom annak), nekem meg hát - nem sok.Igazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Pats.
shagi0206
iktriad
21 napja
sztem ti vagytok a legszarabb amugy beleertve edzoi stabot is, es a foldrajzi korulmenyeket is.ő a legjobb QB és ez volt kb a legszarabb matchup nekikIgazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Josh Allen
shagi0206
gabokocka
Negritis, a vajda
21 napja
Eddig háromból három jó meccs, nem is emlékszem ilyenre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ha nem nyer a 49-ers akkor a Rams jön hozzánk és azt kurvára nem akarom.
21 napja
ő a legjobb QB és ez volt kb a legszarabb matchup nekikIgazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Josh Allen
shagi0206
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
sztem ok meg nem, Mayenek is kell legalabb egy ev tapasztalat.Igazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Pats.
shagi0206
iktriad
de nyilvan mindenhol vannak kerdojelek meg ...
21 napja
Igazából továbbra sem lettünk okosabbak azzal kapcsolatban, hogy ki az AFC fő esélyese 😀Josh Allen
shagi0206
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.