Wild Card vasárnap
21 napja
Mondom én rájátszásban a tapsztalt irányító aranyat ér!
Harcra Fel Győzni Kell!!
21 napja
Akkor ennyi, a Bills lesz a bajnok 😀Ha az én szurkolásomon fog mulni, akkor igen.
Jakehomer
21 napja
Ja, így valid igenNem csak ez, az egesz meccsen több hibaja volt, ami visszavetette a csapatatLawrence nem erett meg a PO-ramondjuk ezt egy PO-ban kapja el a WR
Toto21
Drip
Toto21
21 napja
igy legalabb McDermottot holnap nem vagjak ki. gyorsan a heten le kell szerzodtetni Haribot es kesz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
beleszaladni-t mondott..de ertelme sincs igazan a mondatnak ...jól hallottam, Sankó azt mondta ennyire beleszarni a csapdába? 😀nem figyeltem, de nála néha becsúszik 1-1 trágárkodás (már ha ez annak számít - nálam még nem, nem ismerek magamnál többet szitkozódó személyt) 😀
petey
shagi0206
csebi
21 napja
Erre mondtam, hogy az idő többet ért, mint az, hogy van valamekkora esélyed megállítani őket. De most már mindegyNa végre rájöttek, hogy be kell engedni. Csak közben elment egy csomó idő10 yardon bízol benne hogy megfogod
Assurbanapli
1 yardról nem nagyon bízhatsz benne
Negritis, a vajda
21 napja
de ertelme sincs igazan a mondatnak ...jól hallottam, Sankó azt mondta ennyire beleszarni a csapdába? 😀nem figyeltem, de nála néha becsúszik 1-1 trágárkodás (már ha ez annak számít - nálam még nem, nem ismerek magamnál többet szitkozódó személyt) 😀
petey
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
Nem csak ez, az egesz meccsen több hibaja volt, ami visszavetette a csapatatLawrence nem erett meg a PO-ramondjuk ezt egy PO-ban kapja el a WR
Toto21
Drip
21 napja
Hát faszom, Lawrence az elején meg a végén kutya volt, ez döntött.mondjuk ez Meyersé is volt
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Oh akkor rossz a szemem márdeNem a vedo utotte fel?Gyorsan lezárta TrevorDrop
zacknorb
gamerkr
casaubon
zacknorb
Sry
21 napja
jól hallottam, Sankó azt mondta ennyire beleszarni a csapdába? 😀nem figyeltem, de nála néha becsúszik 1-1 trágárkodás (már ha ez annak számít - nálam még nem, nem ismerek magamnál többet szitkozódó személyt) 😀
petey
21 napja
jól hallottam, Sankó azt mondta ennyire beleszarni a csapdába? 😀Tényleg ezt mondta, még nem tudtam értelmezni
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
Hát faszom, Lawrence az elején meg a végén kutya volt, ez döntött.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
deNem a vedo utotte fel?Gyorsan lezárta TrevorDrop
zacknorb
gamerkr
casaubon
Poloska vagyok.
21 napja
Tudsz élni.20kAz összes retkes kétes ítélet a Billsnek kedvezett ma.mennyi penzed van jaguarson?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
JC6 (Mr. Miele)
21 napja
'92 után először idegenben

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Na oda a hibatlan tipp 😕eddig 3/3 nekem
gamerkr
de lesz ebből még 3/6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Fura mondani, de ez Lawrence-n ment es sajna
21 napja
The streak is overThe last AFC wildcard team to win a playoff game were the 2020 Browns.
— Timo Riske (@PFF_Moo) January 10, 2026
zacknorb
Poloska vagyok.
21 napja
Lawrence nem erett meg a PO-ramondjuk ezt egy PO-ban kapja el a WR
Toto21