Wild Card vasárnap
21 napja
Na most mi bajod a sasokkal 😀Bazmeg, Bradytől még mindig hányok.same, plusz ez a matchup is hányingert keltő, inkább dolgozom kicsit
gabokocka
Löfli
Don't talk the walk, Walk the talk!
21 napja
Legalább nekünk van mi után rosszalkodni 😀😉Remélem, az Eagles-szurkerek nem fognak rosszalkodni a vereség után.ok meg gyozelem eseten is azt szoktak. remenytelenek.
nagylaza, főpohárnok
csebi
21 napja
Bazmeg, Bradytől még mindig hányok.Rábeszélt napi 2500 avokádó fogyasztására?
gabokocka
21 napja
Ebben meg is egyezhetünk 😁Bazmeg, Bradytől még mindig hányok.same, plusz ez a matchup is hányingert keltő, inkább dolgozom kicsit
gabokocka
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
Akcidens
137
Itt, itt, pont azért írtam mert várom az elkápráztatástKíváncsi leszek a PO Purdy-reelmúlt pár évben merre jártál?
Akcidens
petey
21 napja
Ez egy elfogadható megoldás.Hát én igazán tényleg nem 😀 De csúnyát mondok: essen ki az Eagles minél hamarabb, még véletlenül megint sb-ba jutnak, nem akarom. 9ers most nyer, majd utána essen ki.Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
Ha nem nyer a 49-ers akkor a Rams jön hozzánk és azt kurvára nem akarom.
akdestroyer
zacknorb
shagi0206
Poloska vagyok.
21 napja
Remélem, az Eagles-szurkerek nem fognak rosszalkodni a vereség után.ok meg gyozelem eseten is azt szoktak. remenytelenek.
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
sokszor vagytok az ilyen listákon 😛, túl sokszor.dehát mi mi rosszat tettünk nektek?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
zacknorb
😔🥺
petey
1) 2014 NFCCG
— Justis Mosqueda (@JuMosq) January 11, 2026
2) Losing to Chicago
3) 2021 SF
4) Losing to Eli immediately after going 21-1
5) Favre losing to Eli in OT
6-7) Both OT Arizona losses
8-9) Both Kapernick losses
10) 2020 NFCCG
11) 2019 NFCCG
12) 2023 to San Francsico
13) 2024 to Philadelphia
14) 2016 NFCCG https://t.co/Ar0yVEXcJU
Ennek ellenére ma rátok tettem a zseton (de csak az fk-n)
Szerkesztette: gamerkr
21 napja
Bazmeg, Bradytől még mindig hányok.same, plusz ez a matchup is hányingert keltő, inkább dolgozom kicsit
gabokocka

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 napja
Remélem, az Eagles-szurkerek nem fognak rosszalkodni a vereség után.Ez olyan, mintha megkérnénk a politikusokat h ne lopjanak
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Bazmeg, Bradytől még mindig hányok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
Remélem, az Eagles-szurkerek nem fognak rosszalkodni a vereség után.sztem mind1 hogy mi a végeredmény
nagylaza, főpohárnok
fognak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Remélem, az Eagles-szurkerek nem fognak rosszalkodni a vereség után.
21 napja
Hajrá Niners
21 napja
Kíváncsi leszek a PO Purdy-reelmúlt pár évben merre jártál?
Akcidens
21 napja
en sem ertem.dehát mi mi rosszat tettünk nektek?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
zacknorb
😔🥺
petey
nekem csak jo elmenyem van a 49ersrol amugy ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
Hát én igazán tényleg nem 😀 De csúnyát mondok: essen ki az Eagles minél hamarabb, még véletlenül megint sb-ba jutnak, nem akarom. 9ers most nyer, majd utána essen ki.Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
zacknorb
21 napja
helyesÖrök kárhozatot és szenvedést😅😥dehát mi mi rosszat tettünk nektek?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
zacknorb
😔🥺
petey
zacknorb
😀
21 napja
Szar éve van a csapataimnak, a 49ers nem a csapatom, de remélem megnyernek mindent. Nem vagyok jó ómen.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
Akcidens
137
Kíváncsi leszek a PO Purdy-re
21 napja
Örök kárhozatot és szenvedést😅😥dehát mi mi rosszat tettünk nektek?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
zacknorb
😔🥺
petey
Poloska vagyok.
21 napja
Pearsall ma SEM lesz. remek. modjuk fel sem tűnik már hogy elbújt valahol a sérültlistán.
21 napja
cmc meg kis shanny miatt go 49ers 😀Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Eddig háromból három jó meccs, nem is emlékszem ilyenre.Mire az NFL offolta a Super Wildcard kör megnevezést, tényleg szuper lett.
gabokocka
Poloska vagyok.
21 napja
dehát mi mi rosszat tettünk nektek?Nagyon nagy dilemmában vagyok hogy a következő meccsen milyen eredménynek szurkoljak.Ez a megvetés bowl lesz, jó érzésű ember nem szurkol egyiknek sem🤣
akdestroyer
zacknorb
😔🥺