Wild Card vasárnap
21 napja
ekkora hibát megint.. egyértelműen térdelni kellett volnaJoe Judge meglepte volna
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
Huh de jókor jött ki a küli ebből a rúgásból...Lássuk, bekerül-e a 13 másodperc mellé 59 másodperc a történelemkönyvekbe.
Szerk.: most nem, majd legközelebb 😊
Szerkesztette: Hungarian Bill
21 napja
Ezt beengedték.
21 napja
ekkora hibát megint.. egyértelműen térdelni kellett volna
21 napja
Ehh, onside kellett volna 🤔 az

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Hat én nem hittem volna hogy jön a betem, 11 pont kellett még 5 perccel a vége előtt 😀

Just Win Baby!
21 napja
bizony: FIRE!igy kellett volna:Ahmad Bradshaw, right?
csebi
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
21 napja
A tegnapi 2 GWD nem sikerült.
21 napja
Innen megint megerdemlik ha megint kikapnak ugyanúgy 😀
21 napja
Tenyleg erik a hosszabbitas
21 napja
Komolyan nem lehet 0 yardon letérdelni és 20mpt hagyni??? 3 időkéréssel???? Go Jags
21 napja
Na, haladunk az OT felé?Ismételten felvetem
zacknorb
Egy Little 60+ossal
Poloska vagyok.
21 napja
Na végre rájöttek, hogy be kell engedni. Csak közben elment egy csomó idő10 yardon bízol benne hogy megfogod
Assurbanapli
1 yardról nem nagyon bízhatsz benne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Bills miért nem térdelt legalább egyet?
21 napja
Okosak viltak, beengedték
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
euro?20kAz összes retkes kétes ítélet a Billsnek kedvezett ma.mennyi penzed van jaguarson?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
JC6 (Mr. Miele)
21 napja
Akcidens
137
Mi kifli vót abba a rúgásba
21 napja
igy kellett volna:
21 napja
fasznak fogadsz?20kAz összes retkes kétes ítélet a Billsnek kedvezett ma.mennyi penzed van jaguarson?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
13-10 volt, azóta igencsak termeltek a fiúk már 50 pontnál vagyunk
21 napja
Na végre rájöttek, hogy be kell engedni. Csak közben elment egy csomó idő
21 napja
Ennek mi a faszom értelme volt????????????????
21 napja
20kAz összes retkes kétes ítélet a Billsnek kedvezett ma.mennyi penzed van jaguarson?
JC6 (Mr. Miele)
csebi