A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Vissza vannak állítva, Neked viszont ki van szedve a profilodban a megjelenítésük 😊 Fent Profil/beállítások/Profilképek és aláírások megjelenítése elé pipa.hála az égnek az új rendszerben már nem kell minden meccs hozzászólásai között válogatnod, a külön meccs topiccal már sokkal kényelmesebb, van idő bőven elolvasni az észrevételeket. csak legyen gyors a fórum, mondom még 1x, hogy engem nem zavar ha vasárnap nem látom az avatarokat de mikor állitjátok vissza ? 😛Madmég jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊MadMondjuk meccs közben, ha valaki eredménykövet, annak szerintem kifejezetten jó, hogy nem látszanak majd a sigek/ub-k. Rövidíti a görgetési időt. 😊Mikey
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
hála az égnek az új rendszerben már nem kell minden meccs hozzászólásai között válogatnod, a külön meccs topiccal már sokkal kényelmesebb, van idő bőven elolvasni az észrevételeket. csak legyen gyors a fórum, mondom még 1x, hogy engem nem zavar ha vasárnap nem látom az avatarokat de mikor állitjátok vissza ? 😛még jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊MadMondjuk meccs közben, ha valaki eredménykövet, annak szerintem kifejezetten jó, hogy nem látszanak majd a sigek/ub-k. Rövidíti a görgetési időt. 😊Mikey
@KJuraszik
több mint 14 éve
Mikey
18 732
még jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊MadMondjuk meccs közben, ha valaki eredménykövet, annak szerintem kifejezetten jó, hogy nem látszanak majd a sigek/ub-k. Rövidíti a görgetési időt. 😊
több mint 14 éve
Ha meg nem teszed olvasottá manuálisan, akkor arra az időpontra ugrik, amikor utoljára léptem be. Nem zavarja, hogy azóta már elolvastam az egész topicot, de újnak mutatja a 20:00s üzeneteket is, mertazutáni első hszt mutatja, hogy legutoljára olvasottá vált/tetted a topikotOrkmegérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremniLégy szíves magyarázd meg, hogy - életemben először - megnyitottam a "Jacksonville Jaguars" topikot, méghozzá az "Új hozzászólások" funkcióval és a 117-es beírást dobta, annyira meglepődtem, hogy újra róbálkoztam az általam előbbinél sokkal ritkábban olvasott KansasCC topikkal és ott is a tegnap 21:45 körüli bejegyzést mutatta.
de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs ráOrk
Vagyis vagy rossz gombot nyomogatok, vagy a pontos definíció:
ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van, mióta nem voltál
...
Minősíteni, pedig nincs értelme valamit, amíg nincs más.12
Belépve, mint tenorx. Utolsó látogatás: Tegnap 18:50:33
több mint 14 éve
még jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊
@KJuraszik
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem.Amúgy azt nem lehet beállítani, hogy azt is csak belinkeljük, mint a sigeket? Biztos segítene valami a terhelésen.F.Schleckavatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊konquerorigen azt is. főleg azt kellett volna elsőre is mert azokat a szerverről tölni be.haromt
ez így van a fórumban. nem lehet vele mit kezdeni.
Annyi lesz hogy vasárnaponként ki lesznek kapcsolva ezek
több mint 14 éve
Amúgy azt nem lehet beállítani, hogy azt is csak belinkeljük, mint a sigeket? Biztos segítene valami a terhelésen.igen azt is. főleg azt kellett volna elsőre is mert azokat a szerverről tölni be.haromtlelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.avatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊konqueror
Majd a meccsek után visszarakomharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen azt is. főleg azt kellett volna elsőre is mert azokat a szerverről tölni be.lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.avatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊konqueror
több mint 14 éve
lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.avatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊
több mint 14 éve
xrace77
4 515
lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.Megnyugodtam, már azt hittem, hogy én kúrtam el valamit. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.Majd a meccsek után visszarakom
több mint 14 éve
Jó dolog, hogy ennyien vagyunk azt oldalon, de nálam többször előjött ez a hibaüzenetNálam is, de ha 1 mp múlva frissítettem, akkor már bejött rendesen az oldal. Valszeg a jelenlegi látogatottság a kapacitás határa.
Tisztelt Látogató!
Weboldalunk jelenleg túlterhelt, kérjük látogasson vissza késõbb!
Türelmét és megértését megköszönve,
az üzemeltetõkBruschi85
több mint 14 éve
Jó dolog, hogy ennyien vagyunk azt oldalon, de nálam többször előjött ez a hibaüzenet Tisztelt Látogató!
Weboldalunk jelenleg túlterhelt, kérjük látogasson vissza késõbb!
Türelmét és megértését megköszönve,
az üzemeltetõk
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.Ez eredménykövetőnél kurva szar.
Az ember akar két üzit nyomni egy reklámszünetbe,de nem fér bele emiatt.
több mint 14 éve
azutáni első hszt mutatja, hogy legutoljára olvasottá vált/tetted a topikotmegérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremniLégy szíves magyarázd meg, hogy - életemben először - megnyitottam a "Jacksonville Jaguars" topikot, méghozzá az "Új hozzászólások" funkcióval és a 117-es beírást dobta, annyira meglepődtem, hogy újra róbálkoztam az általam előbbinél sokkal ritkábban olvasott KansasCC topikkal és ott is a tegnap 21:45 körüli bejegyzést mutatta.
de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs ráOrk
ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van, mióta nem voltál
...
Minősíteni, pedig nincs értelme valamit, amíg nincs más.12
több mint 14 éve
Kicsit sokan vagyunk az oldalon,helyes 😀 Az előbb azt írta mikor frissítettem h az oldal túlterhelt,kérlek nézzen vissza később 😊micsoda áradat, gyönyörű, mégha nfl is 😊 szerencsére már olyan sokan vagyunk, hogy az eredménykövetőt így már szinte kötelező meccsekre bontani 😊
Legújabb regisztrált felhasználó "tibibazdmeg" 😂Joco
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Kicsit sokan vagyunk az oldalon,helyes 😀 Az előbb azt írta mikor frissítettem h az oldal túlterhelt,kérlek nézzen vissza később 😊Legújabb regisztrált felhasználó "tibibazdmeg" 😂
több mint 14 éve
megérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremniLégy szíves magyarázd meg, hogy - életemben először - megnyitottam a "Jacksonville Jaguars" topikot, méghozzá az "Új hozzászólások" funkcióval és a 117-es beírást dobta, annyira meglepődtem, hogy újra róbálkoztam az általam előbbinél sokkal ritkábban olvasott KansasCC topikkal és ott is a tegnap 21:45 körüli bejegyzést mutatta.
...
Minősíteni, pedig nincs értelme valamit, amíg nincs más.
több mint 14 éve
sztem egyedül az eredménykövetésnél zavaró egy kicsit, főleg az NCAA-re gondolok, ahol természetesen nincs külön meccsenkénti topik
több mint 14 éve
Nagy valószínűségel külön lesznek a topikok, de ez majd holnap kiderül 😊
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Ha volt bocs, de 5 oldal visszaolvasgatásban nem találtam, az NFL eredménykövető hogyan lesz megoldva? Minden meccsnek külön-külön vagy esetleg más megoldás lesz a befutó?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
esetleg lehetne mobil változatot csinálni. Mellesleg jó lett a fórum.
több mint 14 éve
én már teljesen megszoktam. meg így legalább tuti visszaolvasok mindent mielőtt postolok
több mint 14 éve
első olvasatlan 😀
több mint 14 éve
Topic neve mellett rákattintasz az "Új hozzászólások"-ra és már oda is dob az utolsó olvasatlanra..megérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremnimivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska