A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
+1Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.gsnmivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska
nyilván, ha azóta elsöprő felhasználói igény merült volna fel egy újabb moddal szemben, akkor elkészült volna. tudom, hogy a szokás nagy úr, de ezek szerint eddig fórumozók milliói megfelelőnek találták ezt a kissé debil szisztémát is.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
gsn
3 548
Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Továbbra is csak a feleségem nevén és jelszavával tudok belépni (persze újra és újra), mivel az e-mail címem alatt már van regisztrált felhasználó (de érdekes!). A jelszavamat nem fogadja el, cserélni meg nincs lehetőség. Nem tetszik!!!!
több mint 14 éve
megérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremnimivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs rá
több mint 14 éve
sok más nagy és népszerű fórum alatt megy ez a motor és rendszer... nekem sem tetszik, de debilnek nevezni erős túlzásmivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.
több mint 14 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik OrkTényleg...teljesen jól...
több mint 14 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkcsak, hogy ellenpontozzam Ork elhanyagolható véleményét:
én is utálom ezt a rendszert, mint a szart.
több mint 14 éve
Esélytelen, hogy a hsz-ek sorrendje visszaálljon a normálisra?folyik, de ha nem írjátok be akkor is tudjuk mi a probléma
Folyik még ügyködés ennek érdekében, vagy már feladtátok a küzdelmet?Sobri Jóska
több mint 14 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokni
több mint 14 éve
Esélytelen, hogy a hsz-ek sorrendje visszaálljon a normálisra?Folyik még ügyködés ennek érdekében, vagy már feladtátok a küzdelmet?
több mint 14 éve
Yesss.Power Ranking!!!
Nagyon kösz, Igor.
Ui. Most megyek és el is olvasom. 😀
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
na ez még nekem is tetszett 😂 aranyköpésekbe vele 😀és aki a csapat jövőjét elvevő pickmennyiséget dobja 😛haromtTiszta bulvár az oldal. 😊 A hatásvadász, kétértelmű cím is erre utal.hiszed vagy sem, fel sem merült bennem, hogy bárkinél is kétértelmű lehet ez
"Cutler cseréje" címmel jelent meg egy rövid hír.
Felkaptam a fejem, elcserélték Cutlert? Persze nem csak a backup QB-ról szól a hír.vadibandi
józanul belegondolva 3 nappal a szezonkezdet előtt csak nem cseréli el a csapat a kezdő QB-jét, akiért a csapat jövőjét jelentő pickmennyiséget adtak 😉konqueror
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és aki a csapat jövőjét elvevő pickmennyiséget dobja 😛Tiszta bulvár az oldal. 😊 A hatásvadász, kétértelmű cím is erre utal.hiszed vagy sem, fel sem merült bennem, hogy bárkinél is kétértelmű lehet ez
Felkaptam a fejem, elcserélték Cutlert? Persze nem csak a backup QB-ról szól a hír.vadibandi
józanul belegondolva 3 nappal a szezonkezdet előtt csak nem cseréli el a csapat a kezdő QB-jét, akiért a csapat jövőjét jelentő pickmennyiséget adtak 😉konqueror
több mint 14 éve
Tiszta bulvár az oldal. 😊 A hatásvadász, kétértelmű cím is erre utal.hiszed vagy sem, fel sem merült bennem, hogy bárkinél is kétértelmű lehet ez
józanul belegondolva 3 nappal a szezonkezdet előtt csak nem cseréli el a csapat a kezdő QB-jét, akiért a csapat jövőjét jelentő pickmennyiséget adtak 😉
több mint 14 éve
Tiszta bulvár az oldal. 😊 A hatásvadász, kétértelmű cím is erre utal.várj míg elolvasod a 12 részes meskó cikksorozatomat 😉
több mint 14 éve
Tiszta bulvár az oldal. 😊 A hatásvadász, kétértelmű cím is erre utal."Cutler cseréje" címmel jelent meg egy rövid hír.
Felkaptam a fejem, elcserélték Cutlert? Persze nem csak a backup QB-ról szól a hír.
több mint 14 éve
Sziasztok!üdv újra köztünk!
Szeretettel üdvözlök itt is Mindenkit!
Az éjszakai Virginia Tech-Boise State hősköltemény közben már kísérleteztem a bejövetellel, de nem sikerült sajnos! Lemaradtatok pár ízes rímes soromról! Innentől viszont már velem is számolhattok! Örülök, hogy vagytok! Tojásból lesz a csoda! K.Krojf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Szeretettel üdvözlök itt is Mindenkit!
Az éjszakai Virginia Tech-Boise State hősköltemény közben már kísérleteztem a bejövetellel, de nem sikerült sajnos! Lemaradtatok pár ízes rímes soromról! Innentől viszont már velem is számolhattok! Örülök, hogy vagytok! Tojásból lesz a csoda! K.
több mint 14 éve
Tudom, hogy nem az oldal működtetőit érinti, de nekem kicsit zavaró, hy kép helyett vaklaki sima szöveget használ a sig-jében, mert általában ugyanolyan karakterrel íródik és idegesít, hogy minden hozzászólása után elolvasom ugyanazt a pár sort, mert azt hiszem, hogy a hsz része.vadibandién kivettem 😉
(csak miattad 😛 )
több mint 14 éve
Tudom, hogy nem az oldal működtetőit érinti, de nekem kicsit zavaró, hy kép helyett vaklaki sima szöveget használ a sig-jében, mert általában ugyanolyan karakterrel íródik és idegesít, hogy minden hozzászólása után elolvasom ugyanazt a pár sort, mert azt hiszem, hogy a hsz része.vadibandibe lehet állítani, hogy nem jelenjenek meg az aláírások
több mint 14 éve
Tudom, hogy nem az oldal működtetőit érinti, de nekem kicsit zavaró, hy kép helyett vaklaki sima szöveget használ a sig-jében, mert általában ugyanolyan karakterrel íródik és idegesít, hogy minden hozzászólása után elolvasom ugyanazt a pár sort, mert azt hiszem, hogy a hsz része.
több mint 14 éve
Ha megoldható én is szeretném ha lenne....Idén is lesz Power Ranking Soldados-tól?sirarcheerNem hiszem, hogy lesz rá ideje, mert ő az AFC North felelőse, bár majd ő megmondja. Somos és Igor azok, akiknek nincs divízió követési kötelezettségük jelenleg, szóval esetleg ők jöhetnek szóba, ha annyira nagy igény van rá.gsn
köszi szépen
több mint 14 éve
ne lépj vissza hanem nyisd meg új fülön ha az kényelmesebb.Hozzá akartam szólni. 😀
aztán csak akkor kell ott újra bejelentkezned ha hozzá akarsz szólni.Höri
több mint 14 éve
Van remény arra, hogy a főoldalas bejelentkezés meg fog szűnni?ne lépj vissza hanem nyisd meg új fülön ha az kényelmesebb.
Már hozzászoktam, hogy 2x kell belépnem, ha a fórumhoz hozzá akarok férni, de ha visszalépek a főoldalra mondjuk egy cikket elolvasni, akkor ismét el kell ezt játszani.GRAFI
aztán csak akkor kell ott újra bejelentkezned ha hozzá akarsz szólni.