NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
A PM láda most korlátlan vagy csak nem látom, hogy hol jelzi ki a telítettségét? (Az első válasz azt hiszem nem szomorítana el. 😊 )F.Schleck
Asszem 100 üzenetet tud tárolni, de nem biztos... Viszont a megfelelő időben ki fogja írni hogy közel vagy a telítettséghez, és törölj ha továbbra is PM-ezni akarsz 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A PM láda most korlátlan vagy csak nem látom, hogy hol jelzi ki a telítettségét? (Az első válasz azt hiszem nem szomorítana el. 😊 )

több mint 14 éve
catattack 3 520
Mit csináljak, átváltozott a nevem kisbetűsre és így nem tudom moderálni a tippjáték topicot. Dömének már írtam, azt mondta hogy jó, de nem változott vissza a nevem nagy kezdőbetűsre!

Bruce nevet akarok magamnak lécciii! 😊bruce
Biztos a MAFSZ határozat ítélt nemecsek ernő büntetésre. 😊vadibandi
..és ha jól tudom, bizonyos hozzászólásnak is meg kell lenni, hogy nevet válts! 😛
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Mit csináljak, átváltozott a nevem kisbetűsre és így nem tudom moderálni a tippjáték topicot. Dömének már írtam, azt mondta hogy jó, de nem változott vissza a nevem nagy kezdőbetűsre!

Biztos a MAFSZ határozat ítélt nemecsek ernő büntetésre. 😊vadibandi

😂 😂 😂

Hát de már letöltöttem az ítéletelt 😀
Ígérem jó leszek! 😉
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

Biztos a MAFSZ határozat ítélt nemecsek ernő büntetésre. 😊

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!

Bruce nevet akarok magamnak lécciii! 😊
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Na de az a kérdés, hogy ez miért így van?? 😀
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
úgy van ha mondjuk az összes egyéb témát vagy csaptopikot akkarod olvasottá tenni akkor belépsz az adott kategóriába és jobb lent "Fórum megjelölése olvasottként"-van ami úgy működik ahogy kell
de ha úgy mész, hogy pl Tippjátékok ( Új hozzászólások ), akkor az Új hozzászólásokra nyomva már "Minden téma megjelölése olvasottként" van alul szóval az a többi kategóriát is olvasottá teszi
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Az miért van, hogy ha belépek az Egyéb fórum-ba akkor Fórum megjeleölése olvasottként gomb van, amire rányomok, akkor az egész fórumról eltünteti a friss HSZ jelzést. Ha pl belépek a csapatfórumokba, és ott rányomok a minden téma megjelölése olvasottként gombra, akkor meg csak az adott rovatból?
Lehet hogy pont fordítva van, de a lényeg érthető.
több mint 14 éve
gsn 3 548
Ez így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska
Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.gsn
Már megszoktam ezt a rendszert szoval egyáltalán nem baszogatásképp kérdezem de mintha lett volna egy nap vagy inkább csak pár óra mikor a friss hsz-ek voltak elöl. Még valaki írta is ide hogy menniyre örül neki. Azt hogy oldottátok meg a fentiek tudatában?JayB
Az egy másik készítő által kreált addition, de sajnos nem teljesen működőképes, több a rossz mint a jó belőle, azért is vetettük el az alkalmazását. Az eredeti, előző fórumon megszokott és 100%-ig jó/kompatibilis "hsz fordító" fejlesztése megakadt 2005-ben, az utolsó kiadott verzió volt fent a régi oldal fórumán is.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrk
Ez így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska
Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.gsn
Már megszoktam ezt a rendszert szoval egyáltalán nem baszogatásképp kérdezem de mintha lett volna egy nap vagy inkább csak pár óra mikor a friss hsz-ek voltak elöl. Még valaki írta is ide hogy menniyre örül neki. Azt hogy oldottátok meg a fentiek tudatában?
több mint 14 éve
Captain Mcbright 65 — Bears fan
Sziasztok!

Nagyon köszönöm a szerkesztőknek, hogy visszatettétek a topic-ot.

Üdv,

Sanya

Football is life. The rest is just details.
több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Sziasztok!

Sajnálattal tapasztaltam, hogy lekerült a Sport Tv-s közvetítéssel kapcsolatos topic. Egyik oldalról megértem a dolgot, de a másik oldalról, hogy "hogyan legyünk jobbak" visszajelzések nélkül nem várható el, hogy fejlődjünk. A Ti döntésetek, a Ti honlapotok, de azt hiszem mindenki érdekét szolgálta és az egyik leglátogatottabb topic volt. Csak el szerettem volna mindezt mondani. Köszönöm, hogy leírhattam. Ettől függetlenül szeretnék megkérni minden szerkesztőt, hogy vagy PM-ben vagy direktben sandor.kovacs2@vodafone.com e-mail címen írja le a véleményét és ne kíméljetek.

Nagyon köszönöm és nagyon sajnálom.

SanyaCaptain Mcbright
Ne sajnald, sajnos mar regota ugyanarrol szolt a topic szeritnem. Akik nem nezik, azok mindig ugyanazokkal fikaztak titeket, semmi nem volt jo, es csak leirtak szaszor hogy szerintuk milyen gyenge a kozvetites (kivetel Te) es mindenki nezze a neten, vagy kulfoldi kommentarral. akik meg nagyon orulnek az eddigieknek is (pl. en) mi meg mindig leirtuk ezt, es probaltuk a kritikak mellett a pozitivumokat is szeretni, eszrevenni.
Kb. ennyi volt ott elorelepes nem volt vathato talan ezert vettek le, nem tudom?
több mint 14 éve
Captain Mcbright 65 — Bears fan
Sziasztok!

Sajnálattal tapasztaltam, hogy lekerült a Sport Tv-s közvetítéssel kapcsolatos topic. Egyik oldalról megértem a dolgot, de a másik oldalról, hogy "hogyan legyünk jobbak" visszajelzések nélkül nem várható el, hogy fejlődjünk. A Ti döntésetek, a Ti honlapotok, de azt hiszem mindenki érdekét szolgálta és az egyik leglátogatottabb topic volt. Csak el szerettem volna mindezt mondani. Köszönöm, hogy leírhattam. Ettől függetlenül szeretnék megkérni minden szerkesztőt, hogy vagy PM-ben vagy direktben sandor.kovacs2@vodafone.com e-mail címen írja le a véleményét és ne kíméljetek.

Nagyon köszönöm és nagyon sajnálom.

Sanya

Football is life. The rest is just details.
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Beállítások
Időszámítás Nyári időszámítás (idő későbbre állítása 1 órával).Ork
Lol... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Beállítások
Időszámítás Nyári időszámítás (idő későbbre állítása 1 órával).
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Csak nálam hozza rosszul az időt? 9-kor beírt üzenetemet 8-ra írja...StormST
nekem is ezt csinálja. amúgy az oldal miért nem jegyzi meg a felhasználónevem és jelszavam amikor a firefoxban beállitottam?

igy be kell jelentkeznem a főoldalon és a fórumban is, tök körülményes.

@KJuraszik
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Csak nálam hozza rosszul az időt? 9-kor beírt üzenetemet 8-ra írja...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Bocsi ha már megkérdezték 20szor, de ez az User Karma ez mi is pontosan? 😀
Csak mert ilyen nem volt a régi fórumon.RSG
ha valaki a hozzászólásodra nyom az alírásod alatt egy plusz egyest, azzal nő az user karmád, sajnos csökkenteni már nem lehet 😊

sziasztok.klassz az oldal.de van egy kis gondom.bocs a tudatlansagomert,de nem talalom meg a reszletes meccsbeszamolokat.ha leirnatok az eleres utjat,megkoszonnem.tovabbi sikeres munkat.jo szurkolast minden rajongonak.de nem nyerheti m eg mindenki a bowlt,csak a steelers 😂borisz1973
szerintem/szerintünk ma, amikor bárki részletes összefoglalókat könnyedén meg tud nézni nfl.com-on, teljesen felesleges szöveges beszámolókkal vesződni... az érdekességekről írni fogunk, de olyat pl. hogy "a Seattle jól védekezett, a Frisco betlizett, ezért nyert a Seahawks" nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sziasztok.klassz az oldal.de van egy kis gondom.bocs a tudatlansagomert,de nem talalom meg a reszletes meccsbeszamolokat.ha leirnatok az eleres utjat,megkoszonnem.tovabbi sikeres munkat.jo szurkolast minden rajongonak.de nem nyerheti m eg mindenki a bowlt,csak a steelers 😂borisz1973
mivel még nincs vége a fordulónak, így nincsenek összefoglalók sem.

ilyen jellegű cikkek nem is lesznek idén sem, viszont heti körkép minden divízióról jelentkezik majd akárcsak tavaly, plusz külön beharangozó cikkek is.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sziasztok.klassz az oldal.de van egy kis gondom.bocs a tudatlansagomert,de nem talalom meg a reszletes meccsbeszamolokat.ha leirnatok az eleres utjat,megkoszonnem.tovabbi sikeres munkat.jo szurkolast minden rajongonak.de nem nyerheti m eg mindenki a bowlt,csak a steelers 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocsi ha már megkérdezték 20szor, de ez az User Karma ez mi is pontosan? 😀
Csak mert ilyen nem volt a régi fórumon.
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
Podcast adások lesznek a jövőben?Sebii
tervben vankonqueror
holnap v holnapután elkészül az east első adása
csak még megvárom h leégjen a jest

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Podcast adások lesznek a jövőben?Sebii
tervben van
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526