A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
most látom, az én hsz-emet nem lehet értékelni. hehe. 😀senki sem tudja a magáét
vagy kivételes vagyok, vagy csak a szerkesztés miatti bug. mindjárt kiderül. 😊Danna
különben soldi egyből 10.000-el kezdene

több mint 14 éve
F.Schleck! Én azért látom ezt hasznosnak, mert ki lehet szűrni a selejtet. Anno volt az a Matt Mysterio fórumozó, akit egy kanál vízben meg tudtam volna folytani a hozzászólásai miatt! Ne aggódj ilyenek miatt!catattackte nem ismerted kiralyfigo-t 😛
több mint 14 éve
Vagy csak magadat ne értékeld. 😊 (Danna)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Profil/Beállítások/Elérhető stílusok.én vagyok az egyetlen, aki az Oxygen skint használja? amúgy tetszik ez az egész, a főoldal fasza nagyon, a fórum meg kb két nap és megszokható. Örülök, hogy nem kell újraregelni, ezért nagy respekt..brkén vagyok az egyetlen aki nem tudja hol kell beállítani a skin-t ? 😊eaglesmcnabb
több mint 14 éve
most látom, az én hsz-emet nem lehet értékelni. hehe. 😀 vagy kivételes vagyok, vagy csak a szerkesztés miatti bug. mindjárt kiderül. 😊
áááááá, szőke... lehet h csak az a baj h a sajátomét nem látom. 😂
több mint 14 éve
profil, beállításokén vagyok az egyetlen, aki az Oxygen skint használja? amúgy tetszik ez az egész, a főoldal fasza nagyon, a fórum meg kb két nap és megszokható. Örülök, hogy nem kell újraregelni, ezért nagy respekt..brkén vagyok az egyetlen aki nem tudja hol kell beállítani a skin-t ? 😊eaglesmcnabb

több mint 14 éve
Az oxygen hasonlít leginkább a régire ami már beleégett a retinánba de még ezt is emészteni kell egy kicsit. 😊 😊
több mint 14 éve
én vagyok az egyetlen, aki az Oxygen skint használja? amúgy tetszik ez az egész, a főoldal fasza nagyon, a fórum meg kb két nap és megszokható. Örülök, hogy nem kell újraregelni, ezért nagy respekt..brkRészletkérdés de nekem is eddig ez tetszik a legjobban, EDDIG 😊 (talán ez hasonlít a legjobban a régire)

több mint 14 éve
catattack
3 520
F.Schleck! Én azért látom ezt hasznosnak, mert ki lehet szűrni a selejtet. Anno volt az a Matt Mysterio fórumozó, akit egy kanál vízben meg tudtam volna folytani a hozzászólásai miatt! Ne aggódj ilyenek miatt!
több mint 14 éve
én vagyok az egyetlen, aki az Oxygen skint használja? amúgy tetszik ez az egész, a főoldal fasza nagyon, a fórum meg kb két nap és megszokható. Örülök, hogy nem kell újraregelni, ezért nagy respekt..brkcsak a carbon
több mint 14 éve
én vagyok az egyetlen, aki az Oxygen skint használja? amúgy tetszik ez az egész, a főoldal fasza nagyon, a fórum meg kb két nap és megszokható. Örülök, hogy nem kell újraregelni, ezért nagy respekt..brkén vagyok az egyetlen aki nem tudja hol kell beállítani a skin-t ? 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
én vagyok az egyetlen, aki az Oxygen skint használja? amúgy tetszik ez az egész, a főoldal fasza nagyon, a fórum meg kb két nap és megszokható. Örülök, hogy nem kell újraregelni, ezért nagy respekt.
több mint 14 éve
Ha ennyire egyetért mindenki, akkor hiszek nektek. Mindenesetre kíváncsi leszek rá. 😊
több mint 14 éve
mivel minden hsz-nél ott a számláló, valszeg minden 'veszekedés' végén lesz egy-két hsz, amire rengeteg +1 érkezik majd a végső okosság miatt 😊Csak szerintem ez elvisz abba az irányba, hogy nem észérvekkel fogunk vitázni, hanem a két félre nyomkodjuk a pluszminuszokat. És pont az tetszett eddig nekem nagyon ebben a fórumban, hogy bármiről lehetett érdemben, kulturált körülmények között társalogni.Arra valóban nagyon jó és személy szerint bízom benne, hogy akkor ez lesz a szerepe. Csak az eddigiekből nekem az jött le, hogy minden szirszarra nyomkodnak az emberek. És most nem a milliónyi minuszom miatti sértődöttség beszél belőlem. 😀F.Schleck
briareos
(amúgy Fake +1es hsz-e perpill -3 😊 )

több mint 14 éve
catattack
3 520
Arra valóban nagyon jó és személy szerint bízom benne, hogy akkor ez lesz a szerepe. Csak az eddigiekből nekem az jött le, hogy minden szirszarra nyomkodnak az emberek. És most nem a milliónyi minuszom miatti sértődöttség beszél belőlem. 😀F.SchleckEz az újdonság varázsa! 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most azé nyomják mert új. ha megszokják, akkor visszatér a rendes szerepébeArra valóban nagyon jó és személy szerint bízom benne, hogy akkor ez lesz a szerepe. Csak az eddigiekből nekem az jött le, hogy minden szirszarra nyomkodnak az emberek. És most nem a milliónyi minuszom miatti sértődöttség beszél belőlem. 😀F.SchleckDe nem bírom ki. 😊nem kell ettől tartani h emiatt megszűnne az észérvi vita. ahhoz túl komminikatív (értsd szájkarate mániás) userek vannak itt.
Csak szerintem ez elvisz abba az irányba, hogy nem észérvekkel fogunk vitázni, hanem a két félre nyomkodjuk a pluszminuszokat. És pont az tetszett eddig nekem nagyon ebben a fórumban, hogy bármiről lehetett érdemben, kulturált körülmények között társalogni.
Ha csak az +1-ezést fogja pótolni, akkor azért mondjuk nem kár, de én tartok attól, hogy nem csak ez lesz belőle.F.Schleck
de pont a +1-ek megelezősére, nagyon jóbriareos
több mint 14 éve
ez csak az újdonság varázsa, ha új játékod van persze h nyomkodod ész nélkül első fél órában.Arra valóban nagyon jó és személy szerint bízom benne, hogy akkor ez lesz a szerepe. Csak az eddigiekből nekem az jött le, hogy minden szirszarra nyomkodnak az emberek. És most nem a milliónyi minuszom miatti sértődöttség beszél belőlem. 😀F.SchleckDe nem bírom ki. 😊nem kell ettől tartani h emiatt megszűnne az észérvi vita. ahhoz túl komminikatív (értsd szájkarate mániás) userek vannak itt.
Csak szerintem ez elvisz abba az irányba, hogy nem észérvekkel fogunk vitázni, hanem a két félre nyomkodjuk a pluszminuszokat. És pont az tetszett eddig nekem nagyon ebben a fórumban, hogy bármiről lehetett érdemben, kulturált körülmények között társalogni.
Ha csak az +1-ezést fogja pótolni, akkor azért mondjuk nem kár, de én tartok attól, hogy nem csak ez lesz belőle.F.Schleck
modiknak segít,
+1ezést kiválthatja
és az új userek képben lesznek h a régi userek milyen tevékenységet folytattak itt

több mint 14 éve
Még csak párat kattintottam de nagyon szimpatikus az oldal eddig. 😊 Grat!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Arra valóban nagyon jó és személy szerint bízom benne, hogy akkor ez lesz a szerepe. Csak az eddigiekből nekem az jött le, hogy minden szirszarra nyomkodnak az emberek. És most nem a milliónyi minuszom miatti sértődöttség beszél belőlem. 😀nem kell ettől tartani h emiatt megszűnne az észérvi vita. ahhoz túl komminikatív (értsd szájkarate mániás) userek vannak itt.akkor ne bonyolódj, a használata nem kötelező, csak lehetőség 😊briareosDe nem bírom ki. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.footballshop.hu/sztem nagyon fless meg amit bria mondott még hasznos isHol találhatók a pólók? Szétnéztem, de nem találom. Gondolom kiveri a szemem...catattack
én viszont azon csodálkozom h a bowl.hu pólókat még senki nem említette, igaz kicsit drága de a fehér pl nagyon vadul néz ki ahhoz is grat 😉kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
+1nem kell ettől tartani h emiatt megszűnne az észérvi vita. ahhoz túl komminikatív (értsd szájkarate mániás) userek vannak itt.akkor ne bonyolódj, a használata nem kötelező, csak lehetőség 😊briareosDe nem bírom ki. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mmint h en ne nyomkodjak minden szirszarra ?miert csak 2 percenkent lehet likeolni ?Fakegondolom azért h ne minden szir-szarra nyomkodjanak az emberekbriareos
akkor ok
😀
több mint 14 éve
nem kell ettől tartani h emiatt megszűnne az észérvi vita. ahhoz túl komminikatív (értsd szájkarate mániás) userek vannak itt.De nem bírom ki. 😊Nem akarok rögtön vitába bonyolódni, de ezt a +- dolgot csak én tartom hülyeségnek?F.Schleckakkor ne bonyolódj, a használata nem kötelező, csak lehetőség 😊briareos
de pont a +1-ek megelezősére, nagyon jó

több mint 14 éve
Awesome 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
miert csak 2 percenkent lehet likeolni ?Fakegondolom azért h ne minden szir-szarra nyomkodjanak az emberek