A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ezt írtam le 😀
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Van olyan opció, hogy minden témát olvasottnak jelöl? Elsőre nem látom, de lehet csak lassú vagyok ennyi új infóhoz.Escalade
van
az új hozzászólásokon belül jobb lentOrk
egészen pontosoan, katt új hozzászólás, legörgetsz, és a keret jobb alsó sarkában lesz h mindent olvasottként megjelöl

több mint 15 éve
Van olyan opció, hogy minden témát olvasottnak jelöl? Elsőre nem látom, de lehet csak lassú vagyok ennyi új infóhoz.Escalade
van
az új hozzászólásokon belül jobb lent
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kilépsz, belépsz 😛

több mint 15 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Nagyon jó lett az új oldal, csak gratulálni tudok hozzá 😊

több mint 15 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Van olyan opció, hogy minden témát olvasottnak jelöl? Elsőre nem látom, de lehet csak lassú vagyok ennyi új infóhoz.

több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
köszönet a rengeteg fáradozásért 😊
egyelőre én is a carbon mellett tettem le a voksomat, bár nekem az origivel sem volt gondom 😊
örömmel látom, hogy a cikkek is átkerültek és a képek túlnyomó része sem avult el bennük, apróbb észrevétel, hogy sajnos az i-formationnél például igen, valamint, hogy a zone blitzes kicsit szétesett (szigorúan javító szándékkal) 😊Wyatt
Az I-formot egy már régóta nem a szerkesztőségben lévő ember csinálta, és a képek sajnos elvesztek. Ha van rá igény, talán újrakreálom a leírás alapján. Bár az az igazság, hogy színvonalában nem egy egetverő cikk, nem biztos megérné vele tökölőzni.

A zone blitz pedig még csak kb. 20 %-os állapotban van, csak tesztelgetés miatt került fel múlt héten, az ami most látszik. Majd ha kész lesz, akkor rendesen ki lesz rakva, addig azt tekintse mindenki nemlétezőnek. Nyilván a rendesben nem lesz Slayer-klip. 😊Döme
rendben, értem és kössz 😊

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
egyelőre én is a carbon mellett tettem le a voksomat, bár nekem az origivel sem volt gondom 😊
örömmel látom, hogy a cikkek is átkerültek és a képek túlnyomó része sem avult el bennük, apróbb észrevétel, hogy sajnos az i-formationnél például igen, valamint, hogy a zone blitzes kicsit szétesett (szigorúan javító szándékkal) 😊Wyatt
Az I-formot egy már régóta nem a szerkesztőségben lévő ember csinálta, és a képek sajnos elvesztek. Ha van rá igény, talán újrakreálom a leírás alapján. Bár az az igazság, hogy színvonalában nem egy egetverő cikk, nem biztos megérné vele tökölőzni.

A zone blitz pedig még csak kb. 20 %-os állapotban van, csak tesztelgetés miatt került fel múlt héten, az ami most látszik. Majd ha kész lesz, akkor rendesen ki lesz rakva, addig azt tekintse mindenki nemlétezőnek. Nyilván a rendesben nem lesz Slayer-klip. 😊
több mint 15 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 264 — Eagles fan
Carbon jön be nálam is..bár a régebbi szín jobban adta(ez most elég dark,de megszokom).
Főoldal design nekem nagyon tetszik...főleg ahogy az NFL/NCAA hírek el lettek választva.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
örömmel látom, hogy a cikkek is átkerültek és a képek túlnyomó része sem avult el bennük, apróbb észrevétel, hogy sajnos az i-formationnél például igen, valamint, hogy a zone blitzes kicsit szétesett (szigorúan javító szándékkal) 😊

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
jó lett az oldal, mindenkinek grat, aki dolgozott rajta

több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 810 — Patriots és Kaposvári KK fan
Érdeklődnék, hogy a főoldalra nem lehetne-e kitenni egy jelszó emlékeztetőt a bejelentkezéshez/regisztrációhoz vagy vmi figyelmeztetést, mert én is újra regeltem (mivel arra emlékeztem, hogy nulláról indulunk), de a rendszer kidobta, hogy foglalt a felh. név szerencsére 😊
Ne essen más is ebbe a hibába

Ha marhaság akkor nem szóltam..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 651 — sapka
profil/beállítások
beállítod carbonra és profil frissítése,mert,amit most látsz az nem az 😉
ennek fekete az alapszíne 😊Newman
teljesen jogos, azt feltételeztem azaz alapszín és ahhoz képest változik, de nagy baki, elnézést, elnézést

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Látom elkezdtétek feltenni az NCAA topikokat is.
Idén csak konferenciatopikok lesznek vagy csapatoknak is külön?neuw
totál feleslegesek voltak a csapat topikok ahol alig volt valami ezért lett ez a megoldás
több mint 15 éve
neuw 271 — Patriots fan
Látom elkezdtétek feltenni az NCAA topikokat is.
Idén csak konferenciatopikok lesznek vagy csapatoknak is külön?

--------------------------------------------------
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
a legfurcsább számomra, hogy nem lehet sötétebb tónusú skint választani, mmint olyat aminek az alapszíne nem fehér, és nem világít az arcomba (még az oxygen is nagyon fényes, pedig a carbonhoz képest szürkének látszik), de ez csak megszokás kérdése lesz.

viszont lenne egy komolyabb észrevételem megfontolásra, bár lehet nem lesz népszerű, mégpedig az idézésekkel kapcsolatban,
régi fórumon gyakorta előfordult, hogy született egy kiváló pl. féloldalas hsz, és a közvetlen utána következő -beidézte ugyanazt még1x- és 1 sort fűzött hozzá,
persze ez csak lehet nekem szúrja a szemem,
nem terveztek ez ellen fellépni, úgymond kicsit 'hivatalosabb' mederbe terelni a fórumot?sapka
profil/beállítások
beállítod carbonra és profil frissítése,mert,amit most látsz az nem az 😉
ennek fekete az alapszíne 😊

több mint 15 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 530 — rabszolga
viszont lenne egy komolyabb észrevételem megfontolásra, bár lehet nem lesz népszerű, mégpedig az idézésekkel kapcsolatban,
régi fórumon gyakorta előfordult, hogy született egy kiváló pl. féloldalas hsz, és a közvetlen utána következő -beidézte ugyanazt még1x- és 1 sort fűzött hozzá,
nem terveztek ez ellen fellépni, úgymond kicsit 'hivatalosabb' mederbe terelni a fórumot?sapka
Az okosok kitörölték majdnem az egész hsz-t és csak pár szót hagytak meg az elejéről, így mindenki tudta, hogy mihez kíván hozzászólni.

Aki hülye azon nem lehet segíteni. 😛 😀
több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 651 — sapka
a legfurcsább számomra, hogy nem lehet sötétebb tónusú skint választani, mmint olyat aminek az alapszíne nem fehér, és nem világít az arcomba (még az oxygen is nagyon fényes, pedig a carbonhoz képest szürkének látszik), de ez csak megszokás kérdése lesz.

nem terveztek ez ellen fellépni, úgymond kicsit 'hivatalosabb' mederbe terelni a fórumot?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nálam ez a képed "egybeolvadt" a neveddel 😀Joco
képzeld el, amikor régen még bettis ava-val tolta. eljött az első olyan fórumfoci ahol személyesen találkoztam soldival, és teljesen ledöbbentem 😀 nyilván tudtam h nem egy bettis, de akkoris, teljesen másmilyen volt mint amilyennek elképzeltembriareos
Bennem is furcsa érzés kavargott,amikor megláttam az első draft magyar közvetítésén,azt hittem egy ilyen nagy agresszív benga állat külsőleg,de nem 😊
Jó oldal lett,még szokni kell egy kicsit 😊Newman
az agresszív benga az igor

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nekem tetszik, tehát marad. 😛Soldados
Nálam ez a képed "egybeolvadt" a neveddel 😀Joco
képzeld el, amikor régen még bettis ava-val tolta. eljött az első olyan fórumfoci ahol személyesen találkoztam soldival, és teljesen ledöbbentem 😀 nyilván tudtam h nem egy bettis, de akkoris, teljesen másmilyen volt mint amilyennek elképzeltembriareos
Bennem is furcsa érzés kavargott,amikor megláttam az első draft magyar közvetítésén,azt hittem egy ilyen nagy agresszív benga állat külsőleg,de nem 😊
Jó oldal lett,még szokni kell egy kicsit 😊

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egyébként ki ez az "áll" ember?catattack
na ez tipikusan hüvelykujjlefelé kérdés 😛

"szaba pontot érő hsz"Höri
Miért kellene tudnom?catattack
hát mert ő az NFL itthoni betörésekor még kurrens edző volt Pittsburgh-ben (és bajnoki címet is nyert)
meg hát eleve 15 év.
és jelenleg is ESPN elemzőként sokat lehet látni.

nem kell tudni, hogy ki az, csak furcsa, hogy nem találkoztál még vele, holott törzsfórumozó vagy.

több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
király lett srácok, grat!
több mint 15 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 530 — rabszolga
Egyelőre fura, de azért jó.

Haromt: A csapatfórumok első hsz-a mindig is bejött, kár volt ezen változtatni.
több mint 15 éve
azok vannak amik itt láthatók
http://punbb.informer.com/wiki/punbb13/styles
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
na nagyon nem tetszik akkor átválthaton az oxygenre a default skintharomt
miért lenne fontos a default skin?
profil/beállítások és mindenki azt állít be amit akarOrk
szerinted soldinak ez mennyire sikerülne? 😛 és 100ával rohangálnak itt a hasonló technikai analfabélák 😛haromt
Én meg se próbálom átállítani, nem is érdekel, nekem tökéletesen megfelel a default, akármilyen is az.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!