NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
19
8
2:15, Arena4
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz,furcsa így elsőre,de minden új dolgot meg kell szokni.Szezon kezdetre minden magától értetődő lesz 😊
Tetszik.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
miert csak 2 percenkent lehet likeolni ?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok rögtön vitába bonyolódni, de ezt a +- dolgot csak én tartom hülyeségnek?F.Schlecksztem nagyon fless meg amit bria mondott még hasznos is
én viszont azon csodálkozom h a bowl.hu pólókat még senki nem említette, igaz kicsit drága de a fehér pl nagyon vadul néz ki ahhoz is grat 😉
több mint 14 éve
Nem akarok rögtön vitába bonyolódni, de ezt a +- dolgot csak én tartom hülyeségnek?F.Schleckakkor ne bonyolódj, a használata nem kötelező, csak lehetőség 😊
több mint 14 éve
Jó lett nagyon a főoldal. A fórumot még szokni kell, de nekem tetszik. :cool: Szép munka! 😊
(lécci, vki a rangomat írja át nekem vezeto-ra, csúnya ott az a számkombináció)
szerk2: thnx 😊
több mint 14 éve
Nem akarok rögtön vitába bonyolódni, de ezt a +- dolgot csak én tartom hülyeségnek?
több mint 14 éve
nyugi fake,én veled vagyok
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Most jön vissza a sok évi beszólógatás mi? 😀eselyem sincs sok a hater 😀😀Fakekurvaelet eddig tartott a lazulas 😀Fakekapd össze magad, nagyon zuhansz 😀briareos
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Na hát nagyon jó lett az új oldal. Már vártam mikor kezdtek. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
eselyem sincs sok a hater 😀😀kapd össze magad, nagyon zuhansz 😀briareosnekünk nagyon praktikus mert így jobban látjuk, hogy kik azok akiket kevésbé díjaz a fórum, és így apai kezünket főléjük emelhetjükbriareoskurvaelet eddig tartott a lazulas 😀Fake
több mint 14 éve
nyilván nem ez a legfontosabb dolgoktok most, nemis azért irom, csak úgy feltünt....az adatbázis amiből a hsz számok lettek átmentve pár napos. türelem
a rangom egy kicsit furcsa nekem 😀 meg a hozzászólásaim száma is az ominózus eset elötti időszakból származnak 😀 a Clausen Fan rang miatt tartom igy számon a hsz-eimet 😀EaRl
több mint 14 éve
kapd össze magad, nagyon zuhansz 😀kurvaelet eddig tartott a lazulas 😀Fakena, ez egy remek ötlet voltJSanyonekünk nagyon praktikus mert így jobban látjuk, hogy kik azok akiket kevésbé díjaz a fórum, és így apai kezünket főléjük emelhetjükbriareos
több mint 14 éve
nyilván nem ez a legfontosabb dolgoktok most, nemis azért irom, csak úgy feltünt....a rangom egy kicsit furcsa nekem 😀 meg a hozzászólásaim száma is az ominózus eset elötti időszakból származnak 😀 a Clausen Fan rang miatt tartom igy számon a hsz-eimet 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kurvaelet eddig tartott a lazulas 😀nekünk nagyon praktikus mert így jobban látjuk, hogy kik azok akiket kevésbé díjaz a fórum, és így apai kezünket főléjük emelhetjükbriareosértelemszerűen a hüvelykujjas szarokkal tudsz értékelni. ha értelmes, hasznos hsz-t látsz, vagy orbitális blődségetbriareosna, ez egy remek ötlet voltJSanyo
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
A főoldal nagyon ász.A fórum meg még furcsa, idő kell, hogy átszokjak.
Gratulálok mindenkinek, akinek köze volt ahhoz, hogy megújuljon az oldal! :cool:
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Még az ismerkedés elején vagyok, eddig kellemes meglepetés az új oldal. 😊
több mint 14 éve
nekünk nagyon praktikus mert így jobban látjuk, hogy kik azok akiket kevésbé díjaz a fórum, és így apai kezünket főléjük emelhetjükértelemszerűen a hüvelykujjas szarokkal tudsz értékelni. ha értelmes, hasznos hsz-t látsz, vagy orbitális blődségetbriareosna, ez egy remek ötlet voltJSanyo
több mint 14 éve
értelemszerűen a hüvelykujjas szarokkal tudsz értékelni. ha értelmes, hasznos hsz-t látsz, vagy orbitális blődségetbriareosna, ez egy remek ötlet volt
több mint 14 éve
aki még nem kapott semmilyen vote-ot annak nincs semmi. ahol nulla ott már volt -1 csak aztán feljött megintviszont van bria extension. user karma névre hallgat. láthatjátok ki közelít a szakadékhoz 😛én mezei felhasználóként nálad és briánál 1-et látok, kristofnál 0, de mondjuk Schlecknek is és nekem nincs😊JSanyo
vagy ezt csak mi adminok látjuk? 😀haromt
van -2-es is már
értelemszerűen a hüvelykujjas szarokkal tudsz értékelni. ha értelmes, hasznos hsz-t látsz, vagy orbitális blődséget
több mint 14 éve
viszont van bria extension. user karma névre hallgat. láthatjátok ki közelít a szakadékhoz 😛látszik (legalábbis itt)
szerk.: néhány embernél látszik csak
egyébként hogy működik ez a rendszer? 😊
+ az oldal nagyon tetszik így elsőre, a fórummal még barátkozni kell de ahhoz képest h béta nagyon jó. gratuláció srácok 😊
Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 14 éve
viszont van bria extension. user karma névre hallgat. láthatjátok ki közelít a szakadékhoz 😛én mezei felhasználóként nálad és briánál 1-et látok, kristofnál 0, de mondjuk Schlecknek is és nekem nincs😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
máshová úgysem tudsz.Első ránézésre tetszik. 😊F.Schleckcsatlakozom...elsőre kicsit furcsa, de tetszik 😊 nyitottam Hattrick topikot a játékoknál, ha nem bajJSanyo
mezei usereknek csak ott és a dizájban lehet
több mint 14 éve
Első ránézésre tetszik. 😊F.Schleckcsatlakozom...elsőre kicsit furcsa, de tetszik 😊 nyitottam Hattrick topikot a játékoknál, ha nem baj
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
viszont van bria extension. user karma névre hallgat. láthatjátok ki közelít a szakadékhoz 😛vagy ezt csak mi adminok látjuk? 😀