jclayton

jclayton
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
10


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 8 éve
jclayton 10
Sziasztok! Volt egy nagyon régi magyar írás Terelle Pryorról még az egyetemi karrierje végének idején (talán Quo vadis, Terelle Pryor címen, de erre semmilyen találatot nem dob ki a google). Nem emlékszik rá valaki/nem tudjátok, merre lehet fellelni? Lehet, a régi bowl.hu archívumában volt, de az is, hogy teljesen máshol.
több mint 10 éve
jclayton 10
Elnézést, ha ostoba/triviális a kérdés, de megnyugtató választ még nem találtam rá. Mi történik egy play során felhalmozott egyéni statisztikákkal akkor, ha azt a bírók megtoldják egy büntetéssel? Törlődik az egész, vagy nem? Szóval pl. egy hosszú futás feltűnik a statisztikákban, ha a, visszafújják holding kapcsán, vagy b., esetleg a hosszt megtoldják egy halmozott védelmi büntetés miatt? És a futást megállító tackle?
több mint 10 éve
jclayton 10
Előrebocsátom, szabályok terén nem állok túl jól és hosszasan böngészgetni sincs kedvem az angol könyveket, ezért kérdezem meg:

A Super Bowl első játékánál lett volna bármilyen reális esély arra, hogy a Broncos megakadályozza a safetyt? Például ha Moreno nem ráveti magát a labdára, hanem belerúg vagy kiüti (az a Denver zónájában hagyja el a játékteret), esetleg valamilyen lehetetlen félfordulatból kap bele (a labda a Denver zónáján kívül hagyja el a játékteret). Az optimális nyilván az lett volna, ha a denverinek van ideje felkapni a labdát és sikertelen passzot ad, esetleg felkapja a labdát és kifut a nyílt térre. Az első kettő opció viszont nem "csak" büntetéssel és a safety elmaradásával járna?
több mint 11 éve
jclayton 10
Üdv!

Nem csak az arc nem egyezik, épp ez a gond. Teljesen más játékos, más statisztikákkal jelenik meg a helyén játék közben, miközben a menüt kihozva az eredetileg kiválasztott játékost mutatja a poszton. Arra voltam kíváncsi, másnál is jelentkezik-e a probléma, sajnos a képfile cserélgetése nem oldja meg.
több mint 11 éve
jclayton 10
Sziasztok! Madden NFL 2008-hoz lenne egy kérdésem, hátha.. a footballidioton található roster updatekkel frissítettem a játékom, mire előugrott egy olyan bizarr probléma, amelynek következtében használhatatlan lett. Néhány játékos helyett ugyanis egy teljesen másik jelenik meg, pl. McGloin helyett a Raidersből egy Ross nevű kollégája játszik, ha az előbbit rakom fel. Utóbbi nem QB, úgyhogy ez érthető módon ront a játék élvezet és használhatóságfaktorán. Más nem találkozott ezzel a jelenséggel? Mit lehet vele csinálni?
több mint 11 éve
jclayton 10
vannak posztok amiknek csak akkora impaktja van, hogy 2. körben vigyenek legkorábban, kivéve ha őrült nagy tehetség valaki.

G, C, TE, RB, S, ILB, NT, 43OLB mind ilyen.
Höri
Köszönöm! Akkor még egy kérdésem lenne az elsőre alapozva: a támadófalból miért van akkora impaktja a T-nek a guardok és centerekkel ellentétben?
több mint 11 éve
jclayton 10
1. Miért van az, hogy a guardok értéke hagyományosan kisebb a drafton, mint a tackle-ké?

2. Ezzel párhuzamosan adódik a kérdés, miért számít kevésbé értékelt posztnak a safety és a cornerback? A running back gondolom azért, mert fogyóáru, illetve jóval kevésbé érződik a hatása a csapaton.
több mint 11 éve
jclayton 10
Ha volt már ez a kérdés, akkor bocsánat. Az egészségügyi státuszjelentéseknek mi értelme van? A csak százalékos esélyekben különböző questionable-doubtful-probable állapotokra gondolok. A szurkolók igényeinek kielégítése egy dolog, de edzőként egyértelműen az összes kérdéses státuszú játékos állapotát érdemes lenne a lehető legjobban lebegtetni (azaz a legsúlyosabbnak feltüntetni), hogy az ellenfél ne tudjon felkészülni arra, ki lesz a pályán.

Létezik valamiféle szankció azért, hogy egy játékost szándékosan rossz státuszban szerepeltetnek? Nekem úgy tűnik, aligha.
több mint 12 éve
jclayton 10
Nagyon köszönöm a sok választ, de egy kicsit pontosítanék a kérdésen, mert félrevezető lehetett. Mik azok a képességek, amik megkülönböztetik egymástól ezt a sok erőembert, és jobban megéri őket a támadófalban bevetni, mint a védőfalban, és ott is egy bizonyos poszton? Ha van például egy százkilencven centis, százötven kilós, csupaizom illető, akkor ő egyszerre prototípus OT, DT, G, C (oké a DE feladata kicsit más, fürgébbnek kell lennie, ennyit még én is tudok). Csak vannak olyan tulajdonságok, amik ha nem is döntik el véglegesen, de mutatják, hogy valakit milyen poszton kéne tesztelni, és az illető nem a szisztematikus végigpróbálgatás után ragad meg valahol.
több mint 12 éve
jclayton 10
Üdv! Régi olvasó vagyok, de új fórumozó - igazából olvasni jobban is szeretek, mint írni, de a kínzó kérdés regisztrálásra késztetett, és erről emlékeim szerint nem olvastam még itt 😊

Szóval: adva van egy benga nagy középiskolás, aki elkezd amerikaifocit játszani. A kérdés csak az, hogy mi alapján dől el, mi lesz belőle a támadó- vagy védőfalban? Azaz milyen skill set kell ahhoz, hogy valakiből Guard, Tackle, Center, vagy DT/DE legyen?

Lazán kapcsolódó kérdés: jól látom, hogy a fehér erőemberek legtöbbje a támadófalba megy, a védőfalban meg a fekete játékosokból van több? Gondolom, ez is a megkövetelt képességekkel van valamiképp összefüggésben.